Felháborító,ahogy ezt a fahangú Zámbó gyereket nyomják előre a Jimmy-rajongók,pedig rég ki kellett volna esnie!
Stone pedig magára szavaz,mert egy milliomos,akinek szintén útilaput kéne kötni a lábára.
A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 29. 10:56
|
|
Elizabeth Levyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181186 offline
|
2012. október 29. 11:34
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
jaj de utáltam őket xdd
2012. október 29. 12:47
|
|
Lili2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 184011 offline
|
szerintem jók voltak! bár ebben a körben nem nagyon villogtak de a többiben nagyon jók voltak! pl:a we are young ba nagyon jók voltak!ahoz képest, hogy a táborban ismerkedtek meg, nagyon jól nyomták! azért a közös tetkó elég bevállalós volt! szerintem a zámbó gyereknek kellett volna kiesnie! na cső
2012. október 29. 13:55
|
|
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline
|
Kár értük!!
Bárcsak Zoltán esett volna ki!
2012. október 29. 14:27
|
Thimiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 180994 offline
|
Szar Zámbónak kellet volna kiesnie a sok hülye öreg zámbó rajongó szavaz rá és elfog menni a végéig úgy hogy elrontja a számokat előtte meg kipotyognak a jóhangú énekesek.
2012. október 29. 16:03
Ismét csak ámulok Antal Timitől és Oláh Gergőtől
Ha választanom kéne akkor talán mégis Antal Timi nyerje meg, tündéri csajszi, oda vagyok érte! Nem tudom elégszer elmondani!! 
Amúgy szerintem a Like-nak vagy Zámbó Krisztiánnak kéne kiesnie, borzalmasak. Amúgy ebben az adásban Zámbó tisztára hasonlított Daniel Craig-re, talán a haj és a borosta tette, vagy én nem tudom..
Amúgy szerintem a Like-nak vagy Zámbó Krisztiánnak kéne kiesnie, borzalmasak. Amúgy ebben az adásban Zámbó tisztára hasonlított Daniel Craig-re, talán a haj és a borosta tette, vagy én nem tudom..
2012. október 29. 17:00
|
|
Murienikő123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 188120 offline
|
inádom őket /heart.gif
2012. október 29. 17:01
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
istenem, miért??
(
Annyira ott van a helyük!!! Nem a legjobbak,de nem nekik kellett volna kiesniük,még csak párbajozni sem azoknak kellett volna,akik tették!
Ott van Zámbó Krisztián,tegyék már ki a szűrét ebből a műsorból! Semmi hangja,semmi egyénisége! Ki nem állhatom...
Annyira ott van a helyük!!! Nem a legjobbak,de nem nekik kellett volna kiesniük,még csak párbajozni sem azoknak kellett volna,akik tették!
Ott van Zámbó Krisztián,tegyék már ki a szűrét ebből a műsorból! Semmi hangja,semmi egyénisége! Ki nem állhatom...
2012. október 29. 17:04
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Édes istenem! Szerintem csinálják azt, hogy essen ki az egész bagázs és Timi és Gergő maradjanak meg csak, még a verseny hátralevő részében. Magukat is lejáratják a borzsalmas prodkcióikkal ráadásul még az egész országot is!
És ez a....trió, vagy banda vagy nem is tudom minek nevezzem, katasztrofális! Amikor meghallottam, hogy a Csepp a tengerbent fogják énekelni, úgy megörültem, mert imádom ezt a dalt, de megbántam. Úgy rontották el, ahogy csak lehetett. Galambos Petiből még ki lehetne hozni valamit, mert ő még azt mondom, hogy menthető, de a többiek..menjenek tanulni, vagy dolgozni! Komolyan mondom, ennél még én is joöbban éneklek, és esküszöm jelentkezek jövőre, mert ilyen színvonalon, még simán meg is nyerném!
És ez a....trió, vagy banda vagy nem is tudom minek nevezzem, katasztrofális! Amikor meghallottam, hogy a Csepp a tengerbent fogják énekelni, úgy megörültem, mert imádom ezt a dalt, de megbántam. Úgy rontották el, ahogy csak lehetett. Galambos Petiből még ki lehetne hozni valamit, mert ő még azt mondom, hogy menthető, de a többiek..menjenek tanulni, vagy dolgozni! Komolyan mondom, ennél még én is joöbban éneklek, és esküszöm jelentkezek jövőre, mert ilyen színvonalon, még simán meg is nyerném!
2012. október 29. 17:40
|
|
szabonikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 132520 offline
|
Ők voltak a kedvenceim... Zámbonak kellett volna hazamenni vagy valakinek a 25 év felettiekből..De most komolyan Stone egyáltalán hogy kerül be ide ?? Zámbóról és Beáról nem is beszélve
2012. október 29. 20:27
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
Kááár .... Krisztiánnak kellett volna kiesni
2012. október 29. 20:54
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
jee ..
elég sz*rok voltak..
2012. október 29. 22:18
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem a legelső előadásuk tetszett, a neten visszanéztem, de a nőnek nagyon hamis a hangja. Borzadály. A 2 csávó szerintem elég jó, de ez a nő...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: