A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 13:18
|
|
Vyca20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 433 Csatolások: 0 Azonosító: 130981 offline
|
zolika tök hamis volt. neki kellett volna hazamennie. ne erőltesse azt,ami nem megy. már hibázott egy párszor,másodjára párbajozott. a spirit elsőnek,és bennük még ott a lehetőség.igazságtalan.:/
2012. október 28. 13:23
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hát amit az "egy csepp a tengerben" énekeltek az borzasztó volt. de azért sajnálom őket. mindegy ilyen az élet
2012. október 28. 13:29
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Én azon szoktam gondolkodni,mikor a Stone bejut,hogy akkor most ki fog kiesni?Mert hogy én azt akarom,hogy az essen ki.XD Rohadtul idegesít..XD
2012. október 28. 13:34
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
ok voltak az egyik kedvenceim!!!!!!!! mindig azok esnek ki akik jok es bentmaradnak a nyavogo semmit nem ero emberkek pl stone zambo ok vmi fortelmek remelem h mostmar kiesnek a legjobb Antal Timi es Gergo nameg a Like <3
2012. október 28. 13:44
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
annnyira de annyira sajnálom őket, szerintem az eddigi évadokban messze ők voltak a legjobb csapat!! szerintem az emberek nagy része a lass beát, a zámbó gyereket, na meg a stone-t ejtené ki.. érdekes... vajon mit keresnek még ott? LÁTSZIK HOGY EZ A ROHADT RTL KLUB MINDENT MANIPULÁL!! KÜLÖNBEN PEDIG MÁR RÉG OTTHON CSÜCSÜLNE MINDEGYIK!! a lass bea azért van bent mert folyton bőg, tegnap nagyon sz*r volt, ahogy a zámbó is, ő meg csak az apja miatt rontja a levegőt!! A stone-nal semmi bajom, de azért nem egy "hűdeszuper" énekes szerintem! Már az is megvan hogy ki fogja megnyerni... IGAZSÁGTALAN EZ AZ EGÉSz!! a mentorok meg elbújhatnak mert ez az idei mezőny ritka pocsék lett, tisztelet a kivételnek.. azt se vágom miért az Andi esett ki előszőr, nem, csodálkozom, ha elment a kedve az énekléstől!! én INNENTŐL nem nézem ezt a vacak, szennyezett műsort!
jah és amúgy akik még jók voltak Andin és a Spiriten kívűl, az az Antal Timi, és az Oláh Gergő, a többi meg bújjon el -.-" (akit megsértettem, ezer bocs)
jah és amúgy akik még jók voltak Andin és a Spiriten kívűl, az az Antal Timi, és az Oláh Gergő, a többi meg bújjon el -.-" (akit megsértettem, ezer bocs)
2012. október 28. 14:20
|
friderika2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 31 Azonosító: 150707 offline
|
kár hogy kiestek
2012. október 28. 14:23
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Örülök neki, borzasztóan "énekeltek"
2012. október 28. 14:29
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nem fognak hiányozni xd
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: