Idézet (misssha @ 2012.01.25. 19:31)
Nem akarok beléd kötni, mert szerintem nagyjából igazad van. Én imádom Miley-t, de szerintem ez már tényleg túlzás. Alapból undorító egy ilyen torta, nemhogy így pózolni mellé. Biztos nem ennék belőle, már csak a formáját tekintve elmegy az étvágyam.. de mindegy.
Amúgy igen, nekik még az is oké lenne, mert ők szeretik és elfogadják. Én is szeretem, de most kicsit megingott ez a példaképesdi. Tény, hogy ezek alapján nem jó példakép, de amit a dalaival mond, azzal annál inkább.
Az meg, hogy szexmániás, szerintem egyáltalán nem igaz. Csak nézzük meg Rihanna vagy például Britney (Félreértés ne essék, semmi bajom velük!) dalait, klipjeit. Azok legtöbbje a szexről szól és sokkal durvábban is öltöznek. Igen, ők már idősebbek, de a "szexmánia", ahogy fogalmaztál nincs korhoz kötve, szóval ha valaki akkor inkább ők. A kis 11-12 éves gyerekek meg még azt sem tudják mi van a tortán..
Igen, lehet, hogy direkt csinálta, de akkor is jó sokat ivott, szóval ez hatással volt a cselekedeteire is.
A Selenás részre meg nem reagálok semmit, mert már megszoktam ezeket az összehasonlításokat!

Miley tényleg nem nőtt még fel teljesen, de ez a szülei hibája. Ezeket elnézve egyáltalán nem nevelik jól a gyerekeiket. Noah s*ggén is még ott van a tojáshéj, de már lassan ő is ilyeneket csinál..
Összesítve pedig igaz, hogy ez durva és egy jó darabig biztos nem "bocsájtom" meg Miley-nak. De amúgy minek Liam-nek egy ilyen alakú torta?

Az pedig szerintem igaz, hogy ő is belerángatja a rosszba egy kicsit. Jó, eddig sem volt szent, de Liam rásegít, hogy ilyen legyen.. úgyhogy neki is gratulálok, akárcsak Mileynak!
Most ezt a hozzászólást tudtam összekörmölni este 11kor. Nézzétek el, ha esetleg valahol nem értelmes vagy ilyesmi!