Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 15:24
Te jó ég!!
Hát ő tudja mit csinál, csak a jövőben meg ne bánja!!!
2012. január 25. 15:24
Idézet (Janie @ 2012.01.25. 15:22)
A kérdésem már csak az, mi a csudáért kapott Liam pénisz alakú tortát? Nem inkább egy mell kellett volna neki, vagy ilyesmi? XD
Úgy látom ezen sokkal többen kivannak akadva, minthogy Miley mit csinált a tortával.
2012. január 25. 15:26
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Egyébként az engem is érdekelne, hogy Liam miért pont penisz alakú tortát kapott. Akkor már nem valami mell kellett volna, vagy női khmm?
2012. január 25. 15:28
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Szerintem Miley már egyáltalán nem tinisztár, mert már érett fiatal nő. (aki néha csinál meggondolatlan, poénos őrültségeket, de hát ez így van jó, nem?)
A pénisztortát elég érdekesnek tartom, ha már egyszer egy pasinak a tortája, de mindegy, és Miley csak viccelődött, oldott hangulatban volt, nem kell mindjárt mindenfélére gondolni. A szülőknek, meg ha nem tetszik, ne nézzenek rá!
A pénisztortát elég érdekesnek tartom, ha már egyszer egy pasinak a tortája, de mindegy, és Miley csak viccelődött, oldott hangulatban volt, nem kell mindjárt mindenfélére gondolni. A szülőknek, meg ha nem tetszik, ne nézzenek rá!
2012. január 25. 15:28
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
szerintem ez vicces, mi az egyik barátnőmnek adtunk ilyet, ráadásul az iskolában. enm tudom hogy ezen mi a botrány?
2012. január 25. 15:33
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
De hát fiatal!
Hagyják már,hogy élje az életet!Vagy mit gondolnak,egy szobában fog ülni,majdnem 20 évesen,és babázni!
Vagy mi?Hát azért álljunk már meg!Senki se mondhatja meg egy embernek,akit szinte nem is ismer,h mit tehet!Iszogatott?Más 20 éves korára,sőt,még hamarabb lett alkoholista!Bakker!Kinek mi köze hozzá!Sztár-meg sztár!Igen,Ő egy sztár!Aki egy ember!
xD
Mellesleg:)Semmi baj nincs a képekkel:)
Szerintem tök vicces,és Miley igenis had élje csak az életét!
Hagyják már,hogy élje az életet!Vagy mit gondolnak,egy szobában fog ülni,majdnem 20 évesen,és babázni!
Vagy mi?Hát azért álljunk már meg!Senki se mondhatja meg egy embernek,akit szinte nem is ismer,h mit tehet!Iszogatott?Más 20 éves korára,sőt,még hamarabb lett alkoholista!Bakker!Kinek mi köze hozzá!Sztár-meg sztár!Igen,Ő egy sztár!Aki egy ember!
xD
Mellesleg:)Semmi baj nincs a képekkel:)
Szerintem tök vicces,és Miley igenis had élje csak az életét!
2012. január 25. 15:34
Én bírom Miley-t, bár már nem vagyok a fanatikusa, csak bírom. De ez igen gusztustalan, bár ez az ő dolga. Viszont azt már nem értem, hogy minek erőlködik, már senki sem tartja Hannah-nak, maximum a 3-7 éves közötti rajongók.
2012. január 25. 15:35
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Csak úgy elmondanám, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy megjelent ez a cikk..a Lovato fanok védték Demit azzal, hogy Miley-ra terelték a szót, erre előszedtek egy cikket Miley-ról, amin ő sincs a legjobb helyzetben... A Lovatics-ok lassan rosszabb, mint a Selenatorok, szóval ennyit mondok : Jonatic For A Life!
2012. január 25. 15:39
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Bulizik. Sztem jó fej csaj lehet. Sokáig nem bírtam... Engem ez a Hannah Montana mánia kikergetett a világból, de mostmár bírom. Egy száma van is amit szívesen hallgatok. Am nehogymár 18 évesen ne szóraozhasson. Úristen füvezik úristen pénisz torta... Mos mi lesz? Fiatal! Jól csinálja. Bulizzon, füvezzen, aztán majd be nő a feje lágya!
2012. január 25. 15:42
Ő csak fiatal! Bulizott és kész! Jó, lehet hogy kicsit undorító, de, az csak egy torta, nem? A képekhez annyit fűznék hozzá; hogy szerintem elég gázak! De, ez van, én akkor is bírom Miley-t!
2012. január 25. 15:44
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
régen szerettem mileyt, de nem értem minek ezek a botrányok xd nem attól lesz vki felnőtt h faroktortát nyalogat kéjesen...-.-
2012. január 25. 15:49
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Érdekes torta. Én nem ítélem el Miley-t. Mondjuk nem értem, hogy az állítólagos barátai ezt a képet egy bulvár oldalnak miért juttatták el? Gondolom a pénz miatt. Különben fiatal. Ennél van durvább dolog is. Meg, ha egy picit berúgott az se nagy gond, vagyis az amerikai szülők szemében igen.
2012. január 25. 15:49
sztem tök vicces !!xD amugyis legaláb jól érezte megát!!
)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: