És akkor?? Már lassan 20 éves.. Alkoholt miért ne ihatna? Miért ne bulizhatna..?
Úgy bírom amikor itt a kis tízévesek itt írogatnak.. -,-''
Bulizzon! Élje az életét, addig míg lehet, érezze jól magát!
Meg amúgy is a mai fiataloknak nem hiszem, hogy újat mutatott!
Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 17:01
Iwett, 16 vagyok, csak úgy elmondom. És még így is sokkal érettebben viselkedek, mint Miley. Pedig pont ő az, aki példát mutathatna. Emlékeztek, mikor egy csaj beszólt neki az utcán? Akkor megvédtem Miley-t, de most már nem csodálkozom az eseten.
2012. január 25. 17:05
Hát azért meggondolhatta volna mit csinál.. hisz várható volt hogy sok fotós lesz ott..:/
2012. január 25. 17:08
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.01.25. 16:56)
Komolyan ez lenne a védőszöveg, hogy bulizzon csak, mert fiatal? Mostanában csak a botrányokról lehet hallani Miley-t illetően, biztosan így akar topon maradni. És valaki ezt nevezi hírnévnek, meg példamutatásnak. Hm, érdekes felfogás. Valaha én is Miley-rajongó voltam, de mostanra már annyira kiábrándultam ebből a csajból... Figyelj csak Miley, -1 rajongó. XoXo. 
Ebben az évben ez az első botránya, eddig 2012-ben még csak az új videóklipjéről és PCA-s megjelenéséről lehetett hallani, semmi megbotránkoztatót nem csinált!!
Amúgy szerintem ő sem akarta, hogy mindenki lássa, csak pózolt, az meg nagy dolog...
2012. január 25. 17:08
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Az oké,hogy bulzik,tényleg most fiatal,ki ne tenné? DE EZ EGYÁLTALÁN NEM OKÉ,HOGY NYÍLVÁNOSSÁGRA ENGED BOCSÁJTANI ILYEN KÉPEKET! Most komolyan szerintetek,nem ő az aki reklámozza magát? Senkinek sem tűnik fel,hogy évente 1x megjelenik neki egy klipp,lássuk be nem nagyon hallani zenés-karriere felől...de okos ő annyira,hogy kifundálja,valamivel csak a köztudatban kéne maradni,erre: Tádá!Itt vannak ezek a képek,ezzel tett is róla,hogy beszéljenek róla az emberek,és ne merüljön feledésbe...Én vagyok az egyetlen,aki így látja ezt?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 25. 17:09
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez nem a legszebb torta amit eddig láttam
2012. január 25. 17:11
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát igen...Az ártatlan szűz kislány... -.-
2012. január 25. 17:14
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.01.25. 17:08)
Ebben az évben ez az első botránya, eddig 2012-ben még csak az új videóklipjéről és PCA-s megjelenéséről lehetett hallani, semmi megbotránkoztatót nem csinált!!
Amúgy szerintem ő sem akarta, hogy mindenki lássa, csak pózolt, az meg nagy dolog...
ebben az évben az első botránya, igen. csak az a gáz hogy még több mint 300 nap van vissza az évből, és ő máris csak így tudta magára felhívni a figyelmet...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 25. 17:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem tudom szerintem nem nagy dolog az egyik részről de másik részről pedig igen hisz mileynak rengeteg 13 év alatti rajongója van és azért felháborító hogy pont egy olyan ember van pólójukon vagy nagy példa képük aki ilyeneket csinál . Másik részről meg nem egy nagy dolog mai 13 év felettieknek egyáltalán nem mutatott újat !
2012. január 25. 17:21
Jó, hogy a 6 év alatti rajongói csak Hannah-ként ismerik
2012. január 25. 17:26
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
éss akkoor mi vaaann?! xDD
2012. január 25. 17:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ha híres vagyok és a szintén híres párommal szülinapot ünneplünk, legyen az akármelyikünké, a sajtót vagy a fotósokat nem hívom meg, ha csak nem akarom, hogy ott legyenek és címlap legyen abból, amit és ahogyan csinálok.
Nem is igazán Miley a hibás, hanem a szülei, amiért nem tudták rendesen megnevelni
2012. január 25. 17:30
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Eléggé ízléstelen, már nem azért... az egy dolog, hogy iszik, meg bulizik, meg hogy már 20 éves és miért ne tehetné meg..., de ez már más! Tudhatná, hogy minden lépését követik és megörökítik és erre még rá is tesz egy lapáttal ilyen viselkedéssel! Ez gáz! Pózoljon a tortával, de könyörgöm ne viselkedjen már úgy, mint egy prosti és .... áhhh mindegy! Ő tuja!
2012. január 25. 17:36
|
|
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline
|
Úristen, Miley felnőtt és egyszerűen bulizik. Szálljanak már le róla az emberek, ilyeneket minden normális fiatal megcsinál, csak őt nem ítélik el millióan. És szerintem nem ő a legszörnyűbb példakép.
Miley egy kitűnő példakép, aki mindent megtesz, hogy elérje az álmait, küzd értük, kiáll saját magáért és a szeretteiért, nem fél igazán élni és nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. (:
Radiate Love - Miley Cyrus.
Miley egy kitűnő példakép, aki mindent megtesz, hogy elérje az álmait, küzd értük, kiáll saját magáért és a szeretteiért, nem fél igazán élni és nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. (:
Radiate Love - Miley Cyrus.
2012. január 25. 17:39
|
|
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline
|
Én már csalódtam csak gondoltam meg változik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.