Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 15:54
Jaj most ezen minek felháborodni? Jól érezte magát és kész. Ez amúgy is csak egy torta...
2012. január 25. 16:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (brigi92fcb @ 2012.01.25. 15:39)
Bulizik. Sztem jó fej csaj lehet. Sokáig nem bírtam... Engem ez a Hannah Montana mánia kikergetett a világból, de mostmár bírom. Egy száma van is amit szívesen hallgatok. Am nehogymár 18 évesen ne szóraozhasson. Úristen füvezik úristen pénisz torta... Mos mi lesz? Fiatal! Jól csinálja. Bulizzon, füvezzen, aztán majd be nő a feje lágya!
Ha valaki 18 éves, az nem azt jelenti, hogy rögtön megőrüljön. Ezek szerint én nem vagyok igazi kamasz, mert nem füvezek és nem vagyok party állat. Így jártam. Inkább maradok ilyen, minthogy az anyámnak szégyenkeznie kelljen miattam. Mert azért ezek a képek nem éppen büszkeségek egy szülőnek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 25. 16:17
Idézet (szpetyi @ 2012.01.25. 15:35)
Csak úgy elmondanám, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy megjelent ez a cikk..a Lovato fanok védték Demit azzal, hogy Miley-ra terelték a szót, erre előszedtek egy cikket Miley-ról, amin ő sincs a legjobb helyzetben... A Lovatics-ok lassan rosszabb, mint a Selenatorok, szóval ennyit mondok : Jonatic For A Life!
Te már kezdesz paranoiássá válni... Ha megnézed a cikk írójának adatlapját, meggyőződhetsz róla hogy egyáltalán nem Demi rajongó..
2012. január 25. 16:18
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
nagyon kis aranyosak a Miley fanok hogy próbálják védeni Mileybabát. Csak nekem ne mondja ezentúl senki, hogy ő egy jó példakép..! persze bulizzon azzal nincs baj. de annyi esze legyen már legalább hogy képeket nem késíztenek róla... csak magát járatja le és el fognak tőle fordulni a rajongói.
2012. január 25. 16:27
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Rosszul vagyok ettől a csajtól.Sose szerettem,sose rajongtam érte,olyan semleges volt számomra,de most már ott tartok,hogy rühellem...Ez most nem a fanok ellen szól,és nem akarok senkit se Miley ellen fordítani,aki szereti a zenéjét,az halgassa,de könyörgöm!Ez?Példakép? Kérem,ez szánalom,hogy valaki így akarja magára felhozni a figyelmet...
2012. január 25. 16:29
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
18 éves komolyan!! Én nagy Miley rajongó vok, ezeken a képeken én is eléggé megdöbbentem, de attól még nem fogok elpártolni mellőlle!! Ésss várom, h mit szól majd maga Miley!!
2012. január 25. 16:29
Biztos volt benne már egy kis alkohol , de ezzel is ugyanúgy vagyok mint a Demi-s üggyel , azt csinál amit akar
2012. január 25. 16:30
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Hát ez durvaa:D de valahogy megértem. partizni szeretne mint mindenki máás:D
2012. január 25. 16:34
Én szeretem Miley-t,de ez nagyon undorító..
Egyébként én is Miley fan vagyok,de ezt egyszerűen nem lehet kimagyarázni..
Egyébként én is Miley fan vagyok,de ezt egyszerűen nem lehet kimagyarázni..
2012. január 25. 16:42
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Pfff. Hát rá vall.
Nem is lepődök meg, tisztára megolyózott a szuruszka. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de valahogy mindig el tudja érni, hogy egy fokkal napról-napra jobban utáljam.
Ez után mondják a rajongócskák, hogy "Miley igenis jó példakép, és ne piszkáld már!"
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 25. 16:46
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
CandUs,
mindenki csak egyszer fiatal. Ha bulizik bulizzon rendesen. éN se járo minden nap, de bulizom, akor bulizom. nem érdekel milyen kép készül rólam. Am valószínűleg alkohol hatására én is hülyültem volna egy ilyen tortával. Nem értem miért nem lehet egy poénként felfogni. Durvább dolgokat is csinálnak egyes hírességek. Ezen fennakadni...
mindenki csak egyszer fiatal. Ha bulizik bulizzon rendesen. éN se járo minden nap, de bulizom, akor bulizom. nem érdekel milyen kép készül rólam. Am valószínűleg alkohol hatására én is hülyültem volna egy ilyen tortával. Nem értem miért nem lehet egy poénként felfogni. Durvább dolgokat is csinálnak egyes hírességek. Ezen fennakadni...
2012. január 25. 16:47
|
|
Debby_Ryanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 164279 offline
|
Elég perverz lehet a barátja :DDD
2012. január 25. 16:56
Komolyan ez lenne a védőszöveg, hogy bulizzon csak, mert fiatal? Mostanában csak a botrányokról lehet hallani Miley-t illetően, biztosan így akar topon maradni. És valaki ezt nevezi hírnévnek, meg példamutatásnak. Hm, érdekes felfogás. Valaha én is Miley-rajongó voltam, de mostanra már annyira kiábrándultam ebből a csajból... Figyelj csak Miley, -1 rajongó. XoXo.
2012. január 25. 16:58
Mostanában nem értem ezt a lányt.Régen nagyon szerettem,de most már úgy gondolom,hogy eléggé szégyen az amit 1-2 éve művel.Hiába buli volt,de én nem csináltam volna ezt.Ráadásul amik történtek vele így az utóbbi időben amiatt kicsit lenyugodnék minden téren,és újra a tini ezreinek példaképének kéne válnia és példát mutatni mindenki előtt.Remélem ezek a képek láttán nem csinálja és ezt úgy néz a képekere majdan,hogy ki ez a nő?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.