Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 26. 15:08
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Bessie: teljes mértékben egyet értek veled.
) A mázra vigyázni kell... Hát én még nem vagyok 18 , de mégis járok bulizni és néha iszom is... Most azért mert ő sztár szent kell maradjon??? NEEM. Ő dolga... Na peace
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. január 26. 15:50
Pandus, na végre valaki nem csak szodja őt, már eléggé idegesítő volt, hogy mindenki kritizálja őt, mikor szerintem ők sem szentéletűek....
2012. január 26. 15:53
Mileyt én is nagyon szeretem,de amint olvastam a cikket,kicsit gondolkoztam...
2012. január 26. 17:02
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Bennem kettős gondolatok keringenek. Egyrészt undorító, amit csinál, és tényleg nem jó példakép. Másrészt pedig az ő élete, joga van eldönteni mit nyalogat. (egyébként ez valami célzás akart lenni Liam részéről?
)
2012. január 26. 17:36
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jajj ééés??? ez miért botráány?? elmodnaná vki,ha egy felnptt nő bulizik,és ezt ráadásul egy legális partyn,akkort miért baj?!! Ha 15éves lenne akkor még megértem,ha vkinek nem tetszene...de basszus,hagyjátok már szegényt!már felnőtt,ő is bulizik,élvezi az életet..
2012. január 26. 19:13
|
mileyfansrékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 167209 offline
|
Ti komolyan azt gondoljátok, h Miley a barátja zártkörű szülinapi bulijára olyan bulvároldalak fotósát elhívja, mint a TMZ? És direkt pózol előttük? Most komolyan! Igen, hibázott: megint abban, hogy bízott a meghívott vendégekben, hogy nem árusítják ki, és nem tanult a korábbi esetekből. Am meg senkinek semmi köze hozzá, hogy egy zártkörű partin egy 19 éves nő mit csinál :S A cikk írójáról meg csak annyit, hogy durván hangulatkeltő jelzőket ír, amik még az eredeti TMZ cikkben sincsenek benne :S "pénisztortát nyalogatott"....én csak pózolást látok, "masszívan ivott"...a TMZ csak ennyit írt: "alkoholt ivott, de erre sincs bizonyíték, vagy ti vki szondát fújatott vele? xD Freeze: kiváló bulvár újságíró lehet belőled...és ez nem bók volt.
Cassie3
2012. január 26. 19:45
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ajj!! ez csak egy tota még hozzá humoros torta!
miért kell ezt ennyire felfújni , jólérezte magát oszt cső!! Ja és ezért miért nem lehet példakép??? nekem akkor ennek ellenére is az lesz!! na ehez mit szolnak??!
2012. január 26. 19:59
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
19 éves könyörgöm!! Ilyenkor kell neki bulizni, nem majd 20 év múlva! Szerintem nagy poén amit csinált, nem tudom mit kell ezt ennyire fölfújni -.-
2012. január 26. 20:16
Jujj, ezt aztán nem hinném el ha nem a saját szememmel látnám! O.o
2012. január 26. 20:25
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
x) imádlak Miley!!!!! Figyelem! Nem 13 éves, már felnőtt nő, már nem az a kislány, aki Hannah Montana ként hódítot!!!! Bulizik, akármennyire is nem teccik ez a kisebb rajongóinak, de ez a kis csillag FELNŐTT! ez amúgy tök poén!! méghogy "szánalmas"... tudnék én a szánalomról írni ezen a honlapon kezdve ezekkel az a beszólásokkal...
Cassie3
2012. január 26. 20:35
|
Larszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 158692 offline
|
Ez csak egy torta most az már más tészta hogy milyen formájú, de csak egy torta abban pedig akár bele is lehet harapni. És most nem értem miért baj az hogy a tortát nyalogatja. Biztos nem azért tette hogy pletykáljanak rajta. Nem rosz szándék vezérelte.
2012. január 26. 20:50
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Na és?! Legalább jól érezte magát! És am is nem ő kapta a tortát hanem a paija! Az egy dolog hogy ő is pózolt vele! Én is biztosan pózoltam volna egy ilyen tortával!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.