Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 27. 14:37
És a kis 8 éves rajongói (bocs kívételek), majd ujjonganak a gép előtt, hogy milyen ötletes és "menő" ez a.. "Példakép"
2012. január 27. 18:26
végülis egy torta....de még akkor sem lenne a példaképem
2012. január 27. 19:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Úristen.. undii:D
2012. január 27. 19:33
külömbenis ki mondja meg ki a jó példakép és ki nem?! azért mert valaki kvázi a példaképem az nem azt jelenti hogy egy az egyben mindent úgy csinálok ahogy ő! a jó, és értekelhető tulajdonságaiból veszek példát,találom meg az inspirációt, és nem pedig másolom! amúgy miley nem tett semmii rosszat,vagy felháborítót ...éli az életét bulizik,hülyeségeket csinál! az vesse rá az első követ aki nem csinált sose egy két őrült dolgt poénból..... :/
2012. január 28. 10:39
|
|
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline
|
Mi ez?Mik ezek a felháborodások,hogy nem normális...stb
Mért ne lenne az?Igen sztár sokaknak példakép de könyörgöm ő nem érezheti jól magát?Arról nem is beszélve,hogy a legtöbb lány már 12 évesen ilyeneket csinál,na az szomorú....
Mért ne lenne az?Igen sztár sokaknak példakép de könyörgöm ő nem érezheti jól magát?Arról nem is beszélve,hogy a legtöbb lány már 12 évesen ilyeneket csinál,na az szomorú....
2012. január 28. 10:40
Hát,engem ez most meglepett.
Régebben példaképként tekintettem rá,de most már biztos,hogy nem fogok.Egyáltalán nem viselkedik példaképként méltóan,csak úgy készítgeti az ilyen képeket
És a Miley-fanok ne mondják azt,hogy "csak bulizott egyet,na és?",mert ez nem mentség erre!És Cassie3,szerintem a 11-12 éves gyerekek is tudják,hogy mit is ábrázol ez a torta.A szülők azt hiszik,hogy a gyerek az ilyen dolgokról nem tud semmit,közben meg kitárgyalják a barátaikkal.
És ami engem igazán kíváncsivá tett,az az,hogy Liam-nek minek egy ilyen alakú torta?
Hihetetlen,hogy egyesek még mindig példaképként tekintenek Miley-ra.Ez egyszerűen borzalom.És nevetséges.Hát,mondhatom,ezekkel a képekkel,igazán jó példát mutat!
Régebben példaképként tekintettem rá,de most már biztos,hogy nem fogok.Egyáltalán nem viselkedik példaképként méltóan,csak úgy készítgeti az ilyen képeket
És a Miley-fanok ne mondják azt,hogy "csak bulizott egyet,na és?",mert ez nem mentség erre!És Cassie3,szerintem a 11-12 éves gyerekek is tudják,hogy mit is ábrázol ez a torta.A szülők azt hiszik,hogy a gyerek az ilyen dolgokról nem tud semmit,közben meg kitárgyalják a barátaikkal.
És ami engem igazán kíváncsivá tett,az az,hogy Liam-nek minek egy ilyen alakú torta?
Hihetetlen,hogy egyesek még mindig példaképként tekintenek Miley-ra.Ez egyszerűen borzalom.És nevetséges.Hát,mondhatom,ezekkel a képekkel,igazán jó példát mutat!
2012. január 28. 19:38
Idézet (Vancsi008 @ 2012.01.28. 10:40)
Hát,engem ez most meglepett.
Ki mondja hogy jó példakép?!
És amúgy szerintem nem ő a hibás, hanem a szülei, rosszul nevelték és kész... Noah is miért olyan amilyen?! biztos nem magától...
Amúgy meg attól, hogy ilyen dolgokat csinál, attól függetlenül: jó énekes-, színésznő, sokat jótékonykodik, és általában kedves az emberekhez.. ez meg egy kis baki, amit egy csomóan elkövetnek, úgy érte: mint előttem már sokan írták, egy csomóan csinálnak ilyeneket, vagy ehhez hasonló dolgokat!!
2012. január 28. 19:40
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.01.28. 19:38)
Ki mondja hogy jó példakép?!
És amúgy szerintem nem ő a hibás, hanem a szülei, rosszul nevelték és kész... Noah is miért olyan amilyen?! biztos nem magától...
Amúgy meg attól, hogy ilyen dolgokat csinál, attól függetlenül: jó énekes-, színésznő, sokat jótékonykodik, és általában kedves az emberekhez.. ez meg egy kis baki, amit egy csomóan elkövetnek, úgy értem: mint előttem már sokan írták, egy csomóan csinálnak ilyeneket, vagy ehhez hasonló dolgokat - ő is ember, követhet el hibákat (attól függetlenül, hogy papparazzik lesik minden lépését)!!
Amúgy meg attól, hogy ilyen dolgokat csinál, attól függetlenül: jó énekes-, színésznő, sokat jótékonykodik, és általában kedves az emberekhez.. ez meg egy kis baki, amit egy csomóan elkövetnek, úgy értem: mint előttem már sokan írták, egy csomóan csinálnak ilyeneket, vagy ehhez hasonló dolgokat - ő is ember, követhet el hibákat (attól függetlenül, hogy papparazzik lesik minden lépését)!!
2012. január 28. 20:10
|
|
DorySiposúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 168040 offline
|
Na hát ez a Miley Cyrus is.. Régen még bírtam,de amiket csinált mostanában.. Oké,tudom hogy valamivel címplapra kell kerülni,de akkor az már inkább legyen valami jó dolog,és kevésbé ilyen szánalmas.
2012. január 28. 20:41
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
egészségére !
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: