Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 17:43
|
|
MileyTheBestForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 167703 offline
|
És akkor mi van?! Jól érezte magát és ennyi! Inkább foglalkozzatok azzal a "jó kislány" selena gomezzel!-.- Az sem különbebb... neki is vannak botrányai... csak nem mutatják;)
2012. január 25. 17:43
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Miley már nem kislány, bulizott kész. Most ebben mi a nagy szám nem értem! 
Am. a torta választást nem értem:D Ilyen féle tortákat általában leánybúcsúra szoktak adni, nem pedig szülinapra. Főleg nem pasinak
Am. a torta választást nem értem:D Ilyen féle tortákat általában leánybúcsúra szoktak adni, nem pedig szülinapra. Főleg nem pasinak
2012. január 25. 17:45
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Na, megint csalódtam Miley-ban. Azt hittem tényleg felnőtt. Erre most még ilyen gyerekes dologgal rontja el. Bocsi, de ez már szánalmas :/ nagyon felnőtt, mondhatom.
2012. január 25. 17:46
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Orsii.Miley26: Hogy került a képbe Selena Gomez? És vasasreka8 véleményt írt ,mert gondolom nála is látszott a "szólj hozzá" felirat és gondolta megírja ha már nincs megtiltva neki szal...Na mind1 ti vitátok nem szólok bele...
Ez egyébként Miley felelőssége. Ha vállalja ,hogy megutálják néhányan ,akkor csinálhatja! A helyében nem pont egy fotós előtt csináltam volna de mind1. Ő dolga! Én most sem fogom jobban szeretni ,se jobban utálni őt! Hiszen elmúlt 18 éves! Megteheti...bár ez nekem elég undorító és gusztustalan! Egy kicsit azért megemberelhetné magát..
Ez egyébként Miley felelőssége. Ha vállalja ,hogy megutálják néhányan ,akkor csinálhatja! A helyében nem pont egy fotós előtt csináltam volna de mind1. Ő dolga! Én most sem fogom jobban szeretni ,se jobban utálni őt! Hiszen elmúlt 18 éves! Megteheti...bár ez nekem elég undorító és gusztustalan! Egy kicsit azért megemberelhetné magát..
2012. január 25. 17:48
Nem vágom kinek mi köze van ahhoz, hogy mit csinál a pasija szülinapi buliján. Jó tény, hogy híres és példát kell mutatnia, de akkor is! 19 éves, persze, hogy inni fog és ilyeneket csinálni. Melyik 19 éves nem iszik buliban most komolyan?
Amúgy a torta meg már külön téma, nem tudom, hogy Liam miért kapott ilyen tortát mikor tudtommal pasi és nem meleg. Oo
Amúgy a torta meg már külön téma, nem tudom, hogy Liam miért kapott ilyen tortát mikor tudtommal pasi és nem meleg. Oo
2012. január 25. 17:52
hát már nem kislány bulizott egyet azt csá
am a tortaválasztást én sem értem xĐĐ
am a tortaválasztást én sem értem xĐĐ
2012. január 25. 17:53
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Hehehe igazán büszkék lehetnek a rajongói...Megtanulhatjátok tőle az orális örömök csodáit,milyen klassz hogy erre használja a hírnevét!
Nem arról van szó h nem vicces hanem arról hogy ha ilyet csinálok nem teszem ország világ szeme elé...látszik h feltűnési viszketeksége van! Szánalmas ribanc!
Nem arról van szó h nem vicces hanem arról hogy ha ilyet csinálok nem teszem ország világ szeme elé...látszik h feltűnési viszketeksége van! Szánalmas ribanc!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 25. 17:58
|
|
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline
|
Egy értelmes 18-17 éves bulizos lány ilyet nem csinál.
2012. január 25. 18:00
És most akkor mi van?Attól,mert sztár nem lehet bulizni?
2012. január 25. 18:17
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Visszaolvastam pár hozzászólást és úgy veszem észre, hogy azt írjátok, Miley felnőtt, már nem kislány, stb... Ebben van igazság, sőt. Aki 18 éves, az bulizzon sokat, élvezze az életet, de tudja, hogy mi a határ és ismerje az önkontrollt. Miley elvárja azt, hogy felnőttként kezeljék, de akinek ilyen botránya van, az hogy várja el, hogy komolyan vegyék egyáltalán?! Mileyval az a baj, hogy túl hamar kellett felnőnie, nem volt igazi gyerekkora, hiszen 13 éves kora óta megállás nélkül kamerák előtt telik az élete. Persze ez nem jogosít fel senkit, hogy így viselkedjen.
Miley akármennyire el akarja fogadni vagy tiltakozik ellene, de ő akkor is egy példakép a gyerekeknek. Ezen nem lehet változtatni, akár tetszik neki akár nem.
Nem gondoljátok, hogy ezzel akar a köztudatban maradni? Hiszen kb egy-másfél évente kiad egy klipet, évente egy filmet -amik eléggé le vannak húzva a kritikusok által-, de botránya azért jó pár van.
Én nem támadom őt, de nem is védem. Mindenkinek joga van úgy élni az életét, ahogy akarja, csak tudni kell ismerni saját magunkat és a határainkat.
Miley akármennyire el akarja fogadni vagy tiltakozik ellene, de ő akkor is egy példakép a gyerekeknek. Ezen nem lehet változtatni, akár tetszik neki akár nem.
Nem gondoljátok, hogy ezzel akar a köztudatban maradni? Hiszen kb egy-másfél évente kiad egy klipet, évente egy filmet -amik eléggé le vannak húzva a kritikusok által-, de botránya azért jó pár van.
Én nem támadom őt, de nem is védem. Mindenkinek joga van úgy élni az életét, ahogy akarja, csak tudni kell ismerni saját magunkat és a határainkat.
2012. január 25. 18:19
Ezen már meg sem lepődöm, de azt hozzá kell tennem, hogy civil emberek között is biztosan vannak, akik nem tudnak kihagyni egy ilyen "poént".
Számomra sokkal inkább furcsább a torta. Azt simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy kicsit ledérebb nőnemű személyt születésnapja alkalmából meglepik egy ilyen izével a vicces kedvű barátai, na de egy pasit? Ez nálam kb. azzal ér fel, mintha valaki azt mondaná "ha már a Jóisten téged nem áldott meg ilyennel, legalább torta formájában lásd"
Számomra sokkal inkább furcsább a torta. Azt simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy kicsit ledérebb nőnemű személyt születésnapja alkalmából meglepik egy ilyen izével a vicces kedvű barátai, na de egy pasit? Ez nálam kb. azzal ér fel, mintha valaki azt mondaná "ha már a Jóisten téged nem áldott meg ilyennel, legalább torta formájában lásd"
2012. január 25. 18:29
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Egyesek olvasni sem tudnak!? 19 éves, nem 18, na mindegy is..ehhez a cikkhez nem tudom mit szóljak, nem érdekes szerintem ez, nem botrány..
Ez van, ezt csinálta, nem kell ezt úgy felfújni.
2012. január 25. 18:33
|
|
molnár pannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 151108 offline
|
És ő már nagylány szerintem majdnem mindenki viccből ezt csinálná!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.