Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 14:51
xD nem nyalogatta, csak pózolt, hogy az új videoklipjéhez legyen promo ...
...
2012. január 25. 14:52
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
ez nem gyalázat. törődjetek már bele, hogy felnőnek, egyszer ti is felfogtok! Pl Joe Jonas új klippje, jaaaj uristen nem csak a kezét fogja meg Taylor Swiftnek. Meg jaaaj Deminek látszik a melltartója!!! Úristen, egyszer úgyis meghalunk, élvezzétek az életet, tegyétek azt amire vágytok.
2012. január 25. 14:55
Jó Isten. Lehet, hogy felnőtt, lehet, hogy nem adja az álszentet, mint mások, de akkor is példakép, több millió 6-14 éves példaképe. A párom húga megszállott Miley-fan, mindössze tízéves, és mégis mi a jófenét fog gondolni, ha ezeket a képeket véletlenül meglátja? El is ítélem, és nem is.
2012. január 25. 14:56
|
|
lauzra200011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 165558 offline
|
Fújj de undarító! Ez nem normális. :-s
2012. január 25. 15:07
Na jó!
Miley is ember ezt azért ne felejtsük el!
Ő is követhet el hibákat!
És a 18-19 éves kor pont arra van,hogy bulizzunk és megtapasztaljuk az életet!
Nekem attól még Miley ugyanúgy fontos lesz,mint színésznő,énekes,és Liam barátnője!
Nem fogom csak azért megutálni,mert néha hibákat követ el!
A hibák is az életünk része,hozzánk tartozik!
Am. a torta tényleg túlzás volt!
Miley is ember ezt azért ne felejtsük el!
Ő is követhet el hibákat!
És a 18-19 éves kor pont arra van,hogy bulizzunk és megtapasztaljuk az életet!
Nekem attól még Miley ugyanúgy fontos lesz,mint színésznő,énekes,és Liam barátnője!
Nem fogom csak azért megutálni,mert néha hibákat követ el!
A hibák is az életünk része,hozzánk tartozik!
Am. a torta tényleg túlzás volt!
2012. január 25. 15:08
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Mert azt hiszitek hogy csak ő csinálja ezt? Egyébként is, utálom, ha a média olyan dolgokkal foglalkozik, ami egyébként nem is ránk tartozik. Aki szereti, emiatt nem fog elpártolni tőle. Ahogy én sem.
2012. január 25. 15:14
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
Te jó isten!!!!!!
o.O
Hát csak gratulálni tudok ahoz a valakihez, aki lett belőle... de komolyan!!
Vágom én hogy buli volt meg minden, de ez akkor sem módi.... ezek után végkép elásta magam a szememben ez a nő....
Eddig sem volt a szívem csücske, de ennél lejjebb műr kétlem hogy lehetne sűlyedni.
A HANNAH MONTANA jutatta ide, a 8-13 korosztály tulajdonképpen a rajongó tábora... és ilyet csinál?!
Na valamelyik májli védelmező, hozzá fűzni való, esetleg nyamvadt mentegetőzések a képeket látván???
:D Kíváncsi lennék most erre mit hoztok fel mentségéül, de nagyon xDxD
Hát csak gratulálni tudok ahoz a valakihez, aki lett belőle... de komolyan!!
Vágom én hogy buli volt meg minden, de ez akkor sem módi.... ezek után végkép elásta magam a szememben ez a nő....
Eddig sem volt a szívem csücske, de ennél lejjebb műr kétlem hogy lehetne sűlyedni.
A HANNAH MONTANA jutatta ide, a 8-13 korosztály tulajdonképpen a rajongó tábora... és ilyet csinál?!
Na valamelyik májli védelmező, hozzá fűzni való, esetleg nyamvadt mentegetőzések a képeket látván???
2012. január 25. 15:15
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ugyanmár. Megint bolhából elefánt. Ne tudjátok meg hány 14-15 éves van aki az igazira ugrik egyből. Miley csak viccnek szánta. Az egész egy vicc, ha nem veték volna észre egyesek. Egy felnött pasinak pénisz alakú torta? Könyörgöm.
2012. január 25. 15:19
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Micsoda egy közönséges,undorító nő ez a Miley,igaz nem lepődtem meg,mert tudtam hogy az.Sokan a tinikorosztályból csak röhögnek az ilyesmin,hogy hjajj,de vicces,de én rendkívül szánalmasnak tartom az ilyen embereket.Amúgy nem értem Liam miért kapott ilyen tortát,hiszen nem meleg.
2012. január 25. 15:20
Ez is csak ezért ilyen nagy hírértékű, mert imád az ember a hírességek életén csámcsogni.
Bár az elgondolkodtató, hogy miért pont Liam szülinapján van ilyen torta.
Engem egyáltalán nem háborít fel, mert én szeretem Miley-t és most egy ilyen miatt nem fogom megutálni.
Jó persze, sok gyerek példa képe, de lássuk be, hogy a mai fiatalságnak már ezzel se mutatott újat.
Bár az elgondolkodtató, hogy miért pont Liam szülinapján van ilyen torta.
Engem egyáltalán nem háborít fel, mert én szeretem Miley-t és most egy ilyen miatt nem fogom megutálni.
Jó persze, sok gyerek példa képe, de lássuk be, hogy a mai fiatalságnak már ezzel se mutatott újat.
2012. január 25. 15:21
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
Istenem!!Miért kell ezen ennyire kiakadni??O.o
Miley felnött már és ezt el kell fogadni, már nem az a Hannah Montanás kis lány!És csak hülyült, szorakozott egy kicsit!!Ebben mi olyan nagy dolog??Valaki magyarázza el nekem lécci!!...
Miley felnött már és ezt el kell fogadni, már nem az a Hannah Montanás kis lány!És csak hülyült, szorakozott egy kicsit!!Ebben mi olyan nagy dolog??Valaki magyarázza el nekem lécci!!...
2012. január 25. 15:21
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
xD szerintem ilyen képet én is csináltam volna.és különben is elmúlt 18 mért ne ihatna?? mostmár ha 13 évesen nem ittál valamit még (piát) akkor az gáz
2012. január 25. 15:22
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A kérdésem már csak az, mi a csudáért kapott Liam pénisz alakú tortát? Nem inkább egy mell kellett volna neki, vagy ilyesmi? XD
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae17
2012. január 25. 15:24
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Nem tudom, de én ezt viccnek fogom fel. Ilyet én is tudnék csinálni. Nyilván bolondozott, és ilyen miatt nem fogok másképp nézni rá. Csak jobban bírom
ne csináljon SENKI úgy, mintha ezek után olyan nagy bűnt csinált volna, hogy tömlöcbe kell vetni. A harmadik világháború sem fog miatta kitörni. (már akinél..ki hogy fogja fel)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!