Miley Cyrus pénisztortát nyalogatott barátja születésnapján (18+)
2012. január 25. 13:36
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Az 1. dolog ami eszembe jutott, hogy nem fiúknak szoktak ilyen alakú tortát adni...
Miley meg azt csinál, amit akar, elvégre felnőtt. Ha iszik is egy buliban kit érdekel?? Tegnap este 2 14 éves kis csaj feküdt az út közepén és úgy be voltak rúgva, hogy a nevüket nem tudták és nem hiszem hogy ők Miley Cyrus miatt kezdtek el inni... A másik dolog pedig hogy szerintem ez poén volt és elég sokan pózolnának így egy ilyen tortával és aztán tele lenne a facebook-juk a képekkel.
1 felhasználónak tetszik:
kutya44
2012. január 25. 14:11
Ebbe semmi gáz nincsen, mivel ezek PRIVÁT képek, vagyis nem nagyközönség elé készültek(szerintem ő sem akarta, hogy meglássák, csak hülyült egy kicsit!!), csak gondolom valamelyik "barátja" - mint régen Anna a bongos videót - elküldte ezeket a képeket a TMZ-nek.... Ráadásul már nem tini, hanem felnőtt nő, szóval azt csinál, amit akar!!
2012. január 25. 14:15
Szerintem nem gondolta hogy nyílvánosság elé kerülnek a képek..
2012. január 25. 14:19
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Öhm...én már ott leragadtam,hogy fiúnak ilyen tortát?!
Egyébként Miley már felnőtt,azt teszt amit akar.Különösebben nincs bajom a mostani "produkciójával",mert mindenki szokott hülyülni.De van aki felvállalja és nem játssza az angyalkát.
Egyébként Miley már felnőtt,azt teszt amit akar.Különösebben nincs bajom a mostani "produkciójával",mert mindenki szokott hülyülni.De van aki felvállalja és nem játssza az angyalkát.
2012. január 25. 14:27
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ezt a dolgot kétféleképpen lehet lereagálni:
1. Poénosan, mint ahogyan láthatólag Miley tette
2. Felháborodva és megbotránkozva.
Be kell valljam elsőre a második táborhoz kapcsolódtam hiszen azért ezek elég durva képek, és az most mindegy hogy egy tortáról van-e szó, vagy hogy 19 éves. Ezeket a képeket mindenki látja a világon, és ha rólam ilyen kép készült volna és tudomásomra jut, hogy anyukám meglátja akkor én elsüllyednék szégyenemben!
Na most igen, persze, lehet ez poénos is, abban a pillanatban biztos az volt, csak hát azért a tetteinknek következményei vannak
Mondjuk Liam tortája, és hát Liam a barátja szóval, hogy őszinték legyünk ilyen téren nem tett semmi rosszat.
Szerintem Miley csak mindig rosszkor van rossz helyen, és mindig bajba sodorja magát akaratlanul is
1. Poénosan, mint ahogyan láthatólag Miley tette
2. Felháborodva és megbotránkozva.
Be kell valljam elsőre a második táborhoz kapcsolódtam hiszen azért ezek elég durva képek, és az most mindegy hogy egy tortáról van-e szó, vagy hogy 19 éves. Ezeket a képeket mindenki látja a világon, és ha rólam ilyen kép készült volna és tudomásomra jut, hogy anyukám meglátja akkor én elsüllyednék szégyenemben!
Na most igen, persze, lehet ez poénos is, abban a pillanatban biztos az volt, csak hát azért a tetteinknek következményei vannak
Szerintem Miley csak mindig rosszkor van rossz helyen, és mindig bajba sodorja magát akaratlanul is
2012. január 25. 14:28
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Röhejes olvasni, ahogy egyesek azzal érvelnek, hogy ezek privát képek. Ahol egynél több ember van, az mióta privát?
Pont az ilyen gondolkodásmód miatt van tele az internet tinilányok meztelen képeivel, akik nagy naivan a párjuk kamerája előtt pucéran pózolnak, utána pedig gőzerővel próbálják letakarítani az internetre véletlenül vagy bosszúból vagy egyéb okokból felkerült privát képeiket. De még bosszúálló pasi sem kell hozzá, elég egy tönkrement számítógép vagy telefon, ami a szervizben köt ki.
Persze hogyan is értenétek ezeket a dolgokat... majd ha elvesztitek az állásotokat a privát képeitek váratlan előbukkanása miatt, akkor gondoljatok majd erre. Bár a napiszart is mindenki ismeri mégsem tanul belőle senki..
Pont az ilyen gondolkodásmód miatt van tele az internet tinilányok meztelen képeivel, akik nagy naivan a párjuk kamerája előtt pucéran pózolnak, utána pedig gőzerővel próbálják letakarítani az internetre véletlenül vagy bosszúból vagy egyéb okokból felkerült privát képeiket. De még bosszúálló pasi sem kell hozzá, elég egy tönkrement számítógép vagy telefon, ami a szervizben köt ki.
Persze hogyan is értenétek ezeket a dolgokat... majd ha elvesztitek az állásotokat a privát képeitek váratlan előbukkanása miatt, akkor gondoljatok majd erre. Bár a napiszart is mindenki ismeri mégsem tanul belőle senki..
2012. január 25. 14:28
Pénisztortát pasinak?
Szerintem egyszerűen undorító volt ez Miley-tól. Lehet, hogy buli meg minden, de ez inkább szánalmas (nekem).
Szerintem egyszerűen undorító volt ez Miley-tól. Lehet, hogy buli meg minden, de ez inkább szánalmas (nekem).
2012. január 25. 14:39
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.25. 13:30)
És akkor jogos a kérdés, hogyan is szivároghat ki?
Ereszt az internet.
Egyébként pedig ez egy ismert ember szülinapi partija volt, ahol elég nagy az esély arra, hogy jelen volt 1-2 meghívóval rendelkező hivatásos fotós (akár a felhajtásért, akár nem azért).
Én nem fogom megszólni ezért Miley-t, inkább az ő javára írom, hogy szelenagomez módjára nem adja az álszentet, mert tudjuk, hogy nem az.
2012. január 25. 14:42
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
hűha
ugyan már
én is voltam egy szülinapi bulin ahol az ünnepelt 18 lett és ilyen tortát kapott és mindenkinek belekellet harapnia. na jó nem mindenki tette
de mindenki azt csinál amit akar 
Miley már rég bebizonyította hogy nem kara példakép lenne - nekem nem is az
sokkal inkább furcsállom a haját
eddig mindig oda figyelt a hajéra - ezeken a képeken meg olyan slampos
Miley már rég bebizonyította hogy nem kara példakép lenne - nekem nem is az
sokkal inkább furcsállom a haját
2012. január 25. 14:43
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
undorító ami belőle lett... nem azt mondom hogy "Hűűűű de naooon szeriztem mint Hannah Montana!!!" gyalázat hogy az egykori disney sztárokból kik lettek.... -.-
2012. január 25. 14:46
Ez akkor lenne nagy hír, ha Selena Gomez csinálta volna -.-'
És minek egy srácnak péniszalakú torta? Nekik inkább melltortákat szoktak csinálni.
Meg ez miért hír? Azt tesz, amit akar.
ophely88! Jó kérdés :/
És minek egy srácnak péniszalakú torta? Nekik inkább melltortákat szoktak csinálni.
Meg ez miért hír? Azt tesz, amit akar.
ophely88! Jó kérdés :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.