Sztár születik (Raise Your Voice - 2003)
Anno öt évvel ezelőtt a barátnőim annyit áradoztak erről a filmről. Aztán minap megláttam a filmes torrent listán és úgy döntöttem, hogy megnézem. Hát nem tudom, valami olyasmire számítottam, mint a Cinderella Story, de ez egyszerűen brutálisan rossz volt. Hilary Duff játékán van mit csiszolni, mert még mindig nem győzött meg teljesen. Bár ez lehet, hogy betudható a vontatott karakterének, vagy nem tudom. Valahogy annyira rossz volt az a rengeteg dráma, hogy a testvére meghalt, mert elrángatta egy rock koncertre. Annyira rákontráztak erre a dologra, hogy már egyszerűen zavart. Én elhiszem, hogy ez egy dráma, de úgy gondolom mégis, hogy ez egy tini sztori limonádészerűen túl spilázva azzal, hogy a főhősnő és a testvére autóbalesetet szenvedtek, s a fiú meghal. Hilary hangja nem rossz, de néha annyira bántotta a fülemet azok a magas hangok, hogy rögvest visszaszívnám azt a kijelentést, hogy a hölgy jó énekesnő. Vontatott, nyúzott film tele mindenféle amerikai sablon klisével, amit megfigyelhettünk az elmúlt évszázadban szinte minden filmben.
10/3 - Az egyedüli pozitívum az volt benne, hogy a
Three Days Grace feltűnt a film elején, az nagyon felvitte a számomra, mivel az egyik kedvenc bandám, de maga a film unalmas, sablonos és borzasztóan gagyi volt. Mit nézhettek a barátnőim folyton ezen? Még egyszer végig nem tudnám szenvedni, az biztos.