Idézet (itsjustme @ 2017.04.07. 13:43)
te azonnal rámuszítottad a testvéredet, aki - a te szavaiddal élve - ugyanazt az öt mondatot ismételgette mint te is, csakhogy neked legyen igazad - mondjuk azt szokták mondani, mindenki magából indul ki. részletkérdés, hogy veled rajta kívül senki nem értett egyet, velem meg a topikba írók nagyrésze...
És most ki vádaskodik?
Ja és igen jól írtad, A TOPIKBA ÍRÓK NAGYRÉSZE ért egyet veletek, a többiek, akik nem, azok inkább meg sem szólalnak miattatok, mert máris hetvenen támadtok rá... És akkor ne gondoljon az ember arra, hogy összefogtok?
Idézet (Szabe @ 2017.04.07. 16:11)
Amíg valaki képtelen észérveket alkalmazni ahhoz, hogy egy vitában kifejtse a véleményét, és csak olyanokat mond, hogy "hülye" és egyéb jelzők, addig el sem gondolkozom olyasmin, hogy esetleg valakinek az adott témában igaza van, mert ez nem érvelés.
Mert nyilván az érvelésnek számít, hogy a csaló, szihómókusok (direkt írtam így, mielőtt beleköttök) által megfogalmazott, társadalmilag elfogadott mondatokat hajtogatjátok, miszerint: "ezek beteg emberek" "súlysan betegek" "segítségre van szükségük, nem halált érdemelnek" "ha ilyet látunk, segítsünk nekik" "figyeljünk embertásrainkra...'
Csak nekem ismerős ez a maszlag? Ja nem, majdnem pontosan ez áll a segélyhívó oldalon. Na ezért nem lehet vitába keveredni veletek, mert ti semmi eredetit nem mondtok... A nővérem legalább próbálkozott.
Idézet (Beyla @ 2017.04.07. 18:35)
Már eleve a probléma abban gyökeredzik, hogy kijelentitek, hogy kinek van igaza.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de lényegében ti is!
DE!
Ti pedig lelketlennek és szellemileg visszamaradottnak nyilvánítjátok azt, akinek más a véleménye és kijelentitek, hogy menjenek el orvoshoz. Ergó ezzel azt mondjátok, hogy ők hlyék mert nektek van igazatok.
Ennyi lépek én is innen, megint igaza volt a nővéremnek, csendbe kellett volna maradnom, feleslegesen pocsékoltam rátok az időmet. Na mindegy, ebből is tanultam.

0 felhasználónak tetszik: