Kék Bálna – Mi is ez a jelenség? (18+)
2017. április 04. 15:41
Egy nagy b*taság ez a "Kék Bálna"...
Le kéne tiltani valamilyen módon, én sohasem próbálnám ki. Sajnálom az áldozatokat.
2017. április 04. 15:42
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ez tényleg egy nagyon durva dolog, én a napokban hallottam róla először a 13 éves öcsémtől :/ remélem nem lesz több áldozata
2017. április 04. 15:49
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
ZÖLD ELEFÁNT KIHÍVÁS
1. Naponta beszélgess pár szót egy olyan osztálytársaddal, akivel nem nagyon szoktál. Ha megismered, akkor lehet, hogy rájössz, valójában ő is ugyanolyan jó fej, mint a többiek.
2. Naponta mosolyogj rá az utcán, iskolában egy olyan emberre, aki szomorúnak látszik. Figyeld az emberek reakcióit, hogyan reagálnak erre!
3. Olvass és nézz meséket, olyanokat, amiket gyerekként szerettél. Hidd el, nem ciki, ha Tom és Jerry-t vagy Kisvakondot nézel 16 évesen, sőt. Én mind a mai napig nézem gyerekkorom meséit és jót szórakozom rajtuk. Akkor te miért ne tennéd?
4. Naponta segíts valamit otthon a szüleidnek: legyen ez a szemét levitele, a koszos ruha szennyestartóba tétele vagy akár egy finom szendvics készítése vacsorára. Hidd el, a barátaiddal is könnyebben elengednek ezután…
5. Rajzolj kicsi zöld elefántot egy papírlapra és add oda valakinek azzal a kívánsággal, hogy “Legyen szép napod!”
6. Amikor csak teheted, kirándulj, játssz a barátaiddal a szabadban. Nézzetek meg szép helyeket, szép épületeket. Közben pedig nevessetek, szórakozzatok! Ezek a boldog pillanatok nagyon sokáig megmaradnak az ember emlékezetében és könnyedén átlendítik a nehéz pillanatokat!
7. Kérj bocsánatot, ha valakit megbántottál! Ne őrizz haragot, ne fújj rá, hisz valaha jóban voltatok! És biztos, csak egy hülye félreértés, ami miatt összevesztetek. Amiatt meg felesleges fasírtban lenni!
8. Hallgass vidám zenéket, énekelj és ha kedved van, akkor táncolj az utcán, séta közben. Igen, lehet, hogy bolondnak néz valaki, de számít ez? Nem! Az a fontos, hogy te jól érzed magad és kiegyensúlyozott vagy!
9. Minden nap úgy feküdj le aludni, hogy elalvás előtt az ágyban felidézel egy olyan pillanatot, ami az adott napodban jó volt, vicces volt és boldogsággal töltött el! Hidd el, sokkal könnyebben és nyugodtabban alszol el és még az álmod is szebb lesz!
10. Ha ezeket mindet megtetted és megteszed naponta, akkor eszedbe sem fog jutni szomorkodni és mindenféle idióta, önmagadnak ártó kihívásokban részt venni, hisz kiegyensúlyozott leszel, boldog és barátokkal, örömteli pillanatokkal fognak telve a napjaid… Viszont azt se felejtsd el, hogy kamaszként és később felnőttként is természetes az, hogy néha rossz kedved van, mert ez az élet velejárója. Viszont csak rajtad múlik, hogy sajnáltatod magad, vagy nevetsz egyet a világ képébe és mész tovább, előre!
1. Naponta beszélgess pár szót egy olyan osztálytársaddal, akivel nem nagyon szoktál. Ha megismered, akkor lehet, hogy rájössz, valójában ő is ugyanolyan jó fej, mint a többiek.
2. Naponta mosolyogj rá az utcán, iskolában egy olyan emberre, aki szomorúnak látszik. Figyeld az emberek reakcióit, hogyan reagálnak erre!
3. Olvass és nézz meséket, olyanokat, amiket gyerekként szerettél. Hidd el, nem ciki, ha Tom és Jerry-t vagy Kisvakondot nézel 16 évesen, sőt. Én mind a mai napig nézem gyerekkorom meséit és jót szórakozom rajtuk. Akkor te miért ne tennéd?
4. Naponta segíts valamit otthon a szüleidnek: legyen ez a szemét levitele, a koszos ruha szennyestartóba tétele vagy akár egy finom szendvics készítése vacsorára. Hidd el, a barátaiddal is könnyebben elengednek ezután…
5. Rajzolj kicsi zöld elefántot egy papírlapra és add oda valakinek azzal a kívánsággal, hogy “Legyen szép napod!”
6. Amikor csak teheted, kirándulj, játssz a barátaiddal a szabadban. Nézzetek meg szép helyeket, szép épületeket. Közben pedig nevessetek, szórakozzatok! Ezek a boldog pillanatok nagyon sokáig megmaradnak az ember emlékezetében és könnyedén átlendítik a nehéz pillanatokat!
7. Kérj bocsánatot, ha valakit megbántottál! Ne őrizz haragot, ne fújj rá, hisz valaha jóban voltatok! És biztos, csak egy hülye félreértés, ami miatt összevesztetek. Amiatt meg felesleges fasírtban lenni!
8. Hallgass vidám zenéket, énekelj és ha kedved van, akkor táncolj az utcán, séta közben. Igen, lehet, hogy bolondnak néz valaki, de számít ez? Nem! Az a fontos, hogy te jól érzed magad és kiegyensúlyozott vagy!
9. Minden nap úgy feküdj le aludni, hogy elalvás előtt az ágyban felidézel egy olyan pillanatot, ami az adott napodban jó volt, vicces volt és boldogsággal töltött el! Hidd el, sokkal könnyebben és nyugodtabban alszol el és még az álmod is szebb lesz!
10. Ha ezeket mindet megtetted és megteszed naponta, akkor eszedbe sem fog jutni szomorkodni és mindenféle idióta, önmagadnak ártó kihívásokban részt venni, hisz kiegyensúlyozott leszel, boldog és barátokkal, örömteli pillanatokkal fognak telve a napjaid… Viszont azt se felejtsd el, hogy kamaszként és később felnőttként is természetes az, hogy néha rossz kedved van, mert ez az élet velejárója. Viszont csak rajtad múlik, hogy sajnáltatod magad, vagy nevetsz egyet a világ képébe és mész tovább, előre!
10 felhasználónak tetszik:
katussnagy,
silenc,
itsjustme,
Beyla,
Glamster,
LeerdammerGirl,
Szandi0820,
Maiko,
Diala,
Beckie
2017. április 04. 15:50
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Hallottam róla...ez nagyon durva hideg is kiráz a gondolatától is, és tényleg van olyan aki végigcsinálja...és nagyon nagyon veszélyes mert sok befolyásolható ember van
2017. április 04. 15:56
Értem, hogy fel kell világosítani az embereket, de az ilyen cikkek is hozzájárulnak a népszerűségéhez.
2017. április 04. 15:59
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
A hideg is kiráz ezektől a feladatoktól. Nem tudom, az a nagyobb barom - már elnézést, de tényleg nem tudom máshogy kifejezni mondandómat -, aki kitalálta ezt, vagy aki véghez is viszi. Az első feladatok még okésak. Törj el ezt meg azt. De mikor már öncsonkítás lesz belőle, akkor jézusom.. mindig az jár a fejemben, hogy ez miért jó a kitalálónak, vagy annak, aki ezt csinálja? Ha öngyilkos akar lenni, akkor ne csinálja már ezt, és ne hívja magára a figyelmet, mert ultragáz, vegyen be pár altatót, igyon, vagy mittudomén, csak ne legyenek már ennyire segghülyék az emberek. Nem tudom egyszerűen sajnálni az áldozatokat.
2017. április 04. 16:11
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Szörnyű ez a ,,játék" ezt valami nagyon beteg ember találta ki! Úristen!!!! Kérek mindenkit hogy ne játszon a kèk bálnával még ha menő is szeretne lenni azzal az iskolában hogy ő letöltötte ,nem nem és nem! Ki tudja hogy mit tartogat neked még az élet! Itt vagy 12-15 éves és ki tudja mi lesz még ahogy ownmckendry is mondta èld az életed!
2017. április 04. 16:18
2:50-től 3:03-ig benne van a lényeg.
https://www.youtube.com/watch?v=xYxjDxU6irY
https://www.youtube.com/watch?v=xYxjDxU6irY
2017. április 04. 16:23
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Lisanne @ 2017.04.04. 15:59)
Ha öngyilkos akar lenni, akkor ne csinálja már ezt, és ne hívja magára a figyelmet, mert ultragáz, vegyen be pár altatót, igyon, vagy mittudomén, csak ne legyenek már ennyire segghülyék az emberek. Nem tudom egyszerűen sajnálni az áldozatokat.
Az az ultragáz, hogy így fogod fel ezt az egészet.
8 felhasználónak tetszik:
Jody,
silenc,
itsjustme,
Beyla,
Glamster,
LeerdammerGirl,
Szandi0820,
Diala
2017. április 04. 16:26
Ekkora hülyeséget
Főleg a kitalálója, neki kellett volna ezzel játszania xd Ha az öngyilkosság mellett döntenék biztos valami könnyebb, egyszerűbb úton tenném meg, nem úgy, hogy megcsonkítom magam.
Sajnos annyira meggondolatlan némelyik fiatal, hogy bele se gondolnak abba, hogy szinte mindenre van megoldás, még arra is amire nem is gondolná. Csak úgy eldobnák az életüket amiből csak egy van, mintha újra tudná venni vagy valami.
De biztos vannak akik csak poénból/kíváncsiságból kezdtek ebbe bele.
Sajnos annyira meggondolatlan némelyik fiatal, hogy bele se gondolnak abba, hogy szinte mindenre van megoldás, még arra is amire nem is gondolná. Csak úgy eldobnák az életüket amiből csak egy van, mintha újra tudná venni vagy valami.
De biztos vannak akik csak poénból/kíváncsiságból kezdtek ebbe bele.
2017. április 04. 16:28
Idézet (simplegirl. @ 2017.04.04. 16:13)
Kék Bálna = öngyilkosságra késztető agymosás.
nem késztet semmire. az emberek önszántukból jelentkeznek, senki sem tart fegyvert a fejükhöz, hogy "na már most pedig te játszani fogsz".
2017. április 04. 16:28
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Inkább valami bátoság próba lenne jó.Éjjel a temetőben aludni egyedül,vagy ilyesmi.
Viszont aki élvezi nézni az adott személy szenvedését az biztos szívesen boncolgatott és kínzott állatokat korábban,már alapból ő szorúl még magyobb segítségre,mint az aki végre hajtja a feladatokat.Nem hiszek istenben,de mindig belegondolok milyen lehet a másiknak és az alapján mérlegelek,hogy hogyan bánjak vele,ők viszont kihasználják őket.
Viszont aki élvezi nézni az adott személy szenvedését az biztos szívesen boncolgatott és kínzott állatokat korábban,már alapból ő szorúl még magyobb segítségre,mint az aki végre hajtja a feladatokat.Nem hiszek istenben,de mindig belegondolok milyen lehet a másiknak és az alapján mérlegelek,hogy hogyan bánjak vele,ők viszont kihasználják őket.
2017. április 04. 16:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Lisanne @ 2017.04.04. 15:59)
A hideg is kiráz ezektől a feladatoktól. Nem tudom, az a nagyobb barom - már elnézést, de tényleg nem tudom máshogy kifejezni mondandómat -, aki kitalálta ezt, vagy aki véghez is viszi. Az első feladatok még okésak. Törj el ezt meg azt. De mikor már öncsonkítás lesz belőle, akkor jézusom.. mindig az jár a fejemben, hogy ez miért jó a kitalálónak, vagy annak, aki ezt csinálja? Ha öngyilkos akar lenni, akkor ne csinálja már ezt, és ne hívja magára a figyelmet, mert ultragáz, vegyen be pár altatót, igyon, vagy mittudomén, csak ne legyenek már ennyire segghülyék az emberek. Nem tudom egyszerűen sajnálni az áldozatokat.
Egyetlen szó lebegett a szemem előtt, miközben olvastam a kommentedet: emberség. Elég megfoghatatlan és megfogalmazhatatlan jelentéstartalommal bír ez a szó, számomra mégis azt a benyomást keltette a válaszod, hogy Te híján vagy ennek. Olyan emberek fölött törsz az éteren keresztül pálcát, akiket nem is ismersz, fogalmad sincsen a problémáikról, az esetleges mindennapi küzdelmeikről, szenvedéseikről, amiknek bár nem feltétlenül vannak külsérelmi nyomai, de léteznek.
Azt mondod, hogy ezek az emberek hülyék, és vessenek csak önkezükkel véget az életüknek (s ezzel okozzanak minden hozzátartozójuknak és szerettüknek sosem múló fájdalmat), csak csinálják csendben, észrevétlenül, mert gáz, hogy már nem látnak más kiutat az életükből, és ezért el akarják dobni maguktól. Elég elkeserítő és a világ alakulására nézve lesújtó hozzáállás ez...
A cikk pedig biztos "nem ment át", ugyanis benne van, hogy a "kihívás" titkos, tehát senki sem tudhatja, hogy részese az adott személy. Szóval nyugodj meg, ők nem hívják fel magukra a figyelmet, észrevétlen ölik meg magukat, szóval felesleges háborognod.
2017. április 04. 16:39
Én már nem is tudok erre mit mondani... Én lényegében azokkal értek egyet, akiket a kommentelők lehurrogtak, miszerint "nem jól fogják fel a dolgokat". Aki kitalálta ezt, az egy komplett idióta, aki meg végigcsinálja, az meg szimplán buta...
2017. április 04. 16:39
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát ez durva, most hallok erről először. A filmet láttam és szeretem, de nem gondoltam, hogy valóban vannak ilyen idióták akiknek az a jó, ha mások szenvednek vagy kockára teszik a testi épségüket, mindezt azért, hogy a végén öngyilkosságot kövessenek el. Beteg ez a világ és egyre betegebb lesz.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot