Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 18. 12:29 #121
Sarolta Sára
Sarolta Sára
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 254463
"Zayn egy leleplező könyvben kíván tiszta vizet önteni a pohárba, melyben őszintén vall majd minden titokról és nem hagyja tovább tévedésben élni a rajongókat."

Ez mi? Milyen tévedésben élünk? Lehet, hogy a One Direction nem az aminek látszik?
2016. augusztus 18. 13:04 #122
Sarolta Sára
Sarolta Sára
új tag
Ennek ellenére bármit is tudunk meg róluk én biztosan támogatni fogom őket
2016. augusztus 19. 12:29 #123
Sarolta Sára
Sarolta Sára
új tag
Amúgy meg elegem van egyesekből. Ha nem tetszik a One Direction akkor a rosszallásaitokat tartsátok meg magatoknak.
2016. augusztus 22. 14:05 #124
- törölt felhasználó -    
Úgy látszik, háború készülődik. Komolyan, nekem semmi bajom a vitákkal, sőt, kedvenc elfoglaltságom, csak azért próbáljunk már észérveket felsorakoztatni és nem személyeskedni.
No kérem szépen, először is egy szóval sem írták sehol tudtommal, hogy Zayn a fiúkat fogja savazni a könyvben. A hírt olvasva sokkal inkább azt gondolom, hogy a menedzsment és Simon szabályairól, úgymond elnyomásáról fog írni. Számomra mindig is egyértelmű volt, hogy a média mocskos üzlet, ha fenn akarsz maradni, be kell hódolnod. (Sok sztár fel is adja, persze mindig tisztelet a kivételnek, aki meg tudja őrizni önmagát.) A bandán csodálatosan látszott az évek során a lassú, alig észrevehető változás. A kezdetekben gyerekek, bolondok és szabadok voltak, majd szépen lassan megkeseredtek... Biztos vagyok benne, hogy a menedzsment szigorú ellenőrzés alatt tartotta őket, és szépen megszabták, mit tehetnek és mondhatnak. A szerződés persze kötötte őket, így nem igazán tehettek semmit.
Aki a hálátlanságról meg ilyesmikről beszél... szóval ha a kóbor kutyának ételt adok, amiben méreg van, akkor a kutya legyen csak hálás, hogy egyáltalán kapott valamit? Persze, a fiúk sokat köszönhetnek a One Directionnek, de nem hiszem, hogy megérte ekkora árat fizetni érte. Számomra az egyik legnagyobb érték, ami megilleti az embereket, az a szabad akarat. Vagyis, hogy ésszerű határok között azt tehetjük, amit mi akarunk, az, hogy mindig van választásunk. Lehet, hogy Zayn és a fiúk azt gondolták a szerződés megkötésekor, hogy ez nem nagy ár a hírnévért, a pénzért, a rajongókért és minden másért cserébe, de ez az évek alatt megváltozhatott. Csak akkor már késő volt. És amikor Zaynnél betelt a pohár, kilépett, és most vissza akarja adni az elszenvedett sérelmeket. Amiért igazából nem hibáztatom.
Most leszögezem, hogy Zayn életét nem követem olyan nagy buzgalommal, szóval lehet, pontatlan leszek. Szóval, nekem egy kedves srácnak tűnt (ahogy a többiek is) és látszólag szerették egymást. A Drag me downhoz gratulált is még anno. Aztán valami miatt elmérgesedett a viszony, és azóta nem jönnek ki egymással. Szóval elképzelhető, hogy a többiekről is fog írni, ami bizonyos mértékig szintén nem baj. Én speciel örülök neki, mert nem öt éneklő robotról akarok olvasni, hanem hús-vér emberekről, akiknek bizony nem mindig fenékig tejfel az élete. Naivság azt gondolni, hogy a bandában soha nem voltak konfliktusok és rivalizálások, és azt tényleg el kell ismerni, hogy Harryvel kivételeztek úgymond, a többieknek pedig bizonyára ez nem esett jól. (Csupán mint tényt írtam le.) Mindenesetre nekem Harry nem egy olyan embernek tűnik, aki ezt a társai orra alá dörgöli, inkább ismét a hátuk mögött állók gyakorolhattak nyomást rájuk.
A Niall-incidensre is emlékezhet sok ember, bizony már ott is megmutatkozott, mekkora hierarchia uralkodott a színfalak mögött. Ha nem is olyan feltűnően, de a többi fiúval is eljátszhatták ugyanezt. Mindig van min tökéletesíteni, nem igaz? Csakhogy nem bábukról, hanem emberekről beszélünk.
Annak, hogy ilyen paranoiás vagyok, több oka is van:
- nem vagyok vak, sem naiv
- szeretek a felszín alá nézni: megfigyeltétek már a fiúk arcát, amikor Simonról vagy a Modestről beszélnek? A testbeszéd sok mindent elárul, az emberek önkéntelen mozdulatai, gesztusai, mimikája.
- a Larry ügy: mégha nem is hisz benne valaki és tegyük fel, hogy valóban nem igaz, akkor is van pár dolog, ami fölött nem lehet elsiklani - Louis Modest által írt tweetjei, photoshoppolt képek, a Larry rumour élbeli elutasítása, Harry és Louis kapcsolatának korlátozása (H: Where do you wanna sit? L: Next to you. M: You can't sit together! - a legszebb példa. Aki nem siket, az tisztán hallhatta, hogy ez megtörtént. És ha egyszer megtörtént, miért nem lehetett volna rendszeres, akár az egész bandára kiterjedő megszorítás?)
Elnézést, hogy össze-vissza csapongok, de annyi mondanivalóm van, azt sem tudom, hová kapjak. Szóval nem vagyok otthon a személyiségi jogokban meg ilyesmi, de bizonyos keretek között biztos engedélyezett megnevezett személyekről is írni. Meg persze pénzzel és jó kapcsolatokkal sok mindent el lehet érni ugyebár. Már csak az a kérdés, ki kerül ki győztesen: Zayn vagy Simon?
Én a fiúk hozzáállására vagyok leginkább kíváncsi. Vajon mennyire romlott meg a kapcsolatuk? Öt év mégiscsak öt év, és nem hiszem, hogy az egész csak megjátszás lett volna, ennyire senki sem jó színész.
Nem ismerem a fiúkat, nem látok bele a fejükbe, szóval nem tudhatom, mit miért tesznek. Csak a jelekből olvasok és nyitott szemmel járok. Mindenesetre remélem, hogyha Zayn valóban írni fog egy All-tell könyvet, akkor azzal nem alázza meg saját magát. Hogy mit értek ez alatt? Az igazat, a kőkemény igazságot fogja leírni, nem túloz, nem ferdít, nem hallgat el. (A közvetlenül hozzá kapcsolódó dolgokról beszélek. Ahhoz nincs joga, hogy a többiek magánéletét beszélje ki. Hogy biztos mindenki megértsen: leírhatja, hogy Louisval veszekedtek, és miket mondtak egymásnak, de arról már nincs joga kitálalni, hogy milyen kapcsolat volt/van mondjuk Harry és Louis között.)
Nem foglalnék állást, mert az egész ügy nagyon homályos, és nem ismerem a feleket. Alapvetően nem tartom rossz ötletnek a könyvírás dolgot, az igazság leleplezését sem.
Nem ismételném önmagamat, szerintem mindent leírtam, amit akartam.
2016. augusztus 22. 19:13 #125
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
A "nyilatkozta egy bennfentes" mondattal én már el is könyveltem ezt az egész sztorit. Amíg nem maga Zayn fogja bejelenteni én nem foglalkozok vele. A hírportálok/újságok pont ezt akarják elérni, hogy kitörjön a "háború", mivel az több ezer embert vonz, így ők pénzhez jutnak.
2016. augusztus 22. 22:39 #126
zs.oo.ff.ii
zs.oo.ff.ii
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 241909
Ha ez igaz, akkor azért érdekelne, hogy miért foglalkozik még mindig a múltjával..miért ebből akar pénzt csinálni... Kilépett mondván, új életet akar..akkor tegye ezt. Írjon arról hogy most milyen boldog, meg Gigiről..
Nem tudom miket fog írni akár a fiúkról akár Perrieről, de ha negítvumokat, akkor csak gratulálni tudok neki, hogy azokba rúg bele akiket egyszer már megbántott.. Na mindegy. Ez az én véleményem.
2016. augusztus 23. 13:29 #127
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Valószínűleg azért foglalkozik még mindig a régi bandájával és az ahhoz kapcsolódó dolgokkal, mert olyan sérelem érte amit muszáj megosztania vagy megfizettetni azt. Nem értek egyet a bosszúval vagy a gyűlölködéssel, viszont bátornak tartom, hogy képes lenne az emberek szemét felnyitni. De nem tudom, hogy megszabadul-e az ilyen kínoktól, hiszen még mindig benne van ebben az iparban és úgy gondolom, hogy így csöbörből vödörbe kerül.
2016. augusztus 23. 14:47 #128
Pannus123
Pannus123
új tag

StátuszJól vagyok
Hozzászólás: 1
Azonosító: 259184
Túlságosan is középpontban akar lenni. A filmiparban, a divatvilágban most meg az irodalomban is szerepet akar. Ott az énekpályája, döntse el hogy mit akar. De úgy is lesz aki majd a média új üdvöskéje lesz. Mint a többiek is állítanak, tényleg nem tud elszakadni a múltjától.
2016. augusztus 23. 15:04 #129
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Én imádom Zaynt, de ez a feltűnési viszketeksége nekem már sok. Mellesleg ma már mindenki leleplező kőnyvet akar írni mindenből. Ja, és ezt csak a drága bennfentesünk mondta, szóval ki tudja mi igaz, és mi nem. Mellesleg, ha a 1D nem lett volna, akkor ő sehol se lenne. Az hozta meg neki a sikert vagy sem? Mert ebben az esetben inkább egy 1D-magasztaló könyvet kéne írnia. Vagyis inkább semmilyet. Manapság már minden színész meg énekes írónak képzeli magát? Na nem mintha ezeket ők írnák meg. Csak összefoglalják röviden a történteket, és a fizetett alkalmazott csinálja meg ezt eladhatóvá.
2016. augusztus 23. 15:11 #130
zs.oo.ff.ii
zs.oo.ff.ii
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 241909
Akkor ilyen alapon mindenki írhatna leleplező könyvet a régi munkahelyéről vagy iskolájáról ahol megbántották..
És oké, hoogy a modest megbántotta és ezt Ő most megtorolja, de Perrie mit is ártott neki?? Aláírom, hogy nem tudjuk a magánéletüket csak amit az újságok/net leírt, de az valahogy mégse arról szólt, hogy Perrie megcsalta Zaynt..Ha pedig boldogtalan volt vele akkor miért nem szakított már vele akkor? Nem hinném, hogy csak Ő lett megbántva a One Directionben töltött idő alatt, csak egyszerűen neki kell valami ami által a köztudatban maradhat..
2016. augusztus 24. 18:48 #131
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Azonosító: 250185
Írja is meg. Modestéknak le kell bukniuk. Persze ez nem ilyen egyszerű. Hisz ehhez mindenféle engedély kell. Bàr úgy érzem ha ez a könyv megjelenne, akkor nagyon sok piszkos dolog làtna napvilágot, mind a Managementről, a bandáról, a kapcsolatokról amikről tudjuk hogy a fele hazugság volt, meg persze a sok titok.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!