Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról
2016. augusztus 15. 17:50
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Kikiih természetesen tehetséges ezt nem is vitatom de lásd be hogy ez tényleg ciki hogy egy év után még mindig csak a "ködöt akarja eloszlatni" az 1D csapatról stb, ez azért már tényleg úgy tűnik sok sok embernek hogy csak a pénzért és csak azért teszi hogy a többi volt banda tagot lejárassa.
2016. augusztus 15. 18:54
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
úgy utálom, hogy mióta kilépett minden adandó alkalommal, újra és újra a földbe düngöli a bandát. mintha életcéljának tűzte volna ki hogy a bennünk 1D-ről kialakult képet lerombolja. továbbá az is egyértelmű hogy a publicitás miatt csinálja. szánalmas, az egyéni karrierjét nem a régi barátai és bandája földbetiprására kéne építenie.
2016. augusztus 15. 19:17
Idézet (Loreen. @ 2016.08.15. 16:13)
desiré valamilyen szempontból igazat is tudok neked adni /abban nem ahogy néhol az 1Dről írsz/ és nem ellened vagyok,DE nekem azért az, hogy Zayn egyfolytában panaszkodik, hogy milyen rossz volt neki a bandával, és mindig mást mond, hogy éppen mi miatt lépett ki az együttesből az már kicsit több,mint színjátszás. Ez meg, hogy minden titkok fel akar fedni azért már komolyan szánalmas..Figyelj, ezentúl nem nagyon fognak megbízni benne az emberek, mert rájönnek, hogy benne így nem lehet. Ez van..Eljátssza mindenkinek a bizalmát. Oké, hogy van aki szereti, de itt már be lehetne vallani, hogy ez már nála is túlzás. Engem igazából rohadtul felidegesít most már ez a gyerek. /igen, már itt tartok/. Most,hogy a szólókarrierjébe megjelent az első albuma, teljesen el van szállva magától, és azt hiszi ő bármit megtehet. Meglátjuk mi lesz ebből, lehet az is, hogy semmi..
Elolvasva a véleményed, én is egyet tudok veled érteni, pár pontban. És teljesen jogos az érvelésed is, tulajdonképpen ez egy olyan kényes téma (szerintem) amit mindenképp érdemes megvizsgálni több aspektusból is. Kettőnk között van valahol az igazság
2016. augusztus 15. 19:47
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.15. 17:50)
Kikiih természetesen tehetséges ezt nem is vitatom de lásd be hogy ez tényleg ciki hogy egy év után még mindig csak a "ködöt akarja eloszlatni" az 1D csapatról stb, ez azért már tényleg úgy tűnik sok sok embernek hogy csak a pénzért és csak azért teszi hogy a többi volt banda tagot lejárassa.
Igazából nem hiszem, hogy sok haszna származna abból, ha lejáratná a bandát, mert ha csak ezen az oldalon átnézzük a hozzászólásokat egyértelmű, hogy ezzel csak rontja a hírnevét. Szóval nem hiszem, hogy csak ez lenne a cél.
Viszont maga a téma, az egész amit itt mindenki lejáratásnak hív, sokkal inkább egy tisztázás lenne, hogy mi is zajlik a fiúbandák háttérben. Mert szerintem nem csak a One Direction-nek vannak olyan dolgai amik eltitkolandók, biztosan voltak dolgok például az ’N Sync-ben vagy a Backstreet Boys-ban. Ezek az együttesek ugyan arra a sémára épülnek, csak más-más korszakokban nyilván vannak eltérések. És az ilyen dolgok leleplezésével tényleg nagyokat lehet kaszálni. Valamint szerintem a tervezett könyvben (már ha egyáltalán ez a forrás megbízható...) inkább a management dolgaira menne rá, amiről egyébként nem egyszer repültek fel megkérdőjelezhető dolgok, minthogy a volt bandatársait dobálja sárral.
2016. augusztus 15. 20:23
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Csak gondoljatok bele, hogy mekkora bevétele lesz ebből...
2016. augusztus 15. 20:37
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 16:25)
khalifa | Ma, 16:17
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz....
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek...
Felőlem meg Zayn csinálhat bármit. Azért nem akkora szám az albuma, most még érdekes volt, mindenki kíváncsi volt rá, de pár év múlva már uncsi lesz az 1D szapulás, és eltűnik a süllyesztőben.
Ez a filmes karrier képzete is azt bizonyítja egyébként, hogy még mindig mennyire féltékeny Harryre.
Mindig is az volt, tudja jól, hogy sose lesz olyan felkapott, sose lesz olyan népszerű, mint Ő. Mikor kap majd ő ilyen neves filmrendezőtől ajánlatott egy Hollywoodi nagyfilmre? Soha! Max Bollywoodban
Szánalmas a gyerek, és féltékeny, ennyi.
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz....
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek...
Felőlem meg Zayn csinálhat bármit. Azért nem akkora szám az albuma, most még érdekes volt, mindenki kíváncsi volt rá, de pár év múlva már uncsi lesz az 1D szapulás, és eltűnik a süllyesztőben.
Ez a filmes karrier képzete is azt bizonyítja egyébként, hogy még mindig mennyire féltékeny Harryre.
Szánalmas a gyerek, és féltékeny, ennyi.
Szerintem Zaynt r*hadtul nem érdekli herrike.
Ohh és az albumjáról annyit, hogy március óta azt hallgatom. Pedig 2 hónapnál tovább nincs zene amit hallgatnék.
Argentine Albums (CAPIF) 1
Australian Albums (ARIA) 1
Austrian Albums (Ö3 Austria) 2
Belgian Albums (Ultratop Flanders) 8
Belgian Albums (Ultratop Wallonia) 5
Brazilian Albums (ABPD) 4
Canadian Albums (Billboard) 1
Croatian Albums (Toplista) 6
Czech Albums (ČNS IFPI) 1
Danish Albums (Hitlisten) 9
Dutch Albums (MegaCharts) 3
Finnish Albums (Suomen virallinen lista) 5
French Albums (SNEP) 1
German Albums (Offizielle Top 100) 1
Greek Albums (IFPI) 2
Hungarian Albums (Mahasz) 1
Irish Albums (IRMA) 2
Italian Albums (FIMI) 1
Japanese Albums (Oricon) 6
Japan International Albums (Oricon) 2
Korean Albums (Gaon) 9
Mexican Albums (AMPROFON) 1
New Zealand Albums (RMNZ) 1
Norwegian Albums (VG-lista) 4
Polish Albums (ZPAV) 2
Portuguese Albums (AFP) 1
Russian Albums (Russian Music Charts) 4
Scottish Albums (OCC) 3
Spanish Albums (PROMUSICAE) 1
Swedish Albums (Sverigetopplistan) 1
Swiss Albums (Schweizer Hitparade) 1
Taiwanese Albums (Five Music) 1
UK Albums (OCC) 1
UK R&B Albums (OCC) 1
US Billboard 200 1
Na szóval ez a MIND OF MINE elért helyezései. Tündérem ezt az albumot nem fogják egy hamar elfelejteni. Ja és, ha Harry majd a közélébe ér vagy kiad egy albumot, majd akkor szólj...
2016. augusztus 15. 20:46
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Most mit akar leírni? Azt, hogy az ilyen tinibálványok nem tehetik amit akarnak,nem mondhatnak amit akarnak csak amitre a menedzsereik, a bábmesterek utasítják őket?
Ezt tudjuk, erről felesleges könyvet írni aki meg ezzel nincs tisztában az ezután se lesz.
Ha énekesnek vallja magát,akkor inkább a zenével próbáljon a köztudatban maradni.
Ezt tudjuk, erről felesleges könyvet írni aki meg ezzel nincs tisztában az ezután se lesz.
Ha énekesnek vallja magát,akkor inkább a zenével próbáljon a köztudatban maradni.
2016. augusztus 15. 20:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ennyire nem unatkozhat.
Egyébként meg szerintem teljesen felesleges kiadatni: az elvakult rajongói megveszik majd természetesen, a hype meglesz valószínűleg, de ennyi. Azért ez nem egy Stephen King kötet lesz, ugyebár.
Egyébként meg szerintem teljesen felesleges kiadatni: az elvakult rajongói megveszik majd természetesen, a hype meglesz valószínűleg, de ennyi. Azért ez nem egy Stephen King kötet lesz, ugyebár.
2016. augusztus 15. 20:59
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Az azért jó volt, hogy híres lett az One Direction miatt. Vajon a csapat nélkül hol tartana most? Én egyiknek se vagyok rajongója, de elgondolkozom az ilyen dolgokon. Egymás (és az X faktor) nélkül nem tartanának ott, ahol most.
2016. augusztus 15. 21:07
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2016.08.15. 20:50)
Ennyire nem unatkozhat.
Hát az biztos nem
2016. augusztus 15. 21:14
Ő legalább merte vállalni magát, az 1D nélkül is hatalmas tehetség! Nincs ezen mit vitázni, utálkozok vannak mindig is lesznek de a rajongók többen vannak!
2016. augusztus 15. 21:52
|
|
TVD1psychopath^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 1324 Csatolások: 15 Azonosító: 244352 offline
|
Na ehhez most nem tudok sokat szólni. Egyenlőre meg kéne bizonyosodni, hogy tényleg igaz-e, vagy csak valaki annyira unatkozik, hogy kitalálta. Végülis, ha igaz és tényleg lesz egy ilyen könyv akkor kíváncsi lennék rá, hogy mit fog írni bele.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: