Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 16. 10:49 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 22:42)
desiré. | Ma, 21:54
Hoxa18, ugyan kérlek Kedvesem, magyarázd már meg nekem Zayn miért is akarna olyan lenni mint Harry? Harry is egyéniség, Zayn is. Annyira különbözőek egymástól, hogy egy lapon se érdemes őket említeni. 
A Mind Of Mine-nal az égvilágon semmi baj nincs, csak ugye némileg kellemetlen bevallani, hogy az 1D nélkül is ment valamire.
Várjunk csak, mielőtt még elfelejteném, hogy is volt az tetkós sztori? Ja igen, meg is van: Zaynnek volt először tetkója, de hát aztán nyilván Harrynek is kellett. Ki is akar hasonlítani a másikra?
Ez elég gyerekes érvelés volt nem gondolod? biggrin.gif mármint a tetkós...
Zayn nem akar hasonlítani Harryre ebben biztos vagyok én is, ez hülyeség is lenne. Zaynben csak egyszerűen nem bír megfordulni az, hogy mindig Harry volt a népszerűbb minden tekintetben. Mindig ő volt a fandom abszolút kedvence, imádja és ódákat zeng róla a sztárvilág. Talpig úriember, aki nem teregeti ki a szennyest, a munkájával akar érvényesülni. Neki több, nagyobb lehetőség hull az ölébe, amit okosan kamatoztat is. 
Szóval Zayn nem rá akar hasonlítani, hanem irigyli azt a figyelmet, népszerűséget ami Harryt körülveszi. Ő ilyet sose kapott, a bandában tuti, de szólóban sem.
Remélem így már érted a mondandóm.... Kedvesem biggrin.gif

Elég gyerekes ugye? Sajnos, ezek csak a tények. Annál biztosan nem gyerekesebb, amit te már az elején kijelentettél: "Felőlem meg Zayn csinálhat bármit." ezt tegnap 16:25-kor írtad. Te már az elején leszögezted ezzel a mondattal, hogy te bizony, azt a megrögzött (és kicsit sem reális) véleményedet fogod mindenkinek szajkózni, aki csak nem ért veled egyet. cool.gif

Ja, hogy én személyeskedem? Ha te ennek élted meg akkor sajnálom. 'Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod????' tegnap 13:54
Mi ez, ha nem személyeskedés? dry.gif

Arról meg, hogy ki mire vitte, majd akkor beszélgessünk, ha kijön Harry új filmje, meg majd a többieknek is feltudnak mutatni egy albumot (nem egyetlen zeneszámot, meg valami nevenincs forrásból érkezett hanganyagocskát). Mert egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy mégiscsak Zayn az aki vitte valamire. _nevet.gif

2016. augusztus 16. 10:55 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loreen. @ 2016.08.15. 23:24)
emberek!(legfőképp desiré) ezt így kell megbeszélni ahogy én, és desiré tettem. mind a kettőnk két más szemszögben van. úgy értem én inkább az 1Dt védem, ő meg Zaynt. Igazából ilyenkor nem is lehet nagyon nagyon senkit okolni ezekért a dolgokért. mindketten elmondtuk a véleményünket, és egyet tudunk érteni úgy is, ha mindkettőnk a másik térfelen áll. Én nagyon örülök, hogy még így is egyet tudunk érteni, szerintem ez egy jó pont. És nem az van, hogy szídjuk egymást, hanem tényleg megbeszéljük. hiszen mindenki a saját szemszögéből védi a saját kedvencét. És igen, valahol desiré és az én véleményem között van az igazság. örülök, hogy van még ilyen ember, akinek ha szidom a kedvencét, nem kapja fel rögtön a vizet. smileeee.gif tisztelet!

Én is örülök, hogy egyet tudtunk érteni. Öröm számomra, hogy van még olyan aki látni tudja a másik véleményébe is az igazat. victory.gif
tisztelet!
2016. augusztus 16. 11:17 #103
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
khalifa azzal az egy mondatoddal az összes kommentelőt bántottad csak másoknak nem esik le ilyet nem lehet kijelenteni egy cikkhez hogy ilyen emberek alkotják magyar országot. Mintha te több lennél nálunk, úgy lenézel itt mindenkit mintha te egy szuper sztár lennél, kicsit vissza vehetnél a stílusodból, értem én hogy sérteget téged ő is meg mindenki neked támadott bár én személy szerint nem hinném h támadtalak annyit írtam le h szánalmas nekem ez a srác de a többi is szóval nyugi, és azt is leírtam hogy nem védek senkit se akivel te balhézol azt se védem csak egy olyan stílust mutatsz ami mellett már nem bírtam csak úgy elmenni. Hiába sértesz meg itt mindenkit vagy csak egy egy embert h tanulj meg írni, és stb ezen a cikken nem változtat semmit, és Zayn ettől még nem fogja tudni hogy te a világon vagy. Sajnálom ha bunkón fejezem ki magam de engem ne sértegessen senki se. Mert újra írom h mindenki felfogja az a bizonyos mondat bizony az összes kommentelőt sérti és nem értem mások mi a fenéért nem figyelnek rá. "Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják."

Ha egyebet szeretnél nekem írni kérlek tedd meg privibe mert nem akarom rontani a cikket az értelmetlen veszekedésekkel, pluszba senkit nem érdekel h mit írogatunk egymásnak.
2016. augusztus 16. 11:50 #104
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Micsoda buta, primitív über emberkék vannak itt! Ő kezdi a sértegetést, és még neki áll feljebb... Az olyan beszél tiszteletről aki még arra sem hajlandó, hogy helyesen, nagybetűvel leírja egy embertársa nevét...
Igen itt voltam/vagyok és megvédem Harryt, mert csak a mocskotokat fröcsögtétek rá. Igrn nem ismerem Zaynt, de Ti ismeritek Harryt? Ha nem akkor Nektek sincs jogotok bántani őt. Leírtam a véleményem, ami nem egyezik a tiétekkel, hogy miért reagálok mindig a gyökérségeitekre, fogalmam sincs. A mondás sajnos igaz, ne állj le hülyével vitatkozni......
Be is fejeztem végleg. biggrin.gif
2016. augusztus 16. 12:09 #105
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.16. 11:17)
khalifa azzal az egy mondatoddal az összes kommentelőt bántottad csak másoknak nem esik le ilyet nem lehet kijelenteni egy cikkhez hogy ilyen emberek alkotják magyar országot. Mintha te több lennél nálunk, úgy lenézel itt mindenkit mintha te egy szuper sztár lennél, kicsit vissza vehetnél a stílusodból, értem én hogy sérteget téged  ő is meg mindenki neked támadott bár én személy szerint nem hinném h támadtalak annyit írtam le h szánalmas nekem ez a srác de a többi is szóval nyugi, és azt is leírtam hogy nem védek senkit se akivel te balhézol azt se védem csak egy olyan stílust mutatsz ami mellett már nem bírtam csak úgy elmenni. Hiába sértesz meg itt mindenkit vagy csak egy egy embert h tanulj meg írni, és stb ezen a cikken nem változtat semmit, és Zayn ettől még nem fogja tudni hogy te a világon vagy. Sajnálom ha bunkón fejezem ki magam de engem ne sértegessen senki se. Mert újra írom h mindenki felfogja az a bizonyos mondat bizony az összes kommentelőt sérti és nem értem mások mi a fenéért nem figyelnek rá.    "Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják."
Ha egyebet szeretnél nekem írni kérlek tedd meg privibe mert nem akarom rontani a cikket az értelmetlen veszekedésekkel, pluszba senkit nem érdekel h mit írogatunk egymásnak.

Majd ha letudod írni helyesen azt, hogy Magyarország, akkor észt is oszthatsz. Na lapozd fel gyorsan A magyar helyesírás szabályai c. könyvet (segítek: Magyar Tudományos Akadémia) hátha találsz benne valami használhatót. _nevet.gif
2016. augusztus 16. 12:13 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.16. 11:50)
Micsoda buta, primitív über emberkék vannak itt! Ő kezdi a sértegetést, és még neki áll feljebb... Az olyan beszél tiszteletről aki még arra sem hajlandó, hogy helyesen, nagybetűvel leírja egy embertársa nevét...
Igen itt voltam/vagyok és megvédem Harryt, mert csak a mocskotokat fröcsögtétek rá. Igrn nem ismerem Zaynt, de Ti ismeritek Harryt? Ha nem akkor Nektek sincs jogotok bántani őt. Leírtam a véleményem, ami nem egyezik a tiétekkel, hogy miért reagálok mindig a gyökérségeitekre, fogalmam sincs. A mondás sajnos igaz, ne állj le hülyével vitatkozni...... 
Be is fejeztem végleg. biggrin.gif

Na mondjuk, nem is khalifa kezdte el ezt, szóval vess magadra. Mert én egyszer sem sértettem meg Harryt. Nekem speciel nem a különböző véleményekkel van a bajom, hanem azzal, hogy nem vagy képes elismerni mások munkásságát, és affinitását a zenéhez.
2016. augusztus 16. 12:32 #107
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
desiré. bocsi de miért szólsz bele olyanba amihez alapból nincs közöd? Kérte khalifa hogy védd meg őt? Én nem látom sehol hogy kérte volna, látod a végén leírtam hogy írjon rám és privibe beszéljük meg mert nem akarom a cikk értékét rontani azzal hogy veszekszem vele itt de persze neked tovább kell szítani a tűzet, sajnálom de saját magadat minősítetted. valóban rosszul írtam le húha akasztass fel érte.
2016. augusztus 16. 12:34 #108
- törölt felhasználó -    
Annyira örülök, hogy desiré itt van. Végre valaki aki látja az igazság.

A többi hozzászónak pedig csak annyit, hogy desiré leírt mindent. Köszönöm meghajolo.gif

Nem kértem, hogy megvédjem. (de jó érzés volt, hogy nem vagyok egyedül) Eszerűen csak egyértett velem és felvállalta a véleményét, amiért tisztelem őt.
2016. augusztus 16. 12:52 #109
emily92-17
emily92-17

khalifa persze mert rajongó smileeee.gif A véleményét én is tiszteletben tartom de nem vágom minek szólt bele olyanba amihez semmi köze és még csak a neve se jött szóba sehol se már mint amit mi beszéltünk, És akkor most megkérdezem téged is ki fog cikizni a helyesírásod miatt vagy téged szentté emel mert mindketten rajongók vagytok? Nincs sok értelme hogy egymást sértegessük ezért is kértem hogy írj privit.
2016. augusztus 16. 13:14 #110
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.16. 12:52)
khalifa persze mert rajongó smileeee.gif A véleményét én is tiszteletben tartom de nem vágom minek szólt bele olyanba amihez semmi köze és még csak a neve se jött szóba sehol se már mint amit mi beszéltünk, És akkor most megkérdezem téged is ki fog cikizni a helyesírásod miatt vagy téged szentté emel mert mindketten rajongók vagytok? Nincs sok értelme hogy egymást sértegessük ezért is kértem hogy írj privit.

Köszi, de inkább nem akarok veled beszélni. Ennyi nekem bőven elég volt....
2016. augusztus 16. 15:14 #111
- törölt felhasználó -    
Nagyon sok dolog van amit nem szeretek, és egyik ezek közül: az igaztalanság. Engem nem kért meg senki, hogy megvédjem khalifa-t, vagy épp bárki mást. Én egyszerűen csak küzdök az igaztalanság ellen. Ennyi. Ahogy khalifa is írta, én csak egyet értettem vele,de ahogy láttad Loreen.-el összetudtuk egyeztetni a nézőpontjainkat, annak ellenére, hogy két különböző tábort erősítünk.
Az meg nem tart vissza, hogy nem említetted meg a nevem.
2016. augusztus 16. 15:20 #112
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Naah erre kiváncsi vagyok..
2016. augusztus 16. 15:37 #113
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (ZaynArianaFan @ 2016.08.16. 09:50)
Azért néhány ember nagyon túlzásba viszi ám! Mi az hogy Zayn egy bunkó állat, meg hogy szánalmas??!! Beszélgettetek már vele valaha is hogy így előre ítélkeztek?  Ha tudni szeretnétek Zayn egy idegennek adományozott, egy kiscica műtétére. 6000 dollárt  1 millió 669 ezer forint volt a műtét. Zaynötezer dollárt (kb. 1 millió 391 ezer forint) adományozott a bajba jutott cirmos számára.Jótékonysági akcióján felbuzdulva rajongói is követték a példáját, mostanra pedig több mint 25 ezer dollár (kb. 6 millió 954 ezer forint) gyűlt össze Nino számláján.
http://starity.hu/magazin/62002-zayn-malik-5000-dollart-adomanyozott-egy-idegennek/  Szóval ki is a bunkó állat? wink.gif 
Azért így elítéltek valakit mert kilépett a bandából, és szóló karriert épít magának, amit mindig is akart?! Lépjetek tovább emberek!  Nem lehetett neki ám olyan jó, szuper minden. Nem tudjuk mi az igazságot, akkor meg minek ítélkezni? Nem tudjuk mi volt a színfalak mögött. Én várom azt a könyvet, hadd öntsön Zayn tiszta vizet a pohárba! Én nem hiszem hogy hazudni fog.

Igazad van! Nem szeretem az 1D-t és biztos ,hogy nem ok nélkul lépett ki. Ráadásul orulok ,hogy kiszált mert szerintem sokkal feltonsebb lett mint ,amikor az 1D-ben volt. (Számomra az 1D nagyon gyerekes és nyálas nem is szeretem oket). De ,amióta Zayn kilépett volt ,alkalmam meg hallgatni pár számját és jók azok a számok + sokkal normálisabbak a szovegei mint az 1D számjainak. Ráadásul nem hinném én sem ,hogy hazudna. Olvastam pl: ,hogy az 1D-nek meg kell tartannia a tinin stílusát. Hát b+ ezen tényleg felháborító nem játszhattják orekké (30-40-...x korukig) a tini gyereket. Ok már felnott férfiak ,de számomra még mindíg gyerekesek és egy férfi ,aki tiniként viselkedik számomra nagyon visszataszító. unsure.gif
Zayn nagyon jól tette ,hogy kilépett sokkal férfiasabb és jobb mint az 1D. És számomra nagyot nott a szemembe ezzel az új stílusával és a zenéivel. Ráadásul szerintem jó ember. Senki nem tudja ,hogy mit volt az 1D-nél. Tessék pl: itt ebben a cikkben elárulja:
http://starity.hu/magazin/60376-ezeket-a-dolgokat-nem-tehette-meg-zayn-malik-a-one-direction-tagjakent/ lehet ,hogy ez most hulyeségnek hangzik ,hogy jaj szegénynek nem lehet szakálla stb.. De ha már ez is probléma volt ,akkor ennél nagyobb dolog is az lehetett neki. Már rég nem tinik ,de meg akarják tartanni oket tininek vagy ,hogy mondjam meddig még? 110.gif Ha ezt akarják akkor a bandának meg sincs az egyénisége ,hanem csak az van ,amit Simon mondja ,hogy mutassanak ebbol. A tini korjukat rég kinotték felnott emberek ,de mégis megpróbálják megtartanni azt a látszatott. Egy felnott banda ,akik játszák ,hogy tinik nagyon vissza taszító tud lenni.
2016. augusztus 16. 16:25 #114
avonsvoid
avonsvoid
visszatérő vendég

Státuszstressed, depressed and O'brien obsessed.
Hozzászólás: 238
Csatolások: 2
Azonosító: 256574
miert foglalkozik meg mindig a volt bandajaval? mar szolo karrierbe kezdett, azzal kene foglalkoznia.. vagy inkabb vonuljon vissza, hisz anno arrol szoltak a cikkek, hogy ugy aka elni mint egy normalis 22 eves srac, azaz eljen normalis eletet..
meg mindig mondogatom , hogy ha annyira utalta a bandat, miert vart 5 evet? smileeee.gif Mondhat akarmit Zayn, en csalodtam benne, mert kihasznalta a bandat, hogy hirnevet szerezzen
2016. augusztus 16. 17:28 #115
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
avonsvoid: adom amit írtál. teljesen egyet értek.
2016. augusztus 16. 18:51 #116
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
Elég érdekes, hogy még mindig az 1D-vel foglalkozik. Már azt se tudja mit csináljon hogy figyeljenek rá biggrin.gif
2016. augusztus 16. 19:03 #117
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Könyvet? Ez most komoly? biggrin.gif
2016. augusztus 16. 19:44 #118
- törölt felhasználó -    
Szeretem a fiúkat, ahogyan Zaynt is megértem, miért léphetett ki. Ha tényleg igaz, és kitálal, kíváncsi leszek rá. Nincs ebben semmi különös, szerintem csak idő kérdése volt. Már csak Cowell reakciójára leszek kíváncsi. lmao
2016. augusztus 16. 21:41 #119
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Álljatok már le! Valós emberekkel veszekedtek egy banda meg egy volt tag miatt? Ennyit nem ér meg a One Direction.
2016. augusztus 16. 23:43 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miss.Vicious @ 2016.08.16. 15:37)
Igazad van! Nem szeretem az 1D-t és biztos ,hogy nem ok nélkul lépett ki. Ráadásul orulok ,hogy kiszált mert szerintem sokkal feltonsebb lett mint ,amikor az 1D-ben volt. (Számomra az 1D nagyon gyerekes és nyálas nem is szeretem oket). De ,amióta Zayn kilépett volt ,alkalmam meg hallgatni pár számját és jók azok a számok + sokkal normálisabbak a szovegei mint az 1D számjainak. Ráadásul nem hinném én sem ,hogy hazudna. Olvastam pl: ,hogy az 1D-nek meg kell tartannia a tinin stílusát. Hát b+ ezen tényleg felháborító nem játszhattják orekké (30-40-...x korukig) a tini gyereket. Ok már felnott férfiak ,de számomra még mindíg gyerekesek és egy férfi ,aki tiniként viselkedik számomra nagyon visszataszító.  unsure.gif 
Zayn nagyon jól tette ,hogy kilépett sokkal férfiasabb és jobb mint az 1D. És számomra nagyot nott a szemembe ezzel az új stílusával és a zenéivel. Ráadásul szerintem jó ember. Senki nem tudja ,hogy mit volt az 1D-nél. Tessék pl: itt ebben a cikkben elárulja:
http://starity.hu/magazin/60376-ezeket-a-dolgokat-nem-tehette-meg-zayn-malik-a-one-direction-tagjakent/ lehet ,hogy ez most hulyeségnek hangzik ,hogy jaj szegénynek nem lehet szakálla stb.. De ha már ez is probléma volt ,akkor ennél nagyobb dolog is az lehetett neki. Már rég nem tinik ,de meg akarják tartanni oket tininek vagy ,hogy mondjam meddig még?  110.gif Ha ezt akarják akkor a bandának meg sincs az egyénisége ,hanem csak az van ,amit Simon mondja ,hogy mutassanak ebbol. A tini korjukat rég kinotték felnott emberek ,de mégis megpróbálják megtartanni azt a látszatott. Egy felnott banda ,akik játszák ,hogy tinik nagyon vissza taszító tud lenni.

Örülök hogy egy véleményen vagyunk. smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!