Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 22:42)
desiré. | Ma, 21:54
Hoxa18, ugyan kérlek Kedvesem, magyarázd már meg nekem Zayn miért is akarna olyan lenni mint Harry? Harry is egyéniség, Zayn is. Annyira különbözőek egymástól, hogy egy lapon se érdemes őket említeni.
A Mind Of Mine-nal az égvilágon semmi baj nincs, csak ugye némileg kellemetlen bevallani, hogy az 1D nélkül is ment valamire.
Várjunk csak, mielőtt még elfelejteném, hogy is volt az tetkós sztori? Ja igen, meg is van: Zaynnek volt először tetkója, de hát aztán nyilván Harrynek is kellett. Ki is akar hasonlítani a másikra?
Ez elég gyerekes érvelés volt nem gondolod?
mármint a tetkós...
Zayn nem akar hasonlítani Harryre ebben biztos vagyok én is, ez hülyeség is lenne. Zaynben csak egyszerűen nem bír megfordulni az, hogy mindig Harry volt a népszerűbb minden tekintetben. Mindig ő volt a fandom abszolút kedvence, imádja és ódákat zeng róla a sztárvilág. Talpig úriember, aki nem teregeti ki a szennyest, a munkájával akar érvényesülni. Neki több, nagyobb lehetőség hull az ölébe, amit okosan kamatoztat is.
Szóval Zayn nem rá akar hasonlítani, hanem irigyli azt a figyelmet, népszerűséget ami Harryt körülveszi. Ő ilyet sose kapott, a bandában tuti, de szólóban sem.
Remélem így már érted a mondandóm.... Kedvesem
Hoxa18, ugyan kérlek Kedvesem, magyarázd már meg nekem Zayn miért is akarna olyan lenni mint Harry? Harry is egyéniség, Zayn is. Annyira különbözőek egymástól, hogy egy lapon se érdemes őket említeni.
A Mind Of Mine-nal az égvilágon semmi baj nincs, csak ugye némileg kellemetlen bevallani, hogy az 1D nélkül is ment valamire.
Várjunk csak, mielőtt még elfelejteném, hogy is volt az tetkós sztori? Ja igen, meg is van: Zaynnek volt először tetkója, de hát aztán nyilván Harrynek is kellett. Ki is akar hasonlítani a másikra?
Ez elég gyerekes érvelés volt nem gondolod?
Zayn nem akar hasonlítani Harryre ebben biztos vagyok én is, ez hülyeség is lenne. Zaynben csak egyszerűen nem bír megfordulni az, hogy mindig Harry volt a népszerűbb minden tekintetben. Mindig ő volt a fandom abszolút kedvence, imádja és ódákat zeng róla a sztárvilág. Talpig úriember, aki nem teregeti ki a szennyest, a munkájával akar érvényesülni. Neki több, nagyobb lehetőség hull az ölébe, amit okosan kamatoztat is.
Szóval Zayn nem rá akar hasonlítani, hanem irigyli azt a figyelmet, népszerűséget ami Harryt körülveszi. Ő ilyet sose kapott, a bandában tuti, de szólóban sem.
Remélem így már érted a mondandóm.... Kedvesem
Elég gyerekes ugye? Sajnos, ezek csak a tények. Annál biztosan nem gyerekesebb, amit te már az elején kijelentettél: "Felőlem meg Zayn csinálhat bármit." ezt tegnap 16:25-kor írtad. Te már az elején leszögezted ezzel a mondattal, hogy te bizony, azt a megrögzött (és kicsit sem reális) véleményedet fogod mindenkinek szajkózni, aki csak nem ért veled egyet.
Ja, hogy én személyeskedem? Ha te ennek élted meg akkor sajnálom. 'Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod????' tegnap 13:54
Mi ez, ha nem személyeskedés?
Arról meg, hogy ki mire vitte, majd akkor beszélgessünk, ha kijön Harry új filmje, meg majd a többieknek is feltudnak mutatni egy albumot (nem egyetlen zeneszámot, meg valami nevenincs forrásból érkezett hanganyagocskát). Mert egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy mégiscsak Zayn az aki vitte valamire.

0 felhasználónak tetszik: