Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 15:38 #41
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Normális? MINDENT AZ 1D-NEK KÖSZÖNHET! Minek ezt húzni? Mégis mi lesz benne amúgy? Rávettek hogy szeressem a rajongóim? Kényszerítettek, hogy képeket csináljak velük? Leültettek dalt írni? Próbálnom kellett a turnéra, hogy megdolgozzak a pénzért, amit a tinilányok a szüleiktől loptak el miattam? Telesírtam a párnám, mert nem vághattam le a hajam?

Végképp elsüllyedtél számomra Zayn. Te vagy a valódi ok, amiért a fiúk nem akarnak újra összeállni.
2016. augusztus 15. 15:48 #42
- törölt felhasználó -    
Nana, ácsi, ácsi. Kezdjük azzal, hogy sokan még mindig nem tudták lenyelni azt, hogy Zayn otthagyta az 1D-t. Az meg, hogy kimeri nyitni a száját, inkább dicséretre méltó, mintsem 'bunkó' és 'szánalmas'. Mert tegyünk a szívünkre a kezünket, se Niall, se Louis, se Harry, se Liam nem merné ugyanezt meglépni. Talán Liam, de ebbe se vagyok biztos. Mert ne higgyük már azt, hogy ez az elmúlt 6 év móka és kacagás volt. Az, hogy nem (mertek) panaszkodni még nem jelenti azt, hogy élvezték is minden percét.
khalifa, veled meg teljes mértékben egyetértek, mondhatni a számból vetted ki a szót (elnézést). Mert igenis Zayn vitte valamire (a film miatt ide venném Harryt is, mert szerintem sikeres lesz, már csak miatta is). Na, de akkor nézzük, hogy is áll a másik három fiú: Liam, Ő talán az aki kezdi vinni valamire, ha lehet hinni a sajtónak, hamarosan saját dallal rukkol elő. Niall élete jelenleg kimerül golfozgatásban, ezen kivűl nem igazán csinál mást (amivel nincs is baj, csak ha már a "ki mire vitte" kérdésnél tartunk). Lou meg gyereket nevel, apaként nyilván csinálja is, mert felelősséget tudni kell vállalni. Én nem azt mondom, hogy ez nem fog változni, csak ok nélkül nem kell piszkálódni, azért mert nem tudjuk megérteni, hogy Zaynnek az 1D nélkül jobb.
Ja, egyébként meg Zayn a bunkóállat ugye? Kik is azok akik nem képesek felvállalni azt, hogy vége a közös zenei karrierüknek? Kik azok azt ráfogják egy "pihenőre/szünetre"? Kik azok akik hülyének nézik a saját rajongóikat? Miközben egy-ketten zenei karriert meg filmes karriert építgetnek. Ezeket a kérdéseket tegyük fel magunknak, aztán fussunk neki még egyszer a témának. biggrin.gif Simon Cowell meg nyugodtan legyen mérges, és nyugodtan próbálja megakadályozni a könyvet, mert én is ezt tenném, ha valaki felmerne szólalni a zsarnokoskodásom ellen, mert valljuk be nála a showmankedés abba merül ki, hogy csúnyán kihasználja a potenciális sztár jelölteket.
2016. augusztus 15. 15:52 #43
JustMeEvelin
JustMeEvelin
visszatérő vendég

StátuszAttól senki sem lesz több, hogy másokat kevesebbnek néz...
Hozzászólás: 325
Csatolások: 58
Azonosító: 258599
Desiré teljesen egyet értek...nem szeretném még egyszer leirni ugyanezt, de az én véleményem is ez. Nem vagyok directioner, de a könyvre én is kiváncsi vagyok.
2016. augusztus 15. 16:13 #44
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
desiré valamilyen szempontból igazat is tudok neked adni /abban nem ahogy néhol az 1Dről írsz/ és nem ellened vagyok,DE nekem azért az, hogy Zayn egyfolytában panaszkodik, hogy milyen rossz volt neki a bandával, és mindig mást mond, hogy éppen mi miatt lépett ki az együttesből az már kicsit több,mint színjátszás. Ez meg, hogy minden titkok fel akar fedni azért már komolyan szánalmas..Figyelj, ezentúl nem nagyon fognak megbízni benne az emberek, mert rájönnek, hogy benne így nem lehet. Ez van..Eljátssza mindenkinek a bizalmát. Oké, hogy van aki szereti, de itt már be lehetne vallani, hogy ez már nála is túlzás. Engem igazából rohadtul felidegesít most már ez a gyerek. /igen, már itt tartok/. Most,hogy a szólókarrierjébe megjelent az első albuma, teljesen el van szállva magától, és azt hiszi ő bármit megtehet. Meglátjuk mi lesz ebből, lehet az is, hogy semmi..
2016. augusztus 15. 16:15 #45
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Zayn egyenes gerinccel lépett ki a bandából? Ez komoly? biggrin.gif Akkor mi volt az a hazugság hadjárat amit elôadott? Nem a Modestet kell szidni, ha Zayn annyira gerinces lenne nem hagyta volna és azóta meg is magyarázta volna azt a kamu üzenetet ami kikerült a netre.
A másik.... A srácok az év elejétől vannak szüneten, addig turnéztak, felvettek egy albumot és promótálták azt. Azt hiszem, hogy ahogy a kis Zayn, úgy ők is megérdemelnek egy szusszanásnyi időt, mielőtt belekezdenek a munkájukba. Zayn miért pihenhetett majd egy évet mire kijött a lemeze? A srácoktól meg miért várják több mint öt év hajtás után, hogy pihenés nélkül produkáljanak valamit? És most meg megkapják, hogy semmire se vitték, csak ez a......
Kicsit előbb kellene egyeseknek gondolkodni, mint elhamarkodotzan ítélkezni, itt nem a 1D tagok a hunyók, hanem Zayn

És ha nem lenne világos

Harry : Mozifilmet forgat, amit Chris Nolan rendez, Oscar díjas színészekkel, akik elismerően nyilatkoztak a munkájáról. Emellett 80 milliós lemezszerződésre kapott ajánlatot, három szóló lemezre.

Liam: Saját céget alapított, emellett ő is aláírt egy lemezcéggel

Niall: szintén céget alapított, és ő is lemezt készít

Louis: ő most elsősorban apa, és nagyon helyes, hogy a fiával foglalkozik, emelett saját lemezcége van, és fiatal tehetségeket fedez fel.

Aki sajnál tőlük egy kis pihenést az elmehet a búsba. Meg fogják ők mutatni, hogy sikeresebbek együtt és külön-külön is. De egyszerre nem megy minden. Ebből is látszik, hogy az állítólagos rajongóknak soha semmi se jó.
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. augusztus 15. 16:15 #46
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem mintha nem érdekelne, de ezt a témát még meddig akarja húzogatni? Már vége a köteléknek közte és az 1D között, ébredjen fel.
2016. augusztus 15. 16:17 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 13:54)
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest  pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.

Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz....
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek...
2016. augusztus 15. 16:25 #48
Hoxa18
Hoxa18
khalifa | Ma, 16:17
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.

Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz....
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek...

Felőlem meg Zayn csinálhat bármit. Azért nem akkora szám az albuma, most még érdekes volt, mindenki kíváncsi volt rá, de pár év múlva már uncsi lesz az 1D szapulás, és eltűnik a süllyesztőben. biggrin.gif
Ez a filmes karrier képzete is azt bizonyítja egyébként, hogy még mindig mennyire féltékeny Harryre. biggrin.gif Mindig is az volt, tudja jól, hogy sose lesz olyan felkapott, sose lesz olyan népszerű, mint Ő. Mikor kap majd ő ilyen neves filmrendezőtől ajánlatott egy Hollywoodi nagyfilmre? Soha! Max Bollywoodban biggrin.gif

Szánalmas a gyerek, és féltékeny, ennyi.
2016. augusztus 15. 16:26 #49
The6cl6wn6
The6cl6wn6
új tag

Státusz:•)
Hozzászólás: 51
Azonosító: 258687
Nem vagyok különösebben oda a One Directionért de valamiért érdekel a könyv rohog.gif
2016. augusztus 15. 16:28 #50
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 16:15)
Zayn egyenes gerinccel lépett ki a bandából? Ez komoly? biggrin.gif Akkor mi volt az a hazugság hadjárat amit elôadott? Nem a Modestet kell szidni, ha Zayn annyira gerinces lenne nem hagyta volna és azóta meg is magyarázta volna azt a kamu üzenetet ami kikerült a netre. 
A másik.... A srácok az év elejétől vannak szüneten, addig turnéztak, felvettek egy albumot és promótálták azt.  Azt hiszem, hogy ahogy a kis Zayn, úgy ők is megérdemelnek egy szusszanásnyi időt, mielőtt belekezdenek a munkájukba. Zayn miért pihenhetett majd egy évet mire kijött a lemeze? A srácoktól meg miért várják több mint öt év hajtás után, hogy pihenés nélkül produkáljanak valamit? És most meg megkapják, hogy semmire se vitték, csak ez a...... 
Kicsit előbb kellene egyeseknek gondolkodni, mint elhamarkodotzan ítélkezni, itt nem a 1D tagok a hunyók, hanem Zayn
És ha nem lenne világos
Harry : Mozifilmet forgat, amit Chris Nolan rendez, Oscar díjas színészekkel, akik elismerően nyilatkoztak a munkájáról. Emellett 80 milliós lemezszerződésre kapott ajánlatot, három szóló lemezre.
Liam: Saját céget alapított, emellett ő is aláírt egy lemezcéggel
Niall: szintén céget alapított, és ő is lemezt készít
Louis: ő most elsősorban apa, és nagyon helyes, hogy a fiával foglalkozik, emelett saját lemezcége van, és fiatal tehetségeket fedez fel.
Aki sajnál tőlük egy kis pihenést az elmehet a búsba. Meg fogják ők mutatni, hogy sikeresebbek együtt és külön-külön is. De egyszerre nem megy minden. Ebből is látszik, hogy az állítólagos rajongóknak soha semmi se jó.

Amit leírtál az mind szép és jó, de önmagadra cáfolsz rá, hiszen pont azt mondod, hogy egyikük sem pihen, hanem a saját szólókarrierjét kezdi el kiépíteni. Amivel nincs is gond, de a levegőben hagyták az egész One Direction-t, és szépen csendben mindenki elindult maga útján, ahelyett, hogy kimondták volna, hogy végeztek egymással. (És esetleg évek múlva újra összeállnának, ha lenne rá igény/igényük.)
2016. augusztus 15. 16:39 #51
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Kikiih valószínűnek tartom hogy azért ment szünetre a banda hogy eldöntsék van e értelme folytatniuk együtt vagy menjenek külön, ez nem paraszt vakítás volt, ez egy érthető szünet volt. Amúgy nem vagyok rajongó egyiket se védem meg semmi ilyesmi de amit Zayn művel az über szánalom mert csak azért van reflektor fényben mert éppen Gigivel nyomul vagy mert éppen a többi srácot próbálja ócsárolni hogy neki milyen rossz volt, és a többieknek?? Lehet nekik is rossz volt csak nem mondják el mert nem ebből akarnak karriert építeni.
2016. augusztus 15. 16:45 #52
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
emily92-17
Amit a szünetről mondasz azt elképzelhető, és tiszteletben tartom a véleményed, bár az enyém az továbbra is az, hogy ez már csak egy ilyen erőltetett próbálkozás.
Viszont Zayn-el kapcsolatban nem értek egyet. A hírneve nem Gigi-re épül, hiszen már négy éve ismert, tehát ez a kapcsolat neki nem dobott sokat, inkább Gigi-nek lehetett hasznos ilyen téren.
És nem is az ócsárlásból, hiszen az anélkül is menne, hogyha ő megszólalna.
Az utolsó dolog pedig az, hogy a Pillowtalk és History két nap eltéréssel jelentek meg, a Pillowtalk-nak viszont végig sokkal nagyobb volt a letöltöttsége Youtube-on. Szóval azért valamit mégis tud, a jó kapcsolatokon és a szájkaratén kívül.
2016. augusztus 15. 16:47 #53
Nothing
Nothing
visszatérő vendég

StátuszNothing már beállította a státuszát.
Hozzászólás: 219
Azonosító: 255171
Utálom az 1D-t és Zaynt is, de ez már azért a szánalom a felső fokon. Ennek a bandának köszönhet mindent ez a gyerek, az 1D miatt lett sikeres. Ez már komolyan nevetséges. biggrin.gif miért hiszi azt, hogy mert kilépett egyenesen fikáznia kell a bandát? Na mindegy, csak az a baj, hogy egy csomóan meg fogjak venni ezt a könyvnek nevezett maszlagot..
2016. augusztus 15. 16:52 #54
- törölt felhasználó -    
Nagyon kíváncsi vagyok rá, nemtudom miért biggrin.gif
2016. augusztus 15. 16:57 #55
- törölt felhasználó -    
Aztaa Zayn aztán tud harcolni biggrin.gif
2016. augusztus 15. 17:09 #56
Hoxa18
Hoxa18
Még mindig nem tudtam meg Zayn miért különb azoktól akik a bandában maradtak? Azért mert kilépett még nem ő vitte a legtöbbre. Ezt kb 10 év múlva kellene megbeszélni nem most. Egy lehetséges könyvnek is inkább akkor lenne értelme. Na de akkor Zayn most mivel maradna a köztudatban? biggrin.gif
2016. augusztus 15. 17:15 #57
schaffinati
schaffinati
visszatérő vendég

Státusz„Utolsó ellenségként a halál semmisül meg..."
Hozzászólás: 222
Csatolások: 1
Azonosító: 199377
Őszintén? Ez a gyerek az 1D nélkül egy SENKI lenne, és szerintem most is az. Nem mintha fanatikus rajongó lennék, de amióta kiszállt a bandából, a zenéjéről nem igazán tudok nyilatkozni, mert semmi maradandót nem hallottam tőle, illetve olvasni is csak a nőügyeiről, és egyéb baromságairól lehet. Ha ezekről nem írigatna senki, ez a kisgyerek már a süllyesztő alján úszkálna. Kitálal? És hol marad a lojalitás? Lehet hogy kemény időszak volt anno, de barátom, ez a showbiznisz, avagy ilyen ez a pop szakma... inkább "énekelni" kéne, nem írogatni, meg kitálalni, ha már "énekes" a lelkem, nem?
2016. augusztus 15. 17:25 #58
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hűűű, gyerekek, ez a könyv úgy hangzik, mintha minimum genetikailag mutálódott klónozott hibridek titkos államkísérletéről, állami bérgyilkosságokról és olyan hét pecsétes államtitkokról vallana, amelyek, ha nyilvánosságra kerülnek, meg fogják változtatni a világot és a történelmet.

Ez egyszerűen szánalmas. rohog.gif Megjegyzem, a rajongókon kívül - szerintem - mindenki pont lesz*rja, hogy mi van a színfalak mögött. Aki értelmes és tud olvasni a sorok között, az tudja nagyon jól, hogy a mai tini sztárok többségét marionettbábúként rángatják és sokszor az interjúkon sem az önálló gondolataikat osztják meg. Ezért aztán tényleg érdemes könyvet kiadni, mit ne mondjak. unsure.gif
2016. augusztus 15. 17:37 #59
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
istenem, nem tud megülni nyugton a seggén? már egy éve, hogy kiszállt a bandából, tegye már túl magát ezen istenem...
2016. augusztus 15. 17:38 #60
Queengirl01
Queengirl01
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 258939
Jajjj... Már megint a Mirror és a bennftesei... Sztem nincs akkora a gyökér, hogy megírja, márha ez igaz...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!