Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 21:54 #81
- törölt felhasználó -    
Hoxa18, ugyan kérlek Kedvesem, magyarázd már meg nekem Zayn miért is akarna olyan lenni mint Harry? Harry is egyéniség, Zayn is. Annyira különbözőek egymástól, hogy egy lapon se érdemes őket említeni.
A Mind Of Mine-nal az égvilágon semmi baj nincs, csak ugye némileg kellemetlen bevallani, hogy az 1D nélkül is ment valamire.
Várjunk csak, mielőtt még elfelejteném, hogy is volt az tetkós sztori? Ja igen, meg is van: Zaynnek volt először tetkója, de hát aztán nyilván Harrynek is kellett. Ki is akar hasonlítani a másikra?
2016. augusztus 15. 22:22 #82
olívia20000
olívia20000
új tag

Státuszlittle mixer <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 243199
Hat ez kurvara szanalmas lepes Zayntöl. Ő akart kilepni a bandábol. Hat meg is tette . Faképnél hagyta Perriet majnem az oltár előtt es most meg mindent megtesz hogy tönkretegye az életüket? Ekkora egy szemétládát eletemven nem láttam. Foggalmam nincs mi válzoztatta meg Zaynt de amennyire szerettem annyira kezdem meggyűlölni
2016. augusztus 15. 22:27 #83
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
Zayn, lol. Nem tudom mit akar, az 1D nélkül sehol nem lenne most, senki sem ismerné. Undorító, hogy valaki mikre nem képes, hogy fenntartsa a nevét.
2016. augusztus 15. 22:38 #84
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nem tudom Zayn-e a szánalmasabb vagy a banda?! omg.gif Mondjuk nem vártam mást, hiszen valakinek mindig kell hátbaszúrni mást! Már előre félek, hogy mi lesz a banda reakciója! laugh.gif
2016. augusztus 15. 22:41 #85
Kylizzlemynizzlem
Kylizzlemynizzlem
visszatérő vendég

StátuszKa-Ching ×2
Hozzászólás: 153
Azonosító: 255946
Domi05 egyetértek. Kicsit lesüllyedt a hírességed, nemde, Zayn? Valahogy csak vissza kell hozni azt wink.gif
2016. augusztus 15. 22:42 #86
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
desiré. | Ma, 21:54
Hoxa18, ugyan kérlek Kedvesem, magyarázd már meg nekem Zayn miért is akarna olyan lenni mint Harry? Harry is egyéniség, Zayn is. Annyira különbözőek egymástól, hogy egy lapon se érdemes őket említeni.
A Mind Of Mine-nal az égvilágon semmi baj nincs, csak ugye némileg kellemetlen bevallani, hogy az 1D nélkül is ment valamire.
Várjunk csak, mielőtt még elfelejteném, hogy is volt az tetkós sztori? Ja igen, meg is van: Zaynnek volt először tetkója, de hát aztán nyilván Harrynek is kellett. Ki is akar hasonlítani a másikra?

Ez elég gyerekes érvelés volt nem gondolod? biggrin.gif mármint a tetkós...
Zayn nem akar hasonlítani Harryre ebben biztos vagyok én is, ez hülyeség is lenne. Zaynben csak egyszerűen nem bír megfordulni az, hogy mindig Harry volt a népszerűbb minden tekintetben. Mindig ő volt a fandom abszolút kedvence, imádja és ódákat zeng róla a sztárvilág. Talpig úriember, aki nem teregeti ki a szennyest, a munkájával akar érvényesülni. Neki több, nagyobb lehetőség hull az ölébe, amit okosan kamatoztat is.
Szóval Zayn nem rá akar hasonlítani, hanem irigyli azt a figyelmet, népszerűséget ami Harryt körülveszi. Ő ilyet sose kapott, a bandában tuti, de szólóban sem.

Remélem így már érted a mondandóm.... Kedvesem biggrin.gif
2016. augusztus 15. 22:54 #87
Hoxa18
Hoxa18
khalifa | Ma, 20:37
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 16:17
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz....
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek...
Felőlem meg Zayn csinálhat bármit. Azért nem akkora szám az albuma, most még érdekes volt, mindenki kíváncsi volt rá, de pár év múlva már uncsi lesz az 1D szapulás, és eltűnik a süllyesztőben. biggrin.gif
Ez a filmes karrier képzete is azt bizonyítja egyébként, hogy még mindig mennyire féltékeny Harryre. biggrin.gif Mindig is az volt, tudja jól, hogy sose lesz olyan felkapott, sose lesz olyan népszerű, mint Ő. Mikor kap majd ő ilyen neves filmrendezőtől ajánlatott egy Hollywoodi nagyfilmre? Soha! Max Bollywoodban biggrin.gif
Szánalmas a gyerek, és féltékeny, ennyi.

Szerintem Zaynt r*hadtul nem érdekli herrike.
Ohh és az albumjáról annyit, hogy március óta azt hallgatom. Pedig 2 hónapnál tovább nincs zene amit hallgatnék.

Argentine Albums (CAPIF) 1
Australian Albums (ARIA) 1
Austrian Albums (Ö3 Austria) 2
Belgian Albums (Ultratop Flanders) 8
Belgian Albums (Ultratop Wallonia) 5
Brazilian Albums (ABPD) 4
Canadian Albums (Billboard) 1
Croatian Albums (Toplista) 6
Czech Albums (ČNS IFPI) 1
Danish Albums (Hitlisten) 9
Dutch Albums (MegaCharts) 3
Finnish Albums (Suomen virallinen lista) 5
French Albums (SNEP) 1
German Albums (Offizielle Top 100) 1
Greek Albums (IFPI) 2
Hungarian Albums (Mahasz) 1
Irish Albums (IRMA) 2
Italian Albums (FIMI) 1
Japanese Albums (Oricon) 6
Japan International Albums (Oricon) 2
Korean Albums (Gaon) 9
Mexican Albums (AMPROFON) 1
New Zealand Albums (RMNZ) 1
Norwegian Albums (VG-lista) 4
Polish Albums (ZPAV) 2
Portuguese Albums (AFP) 1
Russian Albums (Russian Music Charts) 4
Scottish Albums (OCC) 3
Spanish Albums (PROMUSICAE) 1
Swedish Albums (Sverigetopplistan) 1
Swiss Albums (Schweizer Hitparade) 1
Taiwanese Albums (Five Music) 1
UK Albums (OCC) 1
UK R&B Albums (OCC) 1
US Billboard 200 1

Na szóval ez a MIND OF MINE elért helyezései. Tündérem ezt az albumot nem fogják egy hamar elfelejteni. Ja és, ha Harry majd a közélébe ér vagy kiad egy albumot, majd akkor szólj...

Mint már írtam, ennek az egésznek amit most ide olyan ügyesen bemásoltál, akkor lesz értelme, ha össze tudjuk vetni Harry albumának adataival. Addig ez nem jelent az ég világon semmit! biggrin.gif Egyébként azt most borítékolom, hogy Harry albuma sokkal nagyobbat fog ütni, rá sokkal kíváncsibbak az emberek, és ha igaz, hogy kik azok a nevek akikkel együtt akar dolgozni ( és ki ne akarna Harryvel) akkor az nagy durranás lesz! biggrin.gif Nem beszélve a mozifilmes karrierről.

Szóval, ha kijött Harry lemeze, akkor összefuthatnánk megbeszélni az adatokat, és a sajtó visszhangot. Addig is hagyjuk a társalgást, mert nem fogjuk egymást meggyőzni, a személyeskedèst nem szeretem, az a "tündérkém" nem nagyon tetszett, szóval tedd magad inkább takarékra! biggrin.gif
2016. augusztus 15. 23:24 #88
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
emberek!(legfőképp desiré) ezt így kell megbeszélni ahogy én, és desiré tettem. mind a kettőnk két más szemszögben van. úgy értem én inkább az 1Dt védem, ő meg Zaynt. Igazából ilyenkor nem is lehet nagyon nagyon senkit okolni ezekért a dolgokért. mindketten elmondtuk a véleményünket, és egyet tudunk érteni úgy is, ha mindkettőnk a másik térfelen áll. Én nagyon örülök, hogy még így is egyet tudunk érteni, szerintem ez egy jó pont. És nem az van, hogy szídjuk egymást, hanem tényleg megbeszéljük. hiszen mindenki a saját szemszögéből védi a saját kedvencét. És igen, valahol desiré és az én véleményem között van az igazság. örülök, hogy van még ilyen ember, akinek ha szidom a kedvencét, nem kapja fel rögtön a vizet. smileeee.gif tisztelet!
2016. augusztus 15. 23:58 #89
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Azonosító: 227703
Nem is tudom Zayn mostanában kicsit túl sok mindent akar csinálni. Semmi kétségem nincs afelől,hogy a bandában Zaynnek ( és persze a többieknek is ) minden percben megmondták, hogy mit kell csinálnia/uk és azt is elhiszem hogy besokalt...Viszont otthagyta a bandát. Most már elvileg minden jól alakul neki....akkor miért foglalkozik még ezzel? Zayn helyében inkább a zenére koncentrálnék és ha esetleg színészkedni is akar akkor arra, de semmiképp nem gondolom, hogy jó ötlet egy lejáratókönyvet írnia.
2016. augusztus 16. 00:05 #90
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Azonosító: 227703
Az meg elfelejtettem emliteni hoyg azért annyira rosszul nem ment a sora mivel az 1D meghozta számára a hírnevet és persze a vagyon sem mellekes amit a bandában való szereplés miatt kapott. Szóval olyan rosszul azert sosem ment a sora...
2016. augusztus 16. 07:31 #91
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
jaj ne, ez annyira szánalmas lépés..
2016. augusztus 16. 08:19 #92
- törölt felhasználó -    
Hát gyerekek ez már nagyon beteg! Hogy lehet valaki szánalmas? Hiszen az 1D-nek köszönheti a hírnevét! Ez komolyan egy nemnormális ember! Mi az hogy rossz volt neki? Én csak jókat hallottam. Kicsit félek ettől a könyvtől,félek mert lehet hogy zayn egy kicsit el fog túlozni,és a könyvben nem minden lesz igaz.
2016. augusztus 16. 08:37 #93
Hoxa18
Hoxa18
Loreen. | Tegnap, 23:24
emberek!(legfőképp desiré) ezt így kell megbeszélni ahogy én, és desiré tettem. mind a kettőnk két más szemszögben van. úgy értem én inkább az 1Dt védem, ő meg Zaynt. Igazából ilyenkor nem is lehet nagyon nagyon senkit okolni ezekért a dolgokért. mindketten elmondtuk a véleményünket, és egyet tudunk érteni úgy is, ha mindkettőnk a másik térfelen áll. Én nagyon örülök, hogy még így is egyet tudunk érteni, szerintem ez egy jó pont. És nem az van, hogy szídjuk egymást, hanem tényleg megbeszéljük. hiszen mindenki a saját szemszögéből védi a saját kedvencét. És igen, valahol desiré és az én véleményem között van az igazság. örülök, hogy van még ilyen ember, akinek ha szidom a kedvencét, nem kapja fel rögtön a vizet. smileeee.gif tisztelet!

Aha.... Velem meg azért személyeskedett, mert olyan roppant normálisan meg tudja beszélni a dolgokat. Hagyjuk....
2016. augusztus 16. 08:54 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2016.08.15. 22:54)
khalifa | Ma, 20:37
Hoxa18 írta:
khalifa | Ma, 16:17 
Hoxa18 írta: 
khalifa | Ma, 13:47 
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből. 
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest  pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes. 
Felőlem akár milyen szerződést is köthet bárki, Zaynnek a nyomába sem ér. Na meg mire abból album lesz.... 
Már csak, azért is mert elég bátor dolognak tartom, hogy ő lépett kis elsőnek. Az albuma pedig fantasztikus. Talán Liam aki még ér valamit, de a többiek... 
Felőlem meg Zayn csinálhat bármit. Azért nem akkora szám az albuma, most még érdekes volt, mindenki kíváncsi volt rá, de pár év múlva már uncsi lesz az 1D szapulás, és eltűnik a süllyesztőben.  biggrin.gif 
Ez a filmes karrier képzete is azt bizonyítja egyébként, hogy még mindig mennyire féltékeny Harryre.  biggrin.gif Mindig is az volt, tudja jól, hogy sose lesz olyan felkapott, sose lesz olyan népszerű, mint Ő. Mikor kap majd ő ilyen neves filmrendezőtől ajánlatott egy Hollywoodi nagyfilmre? Soha! Max Bollywoodban  biggrin.gif   
Szánalmas a gyerek, és féltékeny, ennyi.
Szerintem Zaynt r*hadtul nem érdekli herrike.
Ohh és az albumjáról annyit, hogy március óta azt hallgatom. Pedig 2 hónapnál tovább nincs zene amit hallgatnék. 
Argentine Albums (CAPIF) 1 
Australian Albums (ARIA) 1 
Austrian Albums (Ö3 Austria) 2 
Belgian Albums (Ultratop Flanders) 8 
Belgian Albums (Ultratop Wallonia) 5 
Brazilian Albums (ABPD) 4 
Canadian Albums (Billboard) 1 
Croatian Albums (Toplista) 6 
Czech Albums (ČNS IFPI) 1 
Danish Albums (Hitlisten) 9 
Dutch Albums (MegaCharts) 3 
Finnish Albums (Suomen virallinen lista) 5 
French Albums (SNEP) 1 
German Albums (Offizielle Top 100) 1 
Greek Albums (IFPI) 2 
Hungarian Albums (Mahasz) 1 
Irish Albums (IRMA) 2 
Italian Albums (FIMI) 1 
Japanese Albums (Oricon) 6 
Japan International Albums (Oricon) 2 
Korean Albums (Gaon) 9 
Mexican Albums (AMPROFON) 1 
New Zealand Albums (RMNZ) 1 
Norwegian Albums (VG-lista) 4 
Polish Albums (ZPAV) 2 
Portuguese Albums (AFP) 1 
Russian Albums (Russian Music Charts) 4 
Scottish Albums (OCC) 3 
Spanish Albums (PROMUSICAE) 1 
Swedish Albums (Sverigetopplistan) 1 
Swiss Albums (Schweizer Hitparade) 1 
Taiwanese Albums (Five Music) 1 
UK Albums (OCC) 1 
UK R&B Albums (OCC) 1 
US Billboard 200 1 
Na szóval ez a MIND OF MINE elért helyezései. Tündérem ezt az albumot nem fogják egy hamar elfelejteni. Ja és, ha Harry majd a közélébe ér vagy kiad egy albumot, majd akkor szólj...
Mint már írtam, ennek az egésznek amit most ide olyan ügyesen bemásoltál, akkor lesz értelme, ha össze tudjuk vetni Harry albumának adataival. Addig ez nem jelent az ég világon semmit! biggrin.gif Egyébként azt most borítékolom, hogy Harry albuma sokkal nagyobbat fog ütni, rá sokkal kíváncsibbak az emberek, és ha igaz, hogy kik azok a nevek akikkel együtt akar dolgozni ( és ki ne akarna Harryvel) akkor az nagy durranás lesz! biggrin.gif Nem beszélve a mozifilmes karrierről. 
Szóval, ha kijött Harry lemeze, akkor összefuthatnánk megbeszélni az adatokat, és a sajtó visszhangot. Addig is hagyjuk a társalgást, mert nem fogjuk egymást meggyőzni, a személyeskedèst nem szeretem, az a "tündérkém" nem nagyon tetszett, szóval tedd magad inkább takarékra! biggrin.gif

Kérlek tanulj meg írni. mellow.gif Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják. Még az élő fát is bántanád, ha azz mondaná nem herrit szereti. Az albumával meg az a baj, hogy meg sem jelent.Az a probléma, hogy most a "filmes" szakmába törbe herri, tehát nem is lesz egy jó ideig. Addig pedig Zayn a király. Igazából én a helyedben, most elmennék és tanulnám a nyelvemet.

*Örülnék, ha befejeznéd. Ennyire ne legyél retardált. Ha unatkozol adok neked szívesen munkát.
2016. augusztus 16. 09:29 #95
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Hoxa18: elnézést, azt nem láttam.
2016. augusztus 16. 09:43 #96
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
khalifa : Kérlek tanulj meg írni. mellow.gif Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják. Még az élő fát is bántanád, ha azz mondaná nem herrit szereti. Az albumával meg az a baj, hogy meg sem jelent.Az a probléma, hogy most a "filmes" szakmába törbe herri, tehát nem is lesz egy jó ideig. Addig pedig Zayn a király. Igazából én a helyedben, most elmennék és tanulnám a nyelvemet.

*Örülnék, ha befejeznéd. Ennyire ne legyél retardált. Ha unatkozol adok neked szívesen munkát.

Bocsi nem akarok védeni senkit se de kinek érzed te magadat hogy személyesen sértegess másokat? ez egy cikk mindenki leírja amit gondol az adott dologról de az hogy te másnak a helyesírásával foglalkozol az elég ciki mivel akkor kb el sem jut az agyadig hogy próbált leírni, itt mindenkinek joga van érvényesíteni a gondolatait, ne hogy már te mondd meg hogy ki mit csináljon, és hogy jössz te ahhoz hogy ilyet írsz hogy "Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják." te milyen ember vagy? Egy értelmes szavad nincs, mindenkinek neki támadsz ha nem az a véleménye mint neked. Ha nem tetszik más véleménye lépj le te és tanuld te a magyar nyelvet már ha egyáltalán TE magyar vagy. Nincs jogod sértegetni másokat úgy hogy nem ismered, és csak azért mert nem ny-lja a s.gg.d és nem ugyanaz a véleménye mint neked. Te mondod "tanulj meg írni" de az hogy te leírtad ezt így "azz" az már bizonyára fel sem tűnik, látod ezt mondom..
2016. augusztus 16. 09:50 #97
- törölt felhasználó -    
Azért néhány ember nagyon túlzásba viszi ám! Mi az hogy Zayn egy bunkó állat, meg hogy szánalmas??!! Beszélgettetek már vele valaha is hogy így előre ítélkeztek? Ha tudni szeretnétek Zayn egy idegennek adományozott, egy kiscica műtétére. 6000 dollárt 1 millió 669 ezer forint volt a műtét. Zaynötezer dollárt (kb. 1 millió 391 ezer forint) adományozott a bajba jutott cirmos számára.Jótékonysági akcióján felbuzdulva rajongói is követték a példáját, mostanra pedig több mint 25 ezer dollár (kb. 6 millió 954 ezer forint) gyűlt össze Nino számláján.

http://starity.hu/magazin/62002-zayn-malik-5000-dollart-adomanyozott-egy-idegennek/ Szóval ki is a bunkó állat? wink.gif
Azért így elítéltek valakit mert kilépett a bandából, és szóló karriert épít magának, amit mindig is akart?! Lépjetek tovább emberek! Nem lehetett neki ám olyan jó, szuper minden. Nem tudjuk mi az igazságot, akkor meg minek ítélkezni? Nem tudjuk mi volt a színfalak mögött. Én várom azt a könyvet, hadd öntsön Zayn tiszta vizet a pohárba! Én nem hiszem hogy hazudni fog.
2016. augusztus 16. 09:54 #98
Pretty27
Pretty27

Státusz"Világ ki, Starity be"
Hozzászólás: 557
Csatolások: 79
Azonosító: 258931
Ez nem szép dolog unsure.gif
2016. augusztus 16. 10:33 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.16. 09:43)
khalifa : Kérlek tanulj meg írni.  mellow.gif Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják. Még az élő fát is bántanád, ha azz mondaná nem herrit szereti. Az albumával meg az a baj, hogy meg sem jelent.Az a probléma, hogy most a "filmes" szakmába törbe herri, tehát nem is lesz egy jó ideig. Addig pedig Zayn a király. Igazából én a helyedben, most elmennék és tanulnám a nyelvemet. 
Bocsi nem akarok védeni senkit se de kinek érzed te magadat hogy személyesen sértegess másokat? ez egy cikk mindenki leírja amit gondol az adott dologról de az hogy te másnak a helyesírásával foglalkozol az elég ciki mivel akkor kb el sem jut az agyadig hogy próbált leírni, itt mindenkinek joga van érvényesíteni a gondolatait, ne hogy már te mondd meg hogy ki mit csináljon, és hogy jössz te ahhoz hogy ilyet írsz hogy "Pont az a baj, hogy ezt a magyar nemzetet ilyen emberek alkotják." te milyen ember vagy? Egy értelmes szavad nincs, mindenkinek neki támadsz ha nem az a véleménye mint neked. Ha nem tetszik más véleménye lépj le te és tanuld te a magyar nyelvet már ha egyáltalán TE magyar vagy. Nincs jogod sértegetni másokat úgy hogy nem ismered, és csak azért mert nem ny-lja a s.gg.d és nem ugyanaz a véleménye mint neked. Te mondod "tanulj meg írni" de az hogy te leírtad ezt így "azz" az már bizonyára fel sem tűnik, látod ezt mondom..

Na pont erről beszéltem az előbb. rohog.gif Fáj az igazság, még az élő fa és ellenség. Én is leírtam a véleményem. Ő is sértegetett engem. Neki van joga hozzá?
Én támadok neki ? Most viccelsz? Mikor megírtam az első hozzászólásomat ebben a témában, rögtön támadtatok. Még szép, hogy megvédem magam.
Igen MAGYAR vagyok és büszke is vagyok rá.
2016. augusztus 16. 10:48 #100
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Hát ennyit a One Dinerectionrolánalmas. biggrin.gif... Sza
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!