Nem tudom, hogy ez a nyikhaj gyerek mit akar még. Az 1D által felkapaszkodott, és most ilyen aljas dologra készül. Szánalmas.
Tény, hogy a One Direction tagok mind szerepet játszottak, amíg még volt banda, és az is tény, hogy sok minden nem tiszta az egész 1D-Modest dologgal kapcsolatban, DE szerintem egy utolsó dolog az, hogy amit tud, kiadja, ráadásul lehet, el is ferdíti. Borzalmas, amivé ez az ember lett. Rá sem ismerek...
Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról
2016. augusztus 15. 13:06
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
2016. augusztus 15. 13:06
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
B@ssz_s,én se írok könyvet az elmebeteg osztálytársaimról,és nem tárolgatom a fiókban,hogy aztán egyszer kiadassam!
2016. augusztus 15. 13:12
Kíváncsi vagyok
Szerintem is csak tiszta vizet önt a pohárba.
2016. augusztus 15. 13:16
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
de egy bunkó állat Zayn
2016. augusztus 15. 13:24
Egyáltalán nem valószínű,hogy ez igaz. Egyenlőre Zayn nem erősítette meg,szóval így nincs értelme előre szidni szegényt.
Amúgy,ha igaz lenne én is egy kicsit megutálnám Őt,már csak azért is,mert nem egyedül jutott ekkora hírnévhez.
Amúgy,ha igaz lenne én is egy kicsit megutálnám Őt,már csak azért is,mert nem egyedül jutott ekkora hírnévhez.
2016. augusztus 15. 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
2016. augusztus 15. 13:50
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Értem én hogy nem szeretett a one directionbe lenni de akkor is! Ahelyett hogy itt siránkozik meg leleplezi a titkokat meg "megszégyeníti„ a fiúkat ahelyett inkább hagyja a múltat és es a 1D-s srácokat is békén és foglalkozzon inkább a saját karierjével!
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. augusztus 15. 13:53
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Zayn egyre szanalmasabb lesz
2016. augusztus 15. 13:54
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
khalifa- épp ez az úgy tűnik megállt neki a szekere és ilyenkor vagyis egyfolytában csak azért van róla hír mert épp a 1D ről beszél vagy a barátnőjéről. Az meg h amit mondd annak mennyi lesz a valóság tartalma azt senki nem fogja megtudni soha. Le akarja járatni a banda többi tagját hogy ők ne vigyék semmire ez szánalom, ennyire nem félhet hogy valamelyikük sikeresebb lesz mint ő.
2016. augusztus 15. 13:54
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
2016. augusztus 15. 14:08
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Én azt mondom, vannak dolgok, amiket jobb, ha nem tudunk…
Sokan azt mondják, hogy Simon csak a pénzéhsége miatt nem akarja, hogy ki legyen adva a könyv, de arra senki nem gondol hogy a pénze mellett most a srácokat is megakarja védeni? Mert ha felszínre kerülnek azok a mocskos kis dolgok amik ahhoz kellettek hogy a One Direction legyen a világ első számú bandája akkor a média még a mostaninál is jobban rá száll a srácokra és mind ez tönkre teheti Harry jelenleg zajló karrierjét, Louis amúgy is zűrös magánéletét. Liam leendő albumát, és még Niallnek is okozhatnak problémákat.
Zayn a bandában töltött idő alatt jól kiismerte a srácokat a szakmai dolgokba is jól bele lát és a magánéletükbe is hiszen majdnem 5 évig non-stop velük volt.
Biztos vagyok benne hogy nem csak a szép emlékeket fogja leírni hogy milyen jó volt a turné buszban a 4 haverommal hülyülni..
Hanem a bandán belüli nézetelértéseket és rivalizálásokat irigykedéseket is elfogja mondani, mert tuti hogy abból is sok volt.. pl szerintem Zaynnek és Liamnek sem igazán tetszik/tetszett az hogy a directionerek nagy többsége Harryt isteníti és a média Harry minden mozzanatáról ír ők meg jó ha néha címlapra kerültek.
Múltkor pl Simon azt mondta a The Sun interjúban hogy Liam tudomást szerzett a Harryvel kapcsolatos tervekről ezért lépet szó nélkül és váratlanul. Nekem ebből nagyon az jön le hogy Liam és Zayn is félt hogy ha Harrynek lett volna előbb szóló lemeze akkor nekik még nehezebb lenne a dolguk és szerintem Niall is érzi ezt ezért van a stúdióban ő is mind megakarják előzni Harryt.
Tuti szó lesz Harry és Louis kapcsolatáról is hogy mi votl az a nagy vita amiért hirtelen kerülni kezdték egymást és Louis inkább Zaynhez futott legjobb havert keresni..
Aztán 2014-ben Zouis füvezése is érdekes téma
Ahhh és még egy csonó mindent tudnák írni de nem rizsázok többet..
A lényeg az hogy egyik felem akarja tudni ezeket a másik pedig nem.
Sokan azt mondják, hogy Simon csak a pénzéhsége miatt nem akarja, hogy ki legyen adva a könyv, de arra senki nem gondol hogy a pénze mellett most a srácokat is megakarja védeni? Mert ha felszínre kerülnek azok a mocskos kis dolgok amik ahhoz kellettek hogy a One Direction legyen a világ első számú bandája akkor a média még a mostaninál is jobban rá száll a srácokra és mind ez tönkre teheti Harry jelenleg zajló karrierjét, Louis amúgy is zűrös magánéletét. Liam leendő albumát, és még Niallnek is okozhatnak problémákat.
Zayn a bandában töltött idő alatt jól kiismerte a srácokat a szakmai dolgokba is jól bele lát és a magánéletükbe is hiszen majdnem 5 évig non-stop velük volt.
Biztos vagyok benne hogy nem csak a szép emlékeket fogja leírni hogy milyen jó volt a turné buszban a 4 haverommal hülyülni..
Hanem a bandán belüli nézetelértéseket és rivalizálásokat irigykedéseket is elfogja mondani, mert tuti hogy abból is sok volt.. pl szerintem Zaynnek és Liamnek sem igazán tetszik/tetszett az hogy a directionerek nagy többsége Harryt isteníti és a média Harry minden mozzanatáról ír ők meg jó ha néha címlapra kerültek.
Múltkor pl Simon azt mondta a The Sun interjúban hogy Liam tudomást szerzett a Harryvel kapcsolatos tervekről ezért lépet szó nélkül és váratlanul. Nekem ebből nagyon az jön le hogy Liam és Zayn is félt hogy ha Harrynek lett volna előbb szóló lemeze akkor nekik még nehezebb lenne a dolguk és szerintem Niall is érzi ezt ezért van a stúdióban ő is mind megakarják előzni Harryt.
Tuti szó lesz Harry és Louis kapcsolatáról is hogy mi votl az a nagy vita amiért hirtelen kerülni kezdték egymást és Louis inkább Zaynhez futott legjobb havert keresni..
Aztán 2014-ben Zouis füvezése is érdekes téma
Ahhh és még egy csonó mindent tudnák írni de nem rizsázok többet..
A lényeg az hogy egyik felem akarja tudni ezeket a másik pedig nem.
2016. augusztus 15. 14:12
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de mások titkait kiteregetni a megkérdezésük vagy bármi más nélkül az magánjog sértés nem? Hisz azok az Ő titkaik és nem hiába hívják titoknak...
2016. augusztus 15. 14:31
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (khalifa @ 2016.08.15. 13:47)
Vagy talán csak azért tudta valamire vinni szólóban mert ilyen botrányokkal magán tartja az érdeklődést... felé fordulnak a kamerák, ami miatt nő a népszerűsége, ennek viszont szerintem semmi köze nincs ahhoz hogy vitt-e e valamire, vagy sem. Ja persze, kiadott egy albumot, meg konstans azt hallom felőle hogy így volt neki sz*r a bandában meg úgy nem tetszettek neki a körülmények, így nem lett neki megengedve ez meg az. Nekem az a meglátásom hogy sokkal kevesebbre vitte mint a 1D-ből bárki más, mert az, hogy botrányokkal meg ilyen marhaságokkal mint leleplező-könyvek és azoknak az embereknek az ócsárolása, akik feljuttatták őt oda, ahol most van, magára próbálja terelni a figyelmet, az nem jelenti közel sem azt hogy ő vitte volna valamire. Azon kívül megnézném én hogy Zayn mikor fog majd szerepet kapni egy Christopher Nolan filmben, vagy mikor fog csak fele annyi díjat bezsebelni magának, mint amennyit a banda.
2016. augusztus 15. 14:57
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én attól félek,hogy Zayn nem az igazat fogja írni,vagy legalábbis túlozni fog):
2016. augusztus 15. 15:12
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Ha úgy írják meg hogy nem túloznak és nem viszik el abba az irányba hogy lejáratják a többieket akkor egy korrekt kis könyvet hozhatnak létre ami eloszlatja a rózsaszín ködöt a banda körül
2016. augusztus 15. 15:33
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Mindenki mondja, hogy Zayn milyen szánalmas és nevetséges, azonban szerintem inkább az a vicces, hogy mindenki ellene van és védi a maradék négy One Direction tagot.
Amíg Zayn egyenes gerinccel fogta magát és kilépett a bandából, addig a másik négy "szünetre" ment, ezzel adva egy kis reményt a rajongóknak, hogy még hátha visszatérnek, és addig is költik majd a szülők pénzét a pólókra, bögrékre és egyéb csodákra, ha már új lemezt nem adnak ki.
Én bele sem akarok gondolni, hogy milyen mocsok folyhat a One Diretion hátterében, de ha Zayn ki akarja teregetni a szennyest, biztosan jó oka van rá, habár nyilván a pénzszerzés és a botrány is egy elég erős érv a könyv megírás és kiadása mellett.
Amíg Zayn egyenes gerinccel fogta magát és kilépett a bandából, addig a másik négy "szünetre" ment, ezzel adva egy kis reményt a rajongóknak, hogy még hátha visszatérnek, és addig is költik majd a szülők pénzét a pólókra, bögrékre és egyéb csodákra, ha már új lemezt nem adnak ki.
Én bele sem akarok gondolni, hogy milyen mocsok folyhat a One Diretion hátterében, de ha Zayn ki akarja teregetni a szennyest, biztosan jó oka van rá, habár nyilván a pénzszerzés és a botrány is egy elég erős érv a könyv megírás és kiadása mellett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.