Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 13:06 #21
Leah Walker
Leah Walker
visszatérő vendég

StátuszBecause kindness doesn't cost a thing.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 245091
Nem tudom, hogy ez a nyikhaj gyerek mit akar még. Az 1D által felkapaszkodott, és most ilyen aljas dologra készül. Szánalmas.
Tény, hogy a One Direction tagok mind szerepet játszottak, amíg még volt banda, és az is tény, hogy sok minden nem tiszta az egész 1D-Modest dologgal kapcsolatban, DE szerintem egy utolsó dolog az, hogy amit tud, kiadja, ráadásul lehet, el is ferdíti. Borzalmas, amivé ez az ember lett. Rá sem ismerek...
2016. augusztus 15. 13:06 #22
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
B@ssz_s,én se írok könyvet az elmebeteg osztálytársaimról,és nem tárolgatom a fiókban,hogy aztán egyszer kiadassam!
2016. augusztus 15. 13:12 #23
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi vagyok biggrin.gif Szerintem is csak tiszta vizet önt a pohárba. smileeee.gif
2016. augusztus 15. 13:13 #24
- törölt felhasználó -    
Legalább majd kiderül az igazság.
2016. augusztus 15. 13:16 #25
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
de egy bunkó állat Zayn
2016. augusztus 15. 13:24 #26
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem valószínű,hogy ez igaz. Egyenlőre Zayn nem erősítette meg,szóval így nincs értelme előre szidni szegényt.
Amúgy,ha igaz lenne én is egy kicsit megutálnám Őt,már csak azért is,mert nem egyedül jutott ekkora hírnévhez.
2016. augusztus 15. 13:42 #27
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Ehhez is csak gratulálni tudok.... Szánalmas, már bocsánat...
2016. augusztus 15. 13:47 #28
- törölt felhasználó -    
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.
2016. augusztus 15. 13:50 #29
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Értem én hogy nem szeretett a one directionbe lenni de akkor is! Ahelyett hogy itt siránkozik meg leleplezi a titkokat meg "megszégyeníti„ a fiúkat ahelyett inkább hagyja a múltat és es a 1D-s srácokat is békén és foglalkozzon inkább a saját karierjével!
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. augusztus 15. 13:53 #30
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Zayn egyre szanalmasabb lesz
2016. augusztus 15. 13:54 #31
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
khalifa- épp ez az úgy tűnik megállt neki a szekere és ilyenkor vagyis egyfolytában csak azért van róla hír mert épp a 1D ről beszél vagy a barátnőjéről. Az meg h amit mondd annak mennyi lesz a valóság tartalma azt senki nem fogja megtudni soha. Le akarja járatni a banda többi tagját hogy ők ne vigyék semmire ez szánalom, ennyire nem félhet hogy valamelyikük sikeresebb lesz mint ő.
2016. augusztus 15. 13:54 #32
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
khalifa | Ma, 13:47
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna, nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek, de ha belegondoltok egy kicsit, ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.

Ezen most nagyon nevettem! Ő vitte a legtöbbre a 1D-ből? Ezt komolyan is gondolod???? A többiek még csak most dolgoznak a szóló projekteken. Harry Stylest pl Christopher Nolen választotta ki a legújabb filmje egyik szerepére, és ha igaz 80 milliós lemezszerződést kötött. A többiekről nem is beszélve. Hol van ehhez képest Zayn??? Addig nem szép véleményt mondani ki mire vitte amíg meg nem mutatja mindenki mire képes.
2016. augusztus 15. 14:08 #33
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Én azt mondom, vannak dolgok, amiket jobb, ha nem tudunk…
Sokan azt mondják, hogy Simon csak a pénzéhsége miatt nem akarja, hogy ki legyen adva a könyv, de arra senki nem gondol hogy a pénze mellett most a srácokat is megakarja védeni? Mert ha felszínre kerülnek azok a mocskos kis dolgok amik ahhoz kellettek hogy a One Direction legyen a világ első számú bandája akkor a média még a mostaninál is jobban rá száll a srácokra és mind ez tönkre teheti Harry jelenleg zajló karrierjét, Louis amúgy is zűrös magánéletét. Liam leendő albumát, és még Niallnek is okozhatnak problémákat.
Zayn a bandában töltött idő alatt jól kiismerte a srácokat a szakmai dolgokba is jól bele lát és a magánéletükbe is hiszen majdnem 5 évig non-stop velük volt.
Biztos vagyok benne hogy nem csak a szép emlékeket fogja leírni hogy milyen jó volt a turné buszban a 4 haverommal hülyülni..
Hanem a bandán belüli nézetelértéseket és rivalizálásokat irigykedéseket is elfogja mondani, mert tuti hogy abból is sok volt.. pl szerintem Zaynnek és Liamnek sem igazán tetszik/tetszett az hogy a directionerek nagy többsége Harryt isteníti és a média Harry minden mozzanatáról ír ők meg jó ha néha címlapra kerültek.
Múltkor pl Simon azt mondta a The Sun interjúban hogy Liam tudomást szerzett a Harryvel kapcsolatos tervekről ezért lépet szó nélkül és váratlanul. Nekem ebből nagyon az jön le hogy Liam és Zayn is félt hogy ha Harrynek lett volna előbb szóló lemeze akkor nekik még nehezebb lenne a dolguk és szerintem Niall is érzi ezt ezért van a stúdióban ő is mind megakarják előzni Harryt.
Tuti szó lesz Harry és Louis kapcsolatáról is hogy mi votl az a nagy vita amiért hirtelen kerülni kezdték egymást és Louis inkább Zaynhez futott legjobb havert keresni..
Aztán 2014-ben Zouis füvezése is érdekes téma
Ahhh és még egy csonó mindent tudnák írni de nem rizsázok többet..
A lényeg az hogy egyik felem akarja tudni ezeket a másik pedig nem.
2016. augusztus 15. 14:12 #34
BlackRose69
BlackRose69
|100% CUTE|

StátuszWrite your life & Read the chapters
Hozzászólás: 1123
Csatolások: 145
Azonosító: 196491
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de mások titkait kiteregetni a megkérdezésük vagy bármi más nélkül az magánjog sértés nem? Hisz azok az Ő titkaik és nem hiába hívják titoknak...
2016. augusztus 15. 14:31 #35
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Idézet (khalifa @ 2016.08.15. 13:47)
Már elnézést, de nem Zayn a bunkóállat stb. Szerintem, ha veletek is így bántak volna és megaláztak volna,  nem letettek volna ilyen türelmesek, mint Zayn. Remélem megírja a könyvet és a sok elvakult fan megtudja az igazságot. El lehet mondani Zaynt bárminek,  de ha belegondoltok egy kicsit,  ő az egyedüli aki vitte valamire az 1D-ből.

Vagy talán csak azért tudta valamire vinni szólóban mert ilyen botrányokkal magán tartja az érdeklődést... felé fordulnak a kamerák, ami miatt nő a népszerűsége, ennek viszont szerintem semmi köze nincs ahhoz hogy vitt-e e valamire, vagy sem. Ja persze, kiadott egy albumot, meg konstans azt hallom felőle hogy így volt neki sz*r a bandában meg úgy nem tetszettek neki a körülmények, így nem lett neki megengedve ez meg az. Nekem az a meglátásom hogy sokkal kevesebbre vitte mint a 1D-ből bárki más, mert az, hogy botrányokkal meg ilyen marhaságokkal mint leleplező-könyvek és azoknak az embereknek az ócsárolása, akik feljuttatták őt oda, ahol most van, magára próbálja terelni a figyelmet, az nem jelenti közel sem azt hogy ő vitte volna valamire. Azon kívül megnézném én hogy Zayn mikor fog majd szerepet kapni egy Christopher Nolan filmben, vagy mikor fog csak fele annyi díjat bezsebelni magának, mint amennyit a banda.
2016. augusztus 15. 14:57 #36
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Én attól félek,hogy Zayn nem az igazat fogja írni,vagy legalábbis túlozni fog):
2016. augusztus 15. 15:03 #37
f.petra
f.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 243070
Megérdemelnénk már ennyi kamufaszság után. Zayn az igazat írná,mert mi oka lenne hazudozni? A Modestből bármit kinézek.
2016. augusztus 15. 15:12 #38
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Ha úgy írják meg hogy nem túloznak és nem viszik el abba az irányba hogy lejáratják a többieket akkor egy korrekt kis könyvet hozhatnak létre ami eloszlatja a rózsaszín ködöt a banda körül
2016. augusztus 15. 15:25 #39
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Engem komolyan érdekel, mégha nem is igaz benne az egész, hát valami izgalom is már. biggrin.gif
2016. augusztus 15. 15:33 #40
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
Mindenki mondja, hogy Zayn milyen szánalmas és nevetséges, azonban szerintem inkább az a vicces, hogy mindenki ellene van és védi a maradék négy One Direction tagot.
Amíg Zayn egyenes gerinccel fogta magát és kilépett a bandából, addig a másik négy "szünetre" ment, ezzel adva egy kis reményt a rajongóknak, hogy még hátha visszatérnek, és addig is költik majd a szülők pénzét a pólókra, bögrékre és egyéb csodákra, ha már új lemezt nem adnak ki.
Én bele sem akarok gondolni, hogy milyen mocsok folyhat a One Diretion hátterében, de ha Zayn ki akarja teregetni a szennyest, biztosan jó oka van rá, habár nyilván a pénzszerzés és a botrány is egy elég erős érv a könyv megírás és kiadása mellett.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!