Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma
2013. július 29. 13:15
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
egyet ertek veluk.. az utolso 2 szama nem nyerte el a tetszesem,ezzel nem mutattja,hogy erettebb,raadasul gondolom nem is o irta,hiszen az mar munka lenne.. Selenat pedig sosem fogom elismerni enekeskent,eleg bele hallgatni youtube-n egy koncsrtjere,szineszkent talan elmegy,de szerintem egyiket se eroltesse.. max menjen modellnek,talan ahhoz konyit egy kicsit..
2013. július 29. 13:19
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Az albumról összesen 3 számot hallottam.Birthday-semmi mondanivalója,tulajdonképpen az egész szám alatt szinte csak 1 sort ismétel.Come and get it-ennek tulajdonképpen tetszik a hangzása,a másik a slow down-hát ennek sincs sok értelme,mindegyik tipikus pop dal,max akkor hallgatom ha futni megyek.Selena hangját pedig milyen szépen fel tudták javítani hát gratulálok,ez aztán a tehetség.Ennyi erővel akár a világ összes embere vilégsztár lehetne.A régi dalait még mindíg szivesebben hallgatom mint ezeket.Itt nincs semmilyen felnőttes hangzás.Megkockáztatom hogy a régiek százszor jobbak voltak,azok hallgathatóak voltak,ezekl pedig feljavított vackok.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. július 29. 13:20
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Selena fejlődött hangilag élőben már egyre jobb, tudja kontrollálni a légzést is, a Walmart soundcheck-en pl. engem meglepett. A Love You Like a Love Song elején csak ő énekel és szerintem jó. Igen, az album meg teljesen pop-os de mást nem is lehetne várni. A szerelmes dalok pedig arra is jók, hogy kiénekeljék magukból a zenészek, hogy ők hogy élték át a dolgokat és segít továbblépni. Nem Selena írta a dalokat, csak összedolgozott egy csoporttal, akik megfogalmazták azt amit ő mondott. Hát igen, nem sok értelme van némelyiknek, de most kilépett egy kapcsolatból és csak jól akarja magát érezni, barátaival lenni, bulizni. Kb. erről szól az album is. És a kritikusoknak persze nem tetszik, mivel tucat pop, és azokban nincs sok különbség. Még fejlődnie kell, hogy megtalálja teljesen a stílusát.
Nekem tetszett néhány dal, ha olyan kedvem van jó azokat hallgatni.
ZitaTwilight a My Winter Storm-ot azért nem hasonlítanám össze Selenával, mert más hangzása, stílusa van teljesen, szerintem.
Nekem tetszett néhány dal, ha olyan kedvem van jó azokat hallgatni.
ZitaTwilight a My Winter Storm-ot azért nem hasonlítanám össze Selenával, mert más hangzása, stílusa van teljesen, szerintem.
2013. július 29. 13:23
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Be kell valljam, hogy pont tegnap belehallgattam az új albumába. Vélemény...tucat. Annyira borzalmas dalok vannak rajta, hogy gyorsan átfutottam csak a dalokat. Mindegyik a mai pop stílusra( aminek a színvonala nem az eget verdesi) borzadályokra épül. Ha nem viszik túlzásba az effekteket, akkor nekem tetszeni is szoktak általában az ilyen műfajok, de ezen az albumon szinte mindent betettek. Mindenhol eltorzították a hangját és már olyan szinten idegesített, hogy már arra vártam mikor érek a végére. A dalszövegről meg már nem is beszélek. Ilyen borzalmas albumot nem igazán hallottam még, szóval ezért mindenképp dicséret jár. De nem jó értelemben.
Én ezért nem is tudok csodálkozni rajta, hogy ennyire alul értékelték. Ez egy igénytelen munka.
Én ezért nem is tudok csodálkozni rajta, hogy ennyire alul értékelték. Ez egy igénytelen munka.
2013. július 29. 13:26
én eddig sem nagyon szerettem szóval nem nagyon hatott meg ez a dolog,de a cikk jó lett.
2013. július 29. 13:27
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nekem pedig tetszik
2013. július 29. 13:48
Idézet (xxxddd @ 2013.07.29. 13:20)
Szóltam, hogy ég és föld a kettő. Én csak az érett albumok hangzásvilágára akartam rámutatni az MWS-el.
xxxddd
2013. július 29. 13:53
Az igazság az, hogy az albumot Rihanna és Britney dalaiként tudtam volna elfogadni, mert hát ők tudnak is énekelni. Az elején kezdett tetszeni az album, de 1 héttel később beláttam, hogy már nagyon unom. Rihannától a Man Down egy remek szám volt. Ezért is talán a Like a Champoin a kedvencem. De az, hogy egy kukába való szemetet csinált, az borzalmas. Sosem lesz jobb annál mint, hogy másokat utánozzon. Szerintem hagyja inkább az éneklést és mennyen vissza texasba.
2013. július 29. 14:00
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (lilla1 @ 2013.07.29. 13:55)
Aki még mindig szidja Selená az nézze meg, hogy itt a starityn ki a legnépszerűbb és kinek van a legtöbb rajongója...
és mi köze van itt a rajongóknak ahhoz, hogy mennyi tehetséges van?
tisztelet a kivételnek
2013. július 29. 14:12
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Nem csodálom.. már csak azért is kényszerítettem magam, h belehallgassak. Egyszerűen ratyi az egész.. Gondolta, majd felnőttes hangzás lesz, de olyan rossz hallgathatatlan tucatsz*r.. Nem mintha eddig jó zenét csinált volna
xxclarksonicxx
2013. július 29. 14:14
Idézet (lilla1 @ 2013.07.29. 13:55)
Aki még mindig szidja Selená az nézze meg, hogy itt a starityn ki a legnépszerűbb és kinek van a legtöbb rajongója...
Annak a sok rajongónak a nagy része többszörös reg., fantomtag vagy inaktív, nem baj? Nem kell 6 éves tagsággal, meg doktorátussal rendelkezni ahhoz, hogy erre rájöjjön az ember.
2013. július 29. 14:18
|
|
xxclarksonicxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 199640 offline
|
Nem is csodálkozok...sztem a Come & Get It tűrhető...a Slow Down...hát Selena... Slow Down a zenében...egyre rosszabb...hangja az sosem volt, de ez az auto-tune magaslata...a Slow Down-t meg hogy adja elő élőben? :"DD
Am a klipek is gyengék.. :\
Am igen..neki jut a maradék.
Am a klipek is gyengék.. :\
Am igen..neki jut a maradék.
2013. július 29. 14:18
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Még csak most hallgattam meg az új albumát, még régen szerettem Selena zenéjét, de már nem. Ez a lány megragadt az 5 évvel ezelőtti zenei stílusánál, szerintem. Egy ilyen album még 14 éves elmegy, de neki már nem. Valami érettebbet, értelmesebbet vártam...
2013. július 29. 14:30
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Szerintem a világ legjobb albuma!!
2013. július 29. 14:31
|
|
ElDorado666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185269 offline
|
Szeretem Selenát. Imádtam a Kiss&Tell-t és a Year without Raint-t. És ez messze van attól, ennél rosszabb számokat nem halottam még. Szerintem ezek a magazinok, így is túl sok pontot adtak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.