Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma
2013. július 29. 11:17
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Azért valljuk be, ez nem meglepő. Azért mert van egy alaphírneve, azt nem tudja mindenhol kamatoztatni. A sok tini biztosan odáig meg vissza van, hogy énekelget, táncolgat, meg minden, de ez még nem fogja legendás magasságokba emelni.
2013. július 29. 11:18
A kritikák nagy része arra épül, hogy a dalok melyik része mire hasonlít, honnan lett koppintva stb. Ennyi erővel az előadók jó részét le lehetne húzni a sárga földig
2013. július 29. 11:20
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (lilla1 @ 2013.07.29. 11:05)
Aki nem szereti Selenát, az azt nem értem miért hallgatja meg az új albumát és ír hozzászólsát, hogy nem tetszett. Én utálom Lady Gagát, eszembe sem jutna meghallgatni az új albumát, ha majd megjelenik, mert nem szeretem. Aki nem szereti Selenát, az szépen görgessen át a róla szóló híreken, mert hogy az elmúlt két hónapban még nem volt itt olyan cikk aminek a hozzászólásában nem volt egy negatív komment Selenáról az biztos. Ja és ha valaki azt állítja, hogy nem tud énekelni hallgassa meg ezt, mert igenis tud, méghozzá nem is akárhogy: http://www.youtube.com/watch?v=TALG7ugk8D4
Neked pedig kedves cikkíró, ha nem szereted Selenát, nem kellene róla lejárató cikkeket írni. Most NEM kimondottan erre gondolok, hanem egy másikra, amikor ugyanis eléggé félreértelmeztet a szituációt: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
Na mindegy, láttam itt a kommenteidet, Rihannához ne is hasonlítsd selenát, meg méghogy Rihanna jobb... Ő egy kiégett, dorgos botrányhősnő, egy Amy Winehouse 2.0
Meg mi az, hogy Rihanna perelhetné? A ram pa pa pam pam miatt? Ennyi erővel Selena is perelhetné Rihannát a Loveee Song című számáért (életemben nem hallottam, a wikipédián találtam), mert neki volt előbb a Love You Like A Love Song, aminek hasonló a címe, ahogy ram pa pa pam pam is csak hasonló, nem ugyanaz! Most meghallgattam a Man Down elejét, tovább nem bírtam és Selena egyel több pam-ot énekel, meg a dallam sem hísonló!
Ne haragudjatok, ha bunkó voltam, nem szerettem volna az lenni csak nagyon idegesít, hogy annyire lehúzzátok selenát, mintha lopott volna.
Neked pedig kedves cikkíró, ha nem szereted Selenát, nem kellene róla lejárató cikkeket írni. Most NEM kimondottan erre gondolok, hanem egy másikra, amikor ugyanis eléggé félreértelmeztet a szituációt: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
Na mindegy, láttam itt a kommenteidet, Rihannához ne is hasonlítsd selenát, meg méghogy Rihanna jobb... Ő egy kiégett, dorgos botrányhősnő, egy Amy Winehouse 2.0
Meg mi az, hogy Rihanna perelhetné? A ram pa pa pam pam miatt? Ennyi erővel Selena is perelhetné Rihannát a Loveee Song című számáért (életemben nem hallottam, a wikipédián találtam), mert neki volt előbb a Love You Like A Love Song, aminek hasonló a címe, ahogy ram pa pa pam pam is csak hasonló, nem ugyanaz! Most meghallgattam a Man Down elejét, tovább nem bírtam és Selena egyel több pam-ot énekel, meg a dallam sem hísonló!
Ne haragudjatok, ha bunkó voltam, nem szerettem volna az lenni csak nagyon idegesít, hogy annyire lehúzzátok selenát, mintha lopott volna.
én régen szerettem Selenát, mivel tulajdonképpen vele nőttem fel, de ahogy múlik az idő egyre inkább rájövök, hogy nincs túl sok helye a zeneiparban, a filmesben pedig még talán van, ha normális szerepeket vállal be, normális filmekben. és azért hallgattam meg az albumát mert kíváncsi voltam. az írásról meg annyit, hogy ha valaki mondjuk újságíró, akkor nem csak arról ír, amit szeret és ez egy fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét akármilyen témánál.
egy előadó munkáját pedig ne hasonlítsd össze a viselkedésével. az egy dolog, hogy Rihanna mit csinál, de amit lerak az asztalra az igen is minőségi és az ő megszokott stílusa, ami illik is hozzá. és ne hasonlítgasd Amy Winhouse-hoz, mivel oké, hogy neki is voltak drogproblémái, de mindenki elismerte a tehetségét és a zenéjéért szerették nem azért mert függő volt. amúgy meg ég és föld a két általad említett énekesnő.
nem tehetek róla, hogy valaki elvakultan rajong Selenáért, de aki még észnél van, az észreveszi, hogy a két dal nagyon-nagyon-nagyon hasonló és nem csak a szövegre gondolok, hanem magára a stílusra, csak Selenáé valamivel pörgősebb. amúgy meg arra mondtam a perelést, hogy ma már annyi idióta indok volt, hogy ennyi erővel Rihanna is simán perelhetné ezért. ha meg még nem hallottad azt a dalt akkor minek példálozol vele, ha? ennyi erővel Sara Bareilles is perelhetné Selenát, mert ő még előbb adott ki egy dalt Love Song címmel, pontosan 2009-ben. de nyugodtan meghallgathatod itt Rihanna dalát is és rájöhetsz, hogy nagyon hülye példát hoztál, mivel egyáltalán nem hasonlít Selenáéra...
2013. július 29. 11:21
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Pedig szerintem jó album...nekem tetszik
2013. július 29. 11:21
Engem nem lepett meg a hír, akkor lennék csalódott, ha a kritikusok értékelnék ezt a zsivajt.
2013. július 29. 11:22
Idézet (dori410 @ 2013.07.29. 10:42)
Ezen ki vagyok akadva. Pedig sokat fejlődött és talán ezek az egyik legjobb száma albuma..
Nem tudom ti is mit szidjátok.
Ja ... persz , mert SELENA GOMEZ. Ugye?? Megnézném ti hogy tudnátok énekelni hahahahaha
Nem tudom ti is mit szidjátok.
Ja ... persz , mert SELENA GOMEZ. Ugye?? Megnézném ti hogy tudnátok énekelni hahahahaha
Édesem ha az én hangomat Auto Tunolnánk leéneklem én a színpadról szívesen... Láttad már élőben énekelni ?
Hallgasd meg a jútyúbon...
Az a baj ,hogy Nem érdemli meg ezt a sok mindent amit kap mert nem úgy néz ki mintha értékelni most nézz rá...
Örül ,hogy a pénzedből megveheti a Gucci ruhát és kb. erre vagy neki jó...
Nagy úgy gondolod ,hogy nem ? Mert az album nagy szar de megveszed a körömlakkokat a DM-be megkapott jobb minőségben ugyanilyen színekben csak nincs rá írva ,hogy drím aut lód vagy mi...
A "ruháit" pedig megkapod a H&M-ben...
Csak igen arra nem írták rá ,hogy Selína Gomez..
Szerinted a nagy vagyonából mert van neki hány százalékot költ arra ,hogy ezt az imázst amit szépen tolnak neked felépítse...És mennyit költ jótékonykodásra...
Szerinted mennyit keres a sok szemétből amit kiad neked?
Szerinted a tehetséges előadók miért nem adnak ki parfümöt és miért nincs róluk 5 cikk/nap ?
Szerinted miért van az ,hogy Selínáról és társairól napi 123 cikk van ?
2013. július 29. 11:22
Nem csodálom, hogy így lehúzták. És igaz Selena tényleg egy tök átlagos énekes.
2013. július 29. 11:26
Mindegyik nagyon jó dal lett .Fogják be a szájukat ők nem tudnak semmit Selenárol.
2013. július 29. 11:27
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Come & Get It még nem is olyan rossz a többi számot meg még nem hallgattam meg meg szerintem nem is fogom.Soha nem voltam oda Selenáért nagyon átlagos és sablon az egész csaj semmi stílusa nincs ő egy Disney által kitalált sztárocska aki mindig jó kislány nehogy elpártoljanak tőle a kis rajongói.Nem azt mondom hogy ez feltétlenül rossz dolog de nagyon látszik rajta hogy meg játsza ezt az imidzset...Így nem értem miért vártak tőle a kritikusok olyan számokat mint pl amit Rihanna vagy Britney adna ki mert mondjuk ki Ők a botrányikkal is hírben maradnak meg a zenéjükkel is Selena nem botrányos a zenéje gyenge meg se érdemli hogy ilyen zenészekkel vegyék őt egy kalap alá mint Britney vagy Rihanna...
2013. július 29. 11:27
|
|
LadyHadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.12. Hozzászólás: 306 Csatolások: 709 Azonosító: 160477 offline
|
Édesem ha az én hangomat Auto Tunolnánk leéneklem én a színpadról szívesen... Láttad már élőben énekelni ?
Az a baj ,hogy Nem érdemli meg ezt a sok mindent amit kap mert nem úgy néz ki mintha értékelni most nézz rá...
Nagy úgy gondolod ,hogy nem ? Mert az album nagy szar de megveszed a körömlakkokat a DM-be megkapott jobb minőségben ugyanilyen színekben csak nincs rá írva ,hogy drím aut lód vagy mi...
Szerinted a nagy vagyonából mert van neki hány százalékot költ arra ,hogy ezt az imázst amit szépen tolnak neked felépítse...És mennyit költ jótékonykodásra...
Szerinted a tehetséges előadók miért nem adnak ki parfümöt és miért nincs róluk 5 cikk/nap ?
Forrás: http://starity.hu/magazin/40719-nem-nyerte-el-a-kritikusok-tetszeset-selena-gomez-uj-albuma/#comment#i...t#ixzz2aQQ2KjAi
Igazat adok
Forrás: http://starity.hu/magazin/40719-nem-nyerte-el-a-kritikusok-tetszeset-selena-gomez-uj-albuma/#comment#i...t#ixzz2aQQ2KjAi
Igazat adok
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 29. 11:31
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Nem is baj...
Úgy is elvan telve mostanság a "nagy tehetségével".
Úgy is elvan telve mostanság a "nagy tehetségével".
Pacsi a kritikusoknak.
Szerintem is túlértékelt, de majd holnap megint összejön Justin Bieberrel, hátha dob valamit a karrierjén. Figyeljétek meg, mert így lesz.
8 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
LoveNessa,
TheDanush,
Jody,
Nessuna,
Beyla,
An_d_a,
Beach Baby
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nekem nagyon tetszik az új albuma! Mindegyik nagyon jó dal lett nem értem miért kell lefikázni őket?
2013. július 29. 11:33
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
És ez meglep valakit? Lássuk be, a csaj tök tehetségtelen. Semmi hangja nincs, és semmit nem ért a zenéléshez. Ha fejen áll, se fog soha maradandót alkotni a zeneiparban. Ratyi, és kész!
2013. július 29. 11:35
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Őszintén: mégis mit vártak?
Most komolyan.Hogy a mi drága autotune-hercegnőnk valami hallgathatót és értékeset fog alkotni? Ugyan már. Belehallgattam,és...Mondjuk ki kerekperec,hogy sz*r lett.Szelenácska idén sem tud többet felmutatni egy agyon autyótyúnyozott ,koppintott,hulladék albumnál.Az érett hangzás annyit jelent,hogy Britney-Rihanna koppintásokat írnak neki Taylor szenvedésével megfűszerezve ,rádobnak egy dubstep alapot és megkoronázzák Selena isteni hangjával. A kritikusoknak mind igazuk van,megírták neki az albumot,felnyikorogta,felnyomták a hangját,és kész is Szalonna Gomez - Sztársz Densz című muzikális csodája.
Most komolyan.Hogy a mi drága autotune-hercegnőnk valami hallgathatót és értékeset fog alkotni? Ugyan már. Belehallgattam,és...Mondjuk ki kerekperec,hogy sz*r lett.Szelenácska idén sem tud többet felmutatni egy agyon autyótyúnyozott ,koppintott,hulladék albumnál.Az érett hangzás annyit jelent,hogy Britney-Rihanna koppintásokat írnak neki Taylor szenvedésével megfűszerezve ,rádobnak egy dubstep alapot és megkoronázzák Selena isteni hangjával. A kritikusoknak mind igazuk van,megírták neki az albumot,felnyikorogta,felnyomták a hangját,és kész is Szalonna Gomez - Sztársz Densz című muzikális csodája.
2013. július 29. 11:40
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Én a Los Angeles Times és a The Independent kritikusaival értek egyet.
Komolyan ezzel az albummal töltötte a legtöbb idejét? 3 hónap alatt dobta össze, hát ez a színvonalon is látszik. Észrevehető, hogy Taylor Swift keze is benne van a dologban, rengeteg dala a szerelemről szól, hogy mennyire szerelmes, meg, hogy össze tartoznak xy személlyel. Kérdezem én, miért? Nem azt nyilatkozta, hogy totál túl van jástinon? Ezzel is ellent mond magának, és még azt akarja, hogy az emberek felnőttként kezeljék.
Birthday:Ez nem arról szól, hogy szülinapja van? Igazából semmi értelmeset nem foglal magába, csakhogy ő bulizni akar. Hogy őszinte legyek, szerintem ezt a dalt nem ő írta.
Slow Down:Igazából ez a dal se szól semmiről, csak, hogy halkítsa le a zenét, de a hangzás világa tetszik. Tipikus pop dal, semmivel sem több. Talán ez a leghallgathatóbb.
Stars Dance: - még nem hallottam -
Like a Champion: - még nem hallottam -
Come & Get It: Ebben a dalban talán a nyers zene aláfestés tetszik, a rá éneklése egyáltalán nem.
Forget Forever: Itt is a cím azt sugallja, hogy felejtse el az illető, - Justin - de azért a dal nagy része arról szól, hogy mennyire szereti. Komolyan mondom, ekkora b*rom, hogy lehet ez a csaj?
Save the Day: - még nem hallottam -
B.E.A.T.: Semmiről sem szól, nem is értem, hogy ilyen dalokat, hogy "írhatott".
Write Your Name: - még nem hallottam -
Undercover: - még nem hallottam -
Love Will Remember: Arról kornyikál, hogy a szerelem nem feledi őket, pedig hányszor nyilatkozta már azt, hogy teljesen túl van a kis pasiján, de ezek szerint mégsem.
Szerintem a dalok nagy részét, Taylor Swift írta, talán neki van ilyen felfogása a szerelemről. Nem hittem, hogy én még ilyen fogok írni, de inkább meghallgatom, Taylor dalait, mint Selenáét.
Komolyan ezzel az albummal töltötte a legtöbb idejét? 3 hónap alatt dobta össze, hát ez a színvonalon is látszik. Észrevehető, hogy Taylor Swift keze is benne van a dologban, rengeteg dala a szerelemről szól, hogy mennyire szerelmes, meg, hogy össze tartoznak xy személlyel. Kérdezem én, miért? Nem azt nyilatkozta, hogy totál túl van jástinon? Ezzel is ellent mond magának, és még azt akarja, hogy az emberek felnőttként kezeljék.
Birthday:Ez nem arról szól, hogy szülinapja van? Igazából semmi értelmeset nem foglal magába, csakhogy ő bulizni akar. Hogy őszinte legyek, szerintem ezt a dalt nem ő írta.
Slow Down:Igazából ez a dal se szól semmiről, csak, hogy halkítsa le a zenét, de a hangzás világa tetszik. Tipikus pop dal, semmivel sem több. Talán ez a leghallgathatóbb.
Stars Dance: - még nem hallottam -
Like a Champion: - még nem hallottam -
Come & Get It: Ebben a dalban talán a nyers zene aláfestés tetszik, a rá éneklése egyáltalán nem.
Forget Forever: Itt is a cím azt sugallja, hogy felejtse el az illető, - Justin - de azért a dal nagy része arról szól, hogy mennyire szereti. Komolyan mondom, ekkora b*rom, hogy lehet ez a csaj?
Save the Day: - még nem hallottam -
B.E.A.T.: Semmiről sem szól, nem is értem, hogy ilyen dalokat, hogy "írhatott".
Write Your Name: - még nem hallottam -
Undercover: - még nem hallottam -
Love Will Remember: Arról kornyikál, hogy a szerelem nem feledi őket, pedig hányszor nyilatkozta már azt, hogy teljesen túl van a kis pasiján, de ezek szerint mégsem.
Szerintem a dalok nagy részét, Taylor Swift írta, talán neki van ilyen felfogása a szerelemről. Nem hittem, hogy én még ilyen fogok írni, de inkább meghallgatom, Taylor dalait, mint Selenáét.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. július 29. 11:43
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
nem tetszik az albuma,szóval nem érdekel ki mit mond
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.