Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma
2013. július 29. 10:55
Kit érdekelnek ezek a kritikusok?? Engem nem! Nekem tetszik az album összes száma. Senkit sem érdekelnek mert a rajongók többsége imádja az albumot, ahogy én is.
2013. július 29. 10:59
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
dori410 amúgy minek húzod fel magad annyira, hogy másoknak nem tetszik? Selena alapvetően egy roppant megosztó személyiség mint a Disney sztárocskák legtöbbje. Én nem okoskodnék/vitatkoznék a többiekkel, mert nem miattad fogják megszeretni Selenát.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. július 29. 10:59
az én tetszésemet sem nyerte el. az összes kritikusnak igaza van, ez nem Selena stílusa. x
2013. július 29. 11:00
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Én is jobbat vártam, de igaz, hogy egy kritikus bármibe beleköt...
2013. július 29. 11:01
Rettenetesen szeretem Selenát. Tényleg. A WOWP óta nagy rajongója vagyok, minden téren szeretem és támogatom. De hülye nem vagyok. Ahogy elvakult sem. Ez az album egy nagy rakás sz*r. Két-három számot találtam rajta, ami tetszik, de ennyi! Eddigi összes albuma megvan, és mindet imádom az összes számával együtt, de ez nem Selena. Én legalábbis pont azért szerettem eddig, mert nem ezt a Skrillex-es, nyögős, Rihanna-Britney szerű tömegzenét csinálta, hanem megmaradt a saját stílusánál (bár a When The Sun Goes Down-nál már volt néhány ilyen szám).
A Year Without Rain vagy a Kiss&Tell például tökéletes. Jó számok hangszerekkel, nem pedig egy laptoppal megalkotva.
És sajnos egyet kell értsek a The Guardian-nal, tényleg olyan, mintha az egész album RiRi-nek ment volna...
A Year Without Rain vagy a Kiss&Tell például tökéletes. Jó számok hangszerekkel, nem pedig egy laptoppal megalkotva.
És sajnos egyet kell értsek a The Guardian-nal, tényleg olyan, mintha az egész album RiRi-nek ment volna...
2013. július 29. 11:04
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
Idézet (BoTommo @ 2013.07.29. 10:59)
az én tetszésemet sem nyerte el. az összes kritikusnak igaza van, ez nem Selena stílusa. x
miért Selenának van egyáltalán stílusa?
2013. július 29. 11:05
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Aki nem szereti Selenát, az azt nem értem miért hallgatja meg az új albumát és ír hozzászólsát, hogy nem tetszett. Én utálom Lady Gagát, eszembe sem jutna meghallgatni az új albumát, ha majd megjelenik, mert nem szeretem. Aki nem szereti Selenát, az szépen görgessen át a róla szóló híreken, mert hogy az elmúlt két hónapban még nem volt itt olyan cikk aminek a hozzászólásában nem volt egy negatív komment Selenáról az biztos. Ja és ha valaki azt állítja, hogy nem tud énekelni hallgassa meg ezt, mert igenis tud, méghozzá nem is akárhogy: http://www.youtube.com/watch?v=TALG7ugk8D4
Neked pedig kedves cikkíró, ha nem szereted Selenát, nem kellene róla lejárató cikkeket írni. Most NEM kimondottan erre gondolok, hanem egy másikra, amikor ugyanis eléggé félreértelmeztet a szituációt: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
Na mindegy, láttam itt a kommenteidet, Rihannához ne is hasonlítsd selenát, meg méghogy Rihanna jobb... Ő egy kiégett, dorgos botrányhősnő, egy Amy Winehouse 2.0
Meg mi az, hogy Rihanna perelhetné? A ram pa pa pam pam miatt? Ennyi erővel Selena is perelhetné Rihannát a Loveee Song című számáért (életemben nem hallottam, a wikipédián találtam), mert neki volt előbb a Love You Like A Love Song, aminek hasonló a címe, ahogy ram pa pa pam pam is csak hasonló, nem ugyanaz! Most meghallgattam a Man Down elejét, tovább nem bírtam és Selena egyel több pam-ot énekel, meg a dallam sem hísonló!
Ne haragudjatok, ha bunkó voltam, nem szerettem volna az lenni csak nagyon idegesít, hogy annyire lehúzzátok selenát, mintha lopott volna.
Neked pedig kedves cikkíró, ha nem szereted Selenát, nem kellene róla lejárató cikkeket írni. Most NEM kimondottan erre gondolok, hanem egy másikra, amikor ugyanis eléggé félreértelmeztet a szituációt: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
Na mindegy, láttam itt a kommenteidet, Rihannához ne is hasonlítsd selenát, meg méghogy Rihanna jobb... Ő egy kiégett, dorgos botrányhősnő, egy Amy Winehouse 2.0
Meg mi az, hogy Rihanna perelhetné? A ram pa pa pam pam miatt? Ennyi erővel Selena is perelhetné Rihannát a Loveee Song című számáért (életemben nem hallottam, a wikipédián találtam), mert neki volt előbb a Love You Like A Love Song, aminek hasonló a címe, ahogy ram pa pa pam pam is csak hasonló, nem ugyanaz! Most meghallgattam a Man Down elejét, tovább nem bírtam és Selena egyel több pam-ot énekel, meg a dallam sem hísonló!
Ne haragudjatok, ha bunkó voltam, nem szerettem volna az lenni csak nagyon idegesít, hogy annyire lehúzzátok selenát, mintha lopott volna.
2013. július 29. 11:06
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Los Angeles Times – 2 és fél csillag
A lap szerint ez tipikusan egy olyan album, amivel meg akarják tartani a Disney-s tiniközösséget, de közben egy kis vadulást is belecsempésznek, ezzel pedig tökéletesen beleillik a mai popzenébe...
Ott a pont
A lap szerint ez tipikusan egy olyan album, amivel meg akarják tartani a Disney-s tiniközösséget, de közben egy kis vadulást is belecsempésznek, ezzel pedig tökéletesen beleillik a mai popzenébe...
Ott a pont
2013. július 29. 11:07
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem hallottam még az új albumot. Az előzőek tetszettek, szinte mindegyik számot szívesen hallgatom róluk, de ez az új, már az eddigi kijött dalokból is látszok, hogy sokkal másabb. Dance lett belőle, ami nem igazán az én stílusom, de valahogy mégis tetszik azért. A Come and Get it-et bírom a legjobban, a Slow Down is egész jó, a többit meg majd megszeretem... vagy nem. Meglátjuk!
2013. július 29. 11:09
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Mikor először meghallgattam ezt az albumot nekem sem nyerte el teljesen a tetszésemet pedig nagyon vártam. Mondjuk vannak amik még mindig nem állnak olyan közel hozzám mint a régi számai. Eltűnt belőle a régi "kicsi" Selena hangzás és helyette egy új erőteljesebb záróalbum került elő.
2013. július 29. 11:10
|
|
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline
|
Adom!:DDD Tényleg nagyon ratyi az albuma! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Utánozós, és hangja egyenlő a 0-val!
Semmi stílusa nincs..10 év múlva neve a homályba vész
2013. július 29. 11:11
Az új albumot egészben nem hallgattam meg, csak pár dalt, ami fenn van Youtubeon. Nekem tetszettek.
2013. július 29. 11:14
|
|
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline
|
Nekem sem tetszik. Szerintem eddig sem volt valami zenei nagyágyú, de ettől még minden egyes albuma jobb volt.
2013. július 29. 11:14
|
|
WIKKI516724új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 200801 offline
|
Pedig szerintem nagyon jó lett Selena új albuma,nekem tetszik!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!