Starity

Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 11:48 #101
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Sz*rból akart várat építeni ahogy a mondás tartja. De ez most sem sikerült. Összeszedték az eldobott dalokat, felénekeltették vele(aztán felnyomták auto-tunennal), aláírták a nevét és tessék, hülyítsük a népet az 'új felnőttes hangzással'. Élőben is katasztrófa, elég meghallgatni egy fellépését. Komolyan, mint amikor az ereszt karcolja a macska. Unalmas és kiborító még mindig, hogy a felháborodott(???) rajongók csak azt tudják fújni, hogy ha csak kritizálni tudunk mutassuk meg mi mit tudunk. Felvilágosítanálak titeket, hogy szerintem egyikünk életcéljai közt sincs, hogy mindent a s*ggünk alá pakoljanak és a nevünket adjuk ruhakollekcióhoz, parfümökhöz, etc. Aztán interjúkban áradozzunk, hogy mennyire felnőttünk és milyen eredeti hangzást mutatunk be. Tévedésben vagytok. Az igazi előadóknak nincs szükségük, hogy ily formában tartsák a figyelmet magukon. Az igazi zenészek a zenéjükkel üzennek. Béke veletek!
8 felhasználónak tetszik: LoveNessa, Tulipán16, Sztár Mániás, Nessuna, Jolie_77, Beyla, Elody, Beach Baby
2013. július 29. 11:49 #102
- törölt felhasználó -    
''de a Stars Dance olyan, mintha lenne egy kosárnyi pina colada, amit a fejedre dobnak a St. Petersburg hotel teraszáról.'' ezen szakadtam biggrin.gif
Hát én most meghalgatam az albumát..és teljesen egyettértek a kritikusokkalhogy hasonlitanak a számok!Annyira hasonlit ezek a számok más énekesekére..a B.E.A.T nagyon Dev számaira hasonlitanak!Legalábbis Dev szokot iylen számokat énekelni,például a Bass Down Low.Az Undercover tiszta Britney o.O Komoylan!
Like a Champion is tiszta Riri!Az a rész mikkor mondja rampapapam..ő.
A Birthday tényleg Icona Pop-os!
Hát olyan az ambum igazából mintha énekeseknek új számai lenne rajta és összetették volna egy albumba..
Azért elmennek a számok, csak nagyon nagyon hasonlitanak az éneksekre :/ Na mind1..
2013. július 29. 11:50 #103
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 200980
TheDanush egyetértek.!
2013. július 29. 11:51 #104
- törölt felhasználó -    
Lollipop.4ever haha biggrin.gif
2013. július 29. 11:52 #105
- törölt felhasználó -    
TheDanush szintén egyettétek !
2013. július 29. 11:54 #106
- törölt felhasználó -    
dorinácska te biztos sokat tudsz!Ők az albumot kritizálták,nem Selena életét!Mit éreklik őket Selena élete? Hmm..?
2013. július 29. 11:56 #107
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nekem is tetszik az album, mondjuk a legtöbb szám hasonló, de szerintem egy 4-4,5 simán, nem a legjobb, de az az egy meg két csilllag......
2013. július 29. 12:00 #108
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
nekem nagyon tetszet az album simán sdtam volna többet neki smileeee.gif
2013. július 29. 12:01 #109
AngieLively
AngieLively

Státusz"Ha látni akarod a szivárványt, akkor meg kell tanulnod szeretni az esőt!"
Hozzászólás: 905
Csatolások: 22
Azonosító: 166586
Azzal teljesen egyetértek, hogy Selena csak azért csinál albumokat, hogy megtartsa a Disney-s tiniközönséget. A dalai valóban nem szólnak semmiről, a hangja pedig fel van javítva... Ettől függetlenül a Slow down hangzásvilága nekem tetszik.
2013. július 29. 12:05 #110
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Hát részben egyet értek a kritikusokkal, de azért egy-két száma jó az albumról.
2013. július 29. 12:06 #111
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
Pedig nekem nagyon tetszik!smileeee.gif Szerintem szuper album!smileeee.gif
U.I.: Nem vagyok Selena-fan!smileeee.gif
2013. július 29. 12:08 #112
Hannika98
Hannika98
új tag

StátuszJelölj, szavazz!! :))
Hozzászólás: 19
Azonosító: 152942
Egyet értek, ez az album elég gagyi lett, viszon a Slow Down nekem tetszik.
2013. július 29. 12:09 #113
- törölt felhasználó -    
Selena-t én soha nem tudom hová tenni. Nem szeretem, nem utálom. Egyszer egy beképzelt, álszent kis csajnak hiszem, máskor meg egy aranyos lánynak, akit csak félreismertem. Maradjunk annyiban, hogy ő számomra közömbös, tehát se az utolkozók, se a Selenatorok táborába nem tartozom. Nem hallgattam meg az egész albumot, de a fele bőven elég volt ahhoz, hogy véleményt alkossak. Még a megjelenése előtt azt olvastam, hogy ez az album "érettebb hangzású lesz" és hogy ezen dolgozik a legtöbbet... Öm...nem látszott. Nem volt itt semmilyen érett hangzás, tiszta gépies az egész, el van torzítva(vagyis inkább feljavítva) a hangja, a számok pedig nagyon tucat dalok. Kettő azért tetszett, de a többi egy rakás sz*r. Van az a Slow Down, nos, végigröhögtem a klipjét. (szegény Sel még mindig nem tud zenére mozogni és táncolni(?), nem is értem, minek erőlteti). Ráadásul van ez az új stílusa(?) tisztára erőltetett az egész, irritáló. Na mindegy, akinek tetszik, az majd hallgatja.
2 felhasználónak tetszik: Fancsilio, An_d_a
2013. július 29. 12:09 #114
- törölt felhasználó -    
Ha valóban nem alkotott újat, miért foglalkoznak vele ennyit? Ja, tudom: mert Selenítá nagydobra verte, hogy ő bizony nagyon érett. Aha, eddig is ezt bizonyította biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beach Baby
2013. július 29. 12:20 #115
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Még nem hallottam teljesen, de kíváncsi vagyok hogy tényleg ennyire rossz-e.
2013. július 29. 12:20 #116
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Idézet (Destiny015 @ 2013.07.29. 12:09)
Selena-t én soha nem tudom hová tenni. Nem szeretem, nem utálom. Egyszer egy beképzelt, álszent kis csajnak hiszem, máskor meg egy aranyos lánynak, akit csak félreismertem. Maradjunk annyiban, hogy ő számomra közömbös, tehát se az utolkozók, se a Selenatorok táborába nem tartozom. Nem hallgattam meg az egész albumot, de a fele bőven elég volt ahhoz, hogy véleményt alkossak. Még a megjelenése előtt azt olvastam, hogy ez az album "érettebb hangzású lesz" és hogy ezen dolgozik a legtöbbet... Öm...nem látszott. Nem volt itt semmilyen érett hangzás, tiszta gépies az egész, el van torzítva(vagyis inkább feljavítva) a hangja, a számok pedig nagyon tucat dalok. Kettő azért tetszett, de a többi egy rakás sz*r. Van az a Slow Down, nos, végigröhögtem a klipjét. (szegény Sel még mindig nem tud zenére mozogni és táncolni(?), nem is értem, minek erőlteti). Ráadásul van ez az új stílusa(?) tisztára erőltetett az egész, irritáló. Na mindegy, akinek tetszik, az majd hallgatja.

meghajolo.gif
2013. július 29. 12:21 #117
- törölt felhasználó -    
Nem is csodálom ! Semmi újat nem mutatott ez a kis csaj , akármennyire is mondogatja , semmit. A legújabb klipje , ami talán azt mutatja hogy kicsit érettebb , de a dalai hangzása , a stílusa nem sokban lett másabb az eddigi lemezeinél . (Oké , sok dalát nem hallottam az albumról , de amiket igen , elég volt. ) Fogja fel hogy jó hangja sincs , a zene , amit képvisel tucat . Ezer meg egy énekes készít ilyen típusú zenét mint ő , csak azoknak az előadóknak hangjuk is van ... Hagyja már abba az énekelgetést. Senki nem mondja meg neki hogy semmi hangja sincs ? Színészkedjen inkább , ha annyira benn akar lenni a rivaldafényben !
1 felhasználónak tetszik: Fancsilio
2013. július 29. 12:22 #118
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Azonosító: 169074
Na,Szelina hercegnő,most talán lesz min elgondolkozni.
2013. július 29. 12:22 #119
SelenaGfan
SelenaGfan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 396
Azonosító: 183370
nekem tetszik az új albuma nemtom h mért kellet ennyire lepontozni irjanak ők számokat és utánna pontozzák le másnak a számait..
2013. július 29. 12:23 #120
starfun
starfun
új tag

StátuszItt a sötétségben kiismerem magam: Nem lehetek szabad míg el nem engedem...
Hozzászólás: 94
Azonosító: 205788
Igazuk van egy kicsit a kritikusoknak de azért van az albumon jó is. Slow down és a come & Get nem rossz . smileeee.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok