Starity

Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 20:15 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (lilla1 @ 2013.07.29. 18:56)
LoveNessa: Attól még hogy drága rihanna nem fogadta el a dalt lehet népszerű, mivel Selena kiváló énekesnő. És mint mondtam, örülök neki hogy így lett, mert a Come & Get It nagyszerű dal, nem érdemelné meg Rihanna, kár lett volna neki adni. Amúgy az albumra három daltis írt Selena: Nobody Does It Like You, Music Feels Better és Lover in Me.
Nem szeretnék új példát felhozni, maradjunk rihannánál, akiről azt írtad, hogy ő igazi énekesnő, szerinted, bár egy igazi énekesnő nem a botrányaival és a meztelenkedéssel hívja fel magára afigyelmet. Na mindegy. Szóval az ő új albumán az unapologeticen vagy min egyetlen egy dalt sem írt!!! Selena - Rihanna 3 - 0!!!
Miről is beszélünk?
Selena Gomez Forever <3

Az állítólag Selena által írt csodálatos művek annyira zseniálisak, hogy fel se kerültek a hivatalos tracklistára, csak bónuszdalok. Töltelékszámok.
5 felhasználónak tetszik: LoveNessa, Kiyla, Elody, Beyla, Beach Baby
2013. július 29. 20:19 #222
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Nekem nagyon tetszett az album, persze ez csak egy vélemény a sok közül. smileeee.gif
2013. július 29. 20:28 #223
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Na gyerekek szóval. Én kedvelem Selenát, mint embert, egy kedves, bájos lánynak tartom mondhatom, hogy rajongója is vagyok, de nem elvakultan. Szeretem őt, de annak ellenére én bevallom, hogy hangilag nem egy nagy durranás. Rendes énekesnőnek sem tudnám nevezni. Csak azért vágott bele ebbe a szakmába, mert ugye Disney lány, és tudjuk, hogy a Disney-s kislányokból mindenáron énekesnőt akarnak csinálni. Selenával is ez történt. Ráerőltették ezt az éneklősdit, úgy, hogy nagy tehetsége mondjuk ki nagyon nincs. Számomra az énekesnő kifejezés ott kezdődik, amikor az embernek egy nagyon jó hangszíne van, és ez nem csak a stúdióban felvett dalon látszódik meg, hanem képes egy élő nagy színpadon is playback nélkül (akár egy élő zenekarral) azt elfogadhatóan előadni. De Selena... Mondjuk ki őszintén siralmas élőben a hangja. Még hagyján jobb már mint 2 évvel ezelőtt, de így is egy csomó vokalista kell mögé...Szóval lehet, hogy jó hangja van, de az még nem azt jelenti, hogy ő egy énekesnő.
És akkor az album. Eddig valahogy mindig sikerült valami elfogadhatót alkotnia, ami még tetszett is nagyjából, de ez az album... Óriási csalódás volt. Kezdjük ott, hogy ugye eddig is tudtuk, hogy alaposan feljavítják a hangját a stúdiókban. De hogy ennyire elrontani valamit?!! Egy két számban alig ismerhető fel a hangja. Ráadásul az egész album ez a tipikus tuc-tuc zene...Az egész albumról kb. 3 dalra tudom azt mondani, hogy oké ez a szám tetszik. Szóval én nem húzom itt a szót, rég hallottam ennyire rossz albumot...
2013. július 29. 20:28 #224
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Nem folytatom tovább én sem ezt az egészet, mert semmi értelme. Mondhatok én bármit akkor is utálni fogjátok Selenát, ti pedig mondhattok akármit én akkor is imádni fogom örökké.
2013. július 29. 20:39 #225
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessuna @ 2013.07.29. 20:05)

Ezzel csak arra akartam kitérni, hogy a kommentelő hozzászólása nyelvtanilag kicsit (? nagyon) értelmetlen volt. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Nessuna
2013. július 29. 20:58 #226
Nika
Nika
új tag

StátuszBroken
Hozzászólás: 95
Azonosító: 194838
Sokan úgy húzzák le az almubot, hogy meg halgattak kb. 1-2 számot és kész!!!Elképeztő!!!ohmy.gif Megnézem ti mikor énekeltek így!!!Selena sokkal többre fogja vinni mint Rihanna,mert ő a botrányairól híres!!!Selena nem jön ki klubbokból ájulásig részegedve,nem veri mikrofonnal a rajongói fejét!!!!Még jó,hogy pop számokat énekel,hisz pop énekes nem énekelhet R&B-t!!!De persze ha ezeket a számokat nem Selena énekelné mindenki oda lenne az albumért!!!És a rajongóknak annyi közevan a tehetségéhez,hogy ez azt bizonyítja igen is tehetséges
2013. július 29. 21:07 #227
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
Vicces, mert én meg már ronygosra halggattam minden dalt, és imádom őket. Bár az tény, hogy teljesen egy kaptafa az összes, ugyanaz a tuctuc és lalala, de mégis, ez az album tetszik eddig a legjobban tőle. biggrin.gif
2013. július 29. 21:13 #228
Floo
Floo
új tag

StátuszPrison Break,TVD,PLL,TO ♥∞
Hozzászólás: 77
Azonosító: 182380
fuu hogy itt mindenki milyen okos:DD kajak csak röhögök néhány ember véleményén biggrin.gif úgy mondja mindenki a véleményér mintha valami NAGY kritikus lenne:D 1. 2,mindenki jobban tudja nála hogy mit miért/hogyan csinált;) 3.a negatív reklám is reklám!smileeee.gif amíg mondjátok hogy milyen szar lett a Slow down vagy a Come and get it,akik nem ismerik (vannak egy páran) azok felmennek szépen youtubera és meghallgatják és nő a nézettség,illetve a lájkok száma ha tetszik nekik!smileeee.gif csak így tovább!és mielőtt jönne a 'hülye selenator' vagy hasonló hülyeségek,kijelentem nem vagyok nagy Selena rajongó,de sok jó filmje/zenéje van,és nem hinném,hogy azért ilyen híres mert egy felcsinált tini sztárocska..smileeee.gif és attól hogy a kritikusok lefokozták vagy mi nem hallgathatjuk vagy mi?:DDDd na puszi (K)
2013. július 29. 21:14 #229
Betty953
Betty953
visszatérő vendég

Státusz"Néha, inkább futni kell, minthogy kockáztassuk az életünket..."
Hozzászólás: 379
Csatolások: 31
Azonosító: 152953
Nekem pedig tetszett, hát kitudja mindenkinek van véleménye.
2013. július 29. 21:15 #230
- törölt felhasználó -    
Idézet (Floo @ 2013.07.29. 21:13)
egy felcsinált tini sztárocska.

Már terhes is? _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. július 29. 21:17 #231
- törölt felhasználó -    
A mindenit, megjött az eszük. (Vagy csak hallókészüléket vettek?) Selena még mindig nem tud énekelni. A Stars Dance pedig - ahogy megírták - egy összecsapott popalbum lett, aminek se eleje, se vége, Unalmas, és egyhangú.
2013. július 29. 21:19 #232
Selenafan99
Selenafan99
visszatérő vendég

StátuszBut first.... Let me take a selfie :DDD
Hozzászólás: 147
Azonosító: 179052
nekem pedig nagyon tetszik. Végre egy kicsit pörgősebb. Mostanába rávoltam kattanva a kicsit "diszkósabb" zenére. Mintha kiolvasták volna a fejemből.
Jó nekem se tetszik mindegyik szám a legtöbb igen és egy részüket már le is töltöttem a gépemre:9 Én imádom!!!! biggrin.gif
2013. július 29. 21:35 #233
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1463
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
nekm csak a slow down tetszik de szegény sel
2013. július 29. 21:59 #234
- törölt felhasználó -    
Nekem is csak a Slow Down tetszik,nem nagyon hallottam a többit smileeee.gif
2013. július 29. 22:00 #235
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Tény hogy van néhány hasonló hangzású dal a lemezen, de ettől még szerintem nem rossz, a popzene kedvelőinek igen is jó kis album. Én sem szeretem róla mindegyik számot, de van ami kifejezetten tetszik, habár tény hogy volt már jobb albuma is smileeee.gif
2013. július 29. 22:16 #236
Sz.Eszty
Sz.Eszty
visszatérő vendég

StátuszInkább tedd meg, mint halaszd el! ;)
Hozzászólás: 155
Azonosító: 201943
én rettenetesen szeretem Selenát, ezek közül a Slow Down a kedvencem, de szeritem az összes szám nagyon jól áll Selnek smileeee.gif kimutatja olyannak, amilyen ő smileeee.gif és tetszenek is smileeee.gif
2013. július 29. 22:40 #237
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
Hozzászólás: 114
Azonosító: 200980
hát ja. szalonkának a maradék tökéletes, hiszen a 21. században élünk.. tehát van; autotune meg playback. szalonna, hagyd az éneklést, nem megy.!! :*
2013. július 29. 22:46 #238
Frizzie
Frizzie
visszatérő vendég

StátuszHa vársz addig, amíg készen állsz, egész életedben csak várni fogsz.
Hozzászólás: 135
Azonosító: 154644
Még a megjelenés előtt belehallgattam az albuma, kíváncsi voltam, mint első önálló album, mit produkál. Nem szeretem Selenát, de egy-két szám tetszik az albumról, amin még magam is meglepődöm! De a lényeg, hogy tényleg nem egy mestermű korong, és nincs sok mondanivalója, de hát a mai zene (majdnem az összes) ilyen...
2013. július 29. 23:15 #239
lázadóvirágszál
lázadóvirágszál
új tag

Státuszxoxo Gossip Girl ♥
Hozzászólás: 84
Azonosító: 204615
Gyerekek mondjuk ki : Selena hangja és albuma SZAR! Ez van, el kell fogadni hogy tehetsége az éneklésben SEMMI! A rajongók persze hogy védik hisz ez a dolguk, de gyerekek nézzetek mélyen a szívetekbe és valljátok be hogy ennek a csajnak semmi tehetsége! Elég szomorú hogy itt oltsátok Rihannát aki egy IKON , tudom h a botrányok meg stb ,DE ő már 8 éve a köztudatba van és még mindig érdeklődnek az emberek iránta (köztük én is). Míg Selena arról "híres" h hol szakít hol együtt van a kis Justinnal! Már az album neve is szerintem egy vicc: Star Dance (?) ennyi fantázia még a 4 éves unokahúgomnak is van ! wink.gif Na a lényeg hogy abba kellene hagynia az éneklést,tudjátok: Ami NEM megy azt NEM kell erőltetni! Jobb lenne ha a kis "éneksnő" megfogadná! Én nem bántom, de amit csinál az siralmas!
2013. július 29. 23:26 #240
lázadóvirágszál
lázadóvirágszál
új tag

Státuszxoxo Gossip Girl ♥
Hozzászólás: 84
Azonosító: 204615
+ Rihanna 7 Grammy díjas énekesnő , és nem tud énekelni meg stb.??? Selena fanok rohadtul nevetségesek vagytok! biggrin.gif Selenának hány Grammy-je van ... ja IGEN....0 ! biggrin.gif
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok