Starity

Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 23:29 #241
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Teljesen egyetértek a kritikusokkal.
Ez az album valami borzalom. Három számot hallottam róla, de a Birtday-nál el sem hittem, hogy ez "zene". Kegyetlen.
Ha ezek után valaki azt mondja hogy Szalonnának van tehetsége, az meg is érdemli, hogy vérző füllel hallgassa végig azt a vackot. Borzalom. Kegyetlen, de komolyan.
2013. július 30. 00:02 #242
Reby2000
Reby2000
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Csatolások: 0
Azonosító: 175718
Mrs. Bieber ige mintha biborkának jobb hangja lenne erről ennyit.De szerintem jó számok vannak az albumon talán a save the day a legjobb meg a birthday ez a kettőt mondanám a kedvencemnek.nem rossz egy album én mondjuk szeretem smileeee.gif de selena hangja nem ér fel mondjuk christina aguilerához vagy mondjuk kelly clarksonhoz de nagyon jó számai vannak. biggrin.gif
2013. július 30. 01:22 #243
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.07.29. 22:40)
hát ja. szalonkának a maradék tökéletes, hiszen a 21. században élünk.. tehát van; autotune meg playback.  szalonna, hagyd az éneklést, nem megy.!! :*

Bíbörkével a helyedben én kussolnék wink.gif
2013. július 30. 01:25 #244
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
VEGRE! Akkor ezekszerint nem csak az en fulem rossz biggrin.gif najo..nem leszek gonosz.. de en nem vagyok rajongo megis egesz sok szamat hallgato (fene tudja miert) de ezeket a dalokat vegig se tudtam hallgatni :S ok a love will remember, stars dance meg sad serenade az jo.. come and get it meg fulbemaszo. de amugy rossz gepzene :S
2013. július 30. 07:25 #245
melodyforever
melodyforever
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 206359
haha........elég parádé amit itt néhányan leművelnek
nézzetek már tükörbe...most komolyan britneyt meg rihannát hozzátok fel ellenpéldának
itt mind tudjuk, hogy britney minden idők legtehetségtelenebbnül felkapott énekesnője, mert őszintén még annyi vokális tehetsége sincs mint selenának, hiszen nagyjából 10 éve nem énekelt már rendesen élőben Ms. Spears. biggrin.gif
Rihanna egy kis rib@nc már elnézést.....már rég nem a zenéje hanem a botrányai a lényegesek, sőt elmondom a mostani dalai pontosan olyat tucatok mint ushernek vagy david guettának stb.....a nyakamat rá, hogy ha a we found love-ot selena énekelte volna azt is mindenki lehúzta volna....
én elismerem, hogy selenának van a legkevesebb zenei tehetsége a 3 disney lány közül, de valljuk be, hogy miley egy kurv@ demi meg olyan szinten túlgesztikulál mindent és olyan szinten középszerű zenét játszik, hogy az már a szememnek meg a fülemnek is fáj......
szóval elismerem, hogy selena nem zenei tehetség, de igenis jó albumot hozott össze, és igenis a lehető legtökéletesebb módon nőtt fel. Megint csak a kolléganőit tudom felhozni...miley "felnőtt" énje egy nagybetűs szánalom, demi meg pontosan olyan mint 3 évvel ezelőtt....unalmas és semmitmondó
a stars dance a szórakozásról szól, selena 21 éves mi mást várnának az emberek(?), az usában más a mentalitás, ott nem sietnek el semmit biggrin.gif
szóval mint pártatlan emberke én igenis pártolom selenát, gyakorlatilag a zeneiparban a tehetség már csak a rockegyütteseknél található meg
szóval ha választanom kell, hogy melyik középszerű popp énekesnőt tekintsem példaképemnek, akkor selenát választom,
ajánlom mindenkinek, hogy halgassa meg a stars dance mielőtt véleményt mond biggrin.gif
2013. július 30. 09:05 #246
- törölt felhasználó -    
Hát,tényleg nem lett olyan nagy szám,mint amilyennek beharangozták.Persze,nem csodálkozom,ha Britney Spears meg Rihanna stílusa volt a cél.
2013. július 30. 09:08 #247
recklessbitch
recklessbitch
új tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 302
Azonosító: 201828
szerintem sem lett valami jó, nekem az első albuma tetszett a legjobban, a többi nagyon erőltetett.Ráadásul élőben sem nagyon megy neki rolleyes.gif
2013. július 30. 10:01 #248
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Nem annyira jó mint a többi!! smileeee.gif
2013. július 30. 11:02 #249
Luci
Luci
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 178973
nekem tetszik!!!és nem értem attól még hogy nekik nem tetszik nem így kell lehordani!!!ezek a parasztok elvannak szálva!!!!!!
2013. július 30. 12:58 #250
nono2002
nono2002

Státusznem élet,létezés
Hozzászólás: 688
Csatolások: 2
Azonosító: 143247
szegény. szerintem jó az album
2013. július 30. 13:17 #251
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
hát nem lett valami jó album, és a kritikusoknak is igaza van.
2013. július 30. 13:28 #252
- törölt felhasználó -    
Éppen az előbb hallgattam meg az albumot, de körülbelül 15 perc alatt végeztem az összes számmal, ugyanis nem bírtam ki, hogy ne tekerjek bele. Öhmm, hol is kezdjem? Borzalmas, mű, kukába való. A dalok nem szólnak semmiről (talán a Love Will Remember), és olyan szinten feljavították a hangját, hogy konkrétan alig ismertem fel. Meddig is dolgozott rajta? 3 hónap? És erre ilyen büszke? Hát, egészségére. Egyébként félreértés ne essen, mert én nagyon kedvelem Selenát, sőt, szerintem van némi hangi adottsága is - égessetek el máglyán -, amit simán fejleszthetne, és akkor már kevésbé titulálnák el egy tehetségtelen libának.

Just a Selenator: Talán ha normális érveket hoznál föl, és nem más kedvencével dobálóznál, akkor kevésbé tűnnél szánalmasnak. Gondoltam, ezt megjegyzem. wink.gif
2013. július 30. 13:49 #253
- törölt felhasználó -    
Én is meghallgattam a teljes albumot, volt pár szám ami elnyerte a tetszésem így én 3 és fél csillagot adnék.
2013. július 30. 13:52 #254
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Unalmas perceimben gondoltam megér egy misét,és ha már annyit beszéltek erről az albumról a kritikusok is,meghallgatom mit tákolt össze ezúttal "Amerika kedvence" rohog.gif
Direkt azután olvastam el a kritikusok véleményét,miután végigmentem az összes remekművön,és azt kell,h mondjam,igazuk volt ezúttal.Nem egyszer eszembe jutott Rihanna a dalok hallgatása közben,ami szerintem nem is véletlen.Selena "hangja" sok esetben teljesen felismerhetetlen volt számomra,még engem is meglepett mennyire eltorzították és megkeverték a számokat az albumon.1-1 dalnál még felismerni véltem,h ő énekel,de például a B.E.A.T. volt az egyik olyan,amiről meg nem mondtam volna,h az ő lemezén van rajt.A többiről ne is beszéljünk....
Nem értem miért hangoztatja,h felnőttes az albuma,ugyanis én ezt a korongot mindennek mondanám,csak nagy durranásnak nem.1-2 számnak van fülbemászó dallama,de amúgy semmi extra.
Összesítve szerintem borzalmas a végeredmény.De komolyan.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Elody
2013. július 30. 15:13 #255
b.vivien.13
b.vivien.13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Azonosító: 192894
Szerintem se lett túl jó az albuma.. Valamelyik nagyon gyors, valamelyik nagyon lassú.. De az előző albumai jobbak voltak. Igazából nem tudom hány albumja volt. xdd De voltal kedvencek. Igazából látszik hogy Selenát csak a Disney hozta fel ennyire. Ha talán csak énekléssel foglalkozna akkor még elmenne. Olvasgatom itt hogy mindenki-mindenkihez hasonlitgatja. Selena senkire nem hasonlit ő csak egy sztár akit a Disney hozott fel.. Semmi több. Esetleg ha nem kezdet volna bele az éneklésbe jobb lett volna. wink.gif A szinészet jobban megy mint az éneklés. :*
2013. július 30. 16:59 #256
- törölt felhasználó -    
Beyla tökéletesen elmondtad a lényeget, mint mindig. Könnyeket csal az arcomra, hogy hová süllyedtek az ország tizenéveskéi. Azt hiszitek, hogy a smink és a műköröm mindenre megoldás. Pedig az élet nem erről szól. Kár, hogy Selena nem láthatta a valóságot és kár, hogy ti sem. A "csillogáson" túl van egy világ... Amivel az emberek nap mint nap szembenéznek..

Nem véletlenül van Loreen - Euphoria, Lil Wayne - Mirror, Bruno Mars összes dala és a Bikini dalai. Ők azok és még sokan mások akik nem azzal váltak híressé, hogy mindent megkaptak amit csak lehet a világon, ha nem azzal ami bennük van. A pénz beszél a kutya ugat. Sajnos ez megy manapság és nem csak a zeneiparban. Ha már bármiért is meg kell dolgozni akkor mindenki feladja és siránkozik, de ha szelina képes lenne dalokat írni és nem javíttatná fel a hangját, talán vinné is valamire. Ja de bocsi, ahhoz kéne egy kis tehetség is. Szerintem szelina egy pár év múlva a süllyesztőben végzi azt csókolom, demikével együtt.

Ha ezt igazi zenének meritek nevezni, akkor ezt minek nevezitek: http://www.youtube.com/watch?v=h1ooT1F7_i0

És most gondolom jön az, hogy ennek mi köze van szellikéhez, ha egy racionális gondolkodású ember belegondol, sok köze van hozzá..
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 30. 17:05 #257
- törölt felhasználó -    
Ez az album szerintem se lett túl jó. Egyedül a Stars Dance tetszik róla :/
2013. július 30. 18:26 #258
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Nekem se nyerte el a tetszésemet pardon.gif
Talán egy értékelhető van rajta, de az is hamar megunható.
2013. július 30. 20:04 #259
Csenguszzz
Csenguszzz
visszatérő vendég

StátuszImádok lovagolni ♥
Hozzászólás: 270
Csatolások: 1
Azonosító: 205365
:s Szegény.. :/
2013. július 30. 21:02 #260
szabka98