A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek
2013. március 13. 13:06
ki vagyok akadva.és senki véleménye nem érdekel.a mese akkor is legyen mese.ki a f..szt érdekel a látvány világ.apropó azt még hozzá tenném,hogy nem a pénzzel van a baj,hanem egyszerűen lusták arra hogy életre keltsenek egy rajzfilm figurát!!!a technika világaba élünk,elkényelmesedtünk.ennyi.de akkor ezt mondja,ne pedig azt hogy anyagilag nem éri meg!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 13. 13:17
Idézet (vicus0120 @ 2013.03.13. 13:06)
ki vagyok akadva.és senki véleménye nem érdekel.a mese akkor is legyen mese.ki a f..szt érdekel a látvány világ.apropó azt még hozzá tenném,hogy nem a pénzzel van a baj,hanem egyszerűen lusták arra hogy életre keltsenek egy rajzfilm figurát!!!a technika világaba élünk,elkényelmesedtünk.ennyi.de akkor ezt mondja,ne pedig azt hogy anyagilag nem éri meg!!
Pont a Hófehérke kapcsán írta annak idején a Varity c. újság, hogy a figurák olyan életteliek, hogy az igazi színészeket is megszégyenítik.
Egyébként igen. Ezek az új figurák személytelenek, nem érezni azt, hogy van karakterük, személyiségük. Olyanok, mint a játékbabák, csak ott vannak, beszélnek, mozognak, de nem tudja az ember átérezni a gondolataikat, az érzéseiket. Sablonosak, mint a futószalagon gyártott áruk. Nincs karakterük, így kb. öt perccel a film vége után el is felejtjük, hogy mi történt a vásznon. Ez pedig nem a karakterek hibája, nem a filmé, hanem az alkotóké. Márpedig a film alapját a jó karakterek képezik, akár rajzfilmről, akár élő szereplősről van szó. Ha az ember nem tud azonosulni egy karakterrel, nem érzi, hogy az él, nem tudja magát beleképzelni a helyébe, akkor megette a fene az egész filmet.
2013. március 28. 21:47
pedig sokkal jobbak mint ezek a szar animációs izék...
2013. április 01. 17:57
..Az eredeti Disney mesék és mesehősök egyébként is felülmúlhatatlanok.
2014. február 07. 19:28
szeretem az animácós filmeket/meséket, de sokkal jobbak szerintem az eredeti, klasszikus mesék, mert azokban szerintem sokkal szebbek a hercegnők is, és a többi szereplő. azok aranyosabbak. és nem olyan kelekótyák (nem sértés) a hercegnők mint pl. az Aranyhaj és a nagy gubanc-ban.
de hát ha nekik fontosabb a pénz, és nem törődnek a rajongókkal, és inkább hamar túltesznek rajta, mint hogy nagy odafigyeléssel tökéleteset alkossanak, akkor csak tessék.
de hát ha nekik fontosabb a pénz, és nem törődnek a rajongókkal, és inkább hamar túltesznek rajta, mint hogy nagy odafigyeléssel tökéleteset alkossanak, akkor csak tessék.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.