Starity

A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 13. 13:06 #141
- törölt felhasználó -    
ki vagyok akadva.és senki véleménye nem érdekel.a mese akkor is legyen mese.ki a f..szt érdekel a látvány világ.apropó azt még hozzá tenném,hogy nem a pénzzel van a baj,hanem egyszerűen lusták arra hogy életre keltsenek egy rajzfilm figurát!!!a technika világaba élünk,elkényelmesedtünk.ennyi.de akkor ezt mondja,ne pedig azt hogy anyagilag nem éri meg!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 13. 13:17 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (vicus0120 @ 2013.03.13. 13:06)
ki vagyok akadva.és senki véleménye nem érdekel.a mese akkor is legyen mese.ki a f..szt érdekel a látvány világ.apropó azt még hozzá tenném,hogy nem a pénzzel van a baj,hanem egyszerűen lusták arra hogy életre keltsenek egy rajzfilm figurát!!!a technika világaba élünk,elkényelmesedtünk.ennyi.de akkor ezt mondja,ne pedig azt hogy anyagilag nem éri meg!!

Pont a Hófehérke kapcsán írta annak idején a Varity c. újság, hogy a figurák olyan életteliek, hogy az igazi színészeket is megszégyenítik.

Egyébként igen. Ezek az új figurák személytelenek, nem érezni azt, hogy van karakterük, személyiségük. Olyanok, mint a játékbabák, csak ott vannak, beszélnek, mozognak, de nem tudja az ember átérezni a gondolataikat, az érzéseiket. Sablonosak, mint a futószalagon gyártott áruk. Nincs karakterük, így kb. öt perccel a film vége után el is felejtjük, hogy mi történt a vásznon. Ez pedig nem a karakterek hibája, nem a filmé, hanem az alkotóké. Márpedig a film alapját a jó karakterek képezik, akár rajzfilmről, akár élő szereplősről van szó. Ha az ember nem tud azonosulni egy karakterrel, nem érzi, hogy az él, nem tudja magát beleképzelni a helyébe, akkor megette a fene az egész filmet.
2013. március 28. 21:47 #143
- törölt felhasználó -    
pedig sokkal jobbak mint ezek a szar animációs izék...
2013. április 01. 17:57 #144
- törölt felhasználó -    
..Az eredeti Disney mesék és mesehősök egyébként is felülmúlhatatlanok.
2014. február 07. 19:28 #145
- törölt felhasználó -    
szeretem az animácós filmeket/meséket, de sokkal jobbak szerintem az eredeti, klasszikus mesék, mert azokban szerintem sokkal szebbek a hercegnők is, és a többi szereplő. azok aranyosabbak. és nem olyan kelekótyák (nem sértés) a hercegnők mint pl. az Aranyhaj és a nagy gubanc-ban.
de hát ha nekik fontosabb a pénz, és nem törődnek a rajongókkal, és inkább hamar túltesznek rajta, mint hogy nagy odafigyeléssel tökéleteset alkossanak, akkor csak tessék.
2014. szeptember 10. 13:57 #146
lewisgirl
lewisgirl
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 233030
Egy világ omlott össze bennem. sad.gif :'(
2015. június 30. 16:12 #147
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Elég nagy baj sad.gif én sokkal jobban szerettem a hagyományos kézzel rajzolt Disney filmeket ...
2015. június 30. 16:12 #148
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
A mostaniak nem olyan jók :/
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!