A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek
2013. március 11. 18:05
Szinte ezeken a meséken nőttünk fel és most az akarják,hogy a mostani és a jövőbeli kis gyerekek az Indul a risszán meg még kitudja milyen agyafurt filmeken meg sorozatokon nőjenek fel? Azokból a mesékből legalább meg is tudtunk tanulni valamit,nem úgy,mint a mostaniakból.Én még mindig szívesen megnézek egy régi Disney mesét,mert mindig jó érzéssel tölt el,még anyukám is szívesen megnézi,mert azok tényleg jók voltak.
2013. március 11. 18:06
Idézet (Bérces Dániel @ 2013.03.11. 17:58)
Úgy se szerettem annyira ezeket!
Hát, kár
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:12
Szegény Walt bácsi, most biztosan forog a sírjában! Pedig ezek a mesék szerintem nagyon szépek és igényesek voltak, nem úgy mint a mai ostoba sorozatok!
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:12
Technika,technika mindenhol szinte ész nêlkül .... mennyivel jobbak voltak ezek a mesék mint ez a sok mai sz*r...
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:13
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.11. 18:04)
Szerintem nem. De örüljünk neki, hogy nem megint azt írta, hogy ez jó hír:)
Na látom, nem csak nekem tűnt fel az érdekes hozzászólásai.
Egyre lejjebb süllyed a Disney Channel színvonala. Szégyen! Inkább már ne csináljanak Disney meséket, mert csak tovább aláznák annak atyát.
2013. március 11. 18:13
|
|
selena fan vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 195277 offline
|
Walt bácsi foroghat a sírjában!Még ezt is megváltoztatják?Azok ezerszer jobbak mint amit ma adnak!
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:14
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nagyon sajnálom, mert én imádtam a Disney rajzolt meséit, jobban mondva azokon nőttem fel, és több mondanivalójuk is volt mint a manapság készített animációs meséknek :/
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:14
Nos, ezek után nem nézek több Disney mesét. Walt Disney igen nagy fordulatszámmal pöröghet a sírjában odalenn.
Egyébként nem hinném, hogy a gyerekek a szép, kézzel rajzolt, 2D-s rajzfilmeket nem szeretik. Inkább csak nincsenek már hozzászokva. Ami baj. Mert ezek a CGI-os karakterek nagyon rondák.
Egyébként nem hinném, hogy a gyerekek a szép, kézzel rajzolt, 2D-s rajzfilmeket nem szeretik. Inkább csak nincsenek már hozzászokva. Ami baj. Mert ezek a CGI-os karakterek nagyon rondák.
2013. március 11. 18:15
Bevallom őszintén, az Aranyhaj nekem tetszett. De azért ragaszkodnék a rajzolt figurákhoz. Gyönyörűen meg voltak rajzolva egytől egyig, látszott rajta a munka. Meg ugye azért tehetség is kellett hozzá, emiatt pedig nem gyártottak évente 5 milliót, de jobb is volt úgy. Előre sajnálom a következő generációt, mikor mi voltunk picik, még aránylag jó meséket lehetett látni...
2013. március 11. 18:17
Idézet (rolleee @ 2013.03.11. 17:35)
azért ez nem jó, mert tényleg jobban szerettem én a rajzolt meséket, mint a mostaniakat, de hát ez most az igény ezért nincs amit csinálni
Nem az, hogy erre van igény, hanem nincs más. A gyerekek nem tudnak válogatni, mert lassan már csak a ronda CGI-os mesék, meg az agyatlan sorozatok mennek a tévében. Lenne igény a szép, kézzel rajzolt mesékre is, ha a gyerekek ismernék a régieket. Nekem lesz gyerekem, tuti látni fogja a régi, klasszikus Disney-meséket. Utána el tudja dönteni, tetszenek-e neki. Egy szép, kézzel rajzolt Hófehérke szerintem élvezetesebb, mint egy CGI-os Aranyhaj, aminek a története is bugyuta.
2013. március 11. 18:17
|
|
rebusblankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 178247 offline
|
én szeretem ezeket
és most csak ilyen szar animált agymosók lesznek
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:18
Idézet (fashionbébíí @ 2013.03.11. 18:12)
Hát most már más kell a gyerekeknek.. 
Mert sajnos nincs más, és a gyerekek jó részének nincs is összehasonlítási alapja.
2013. március 11. 18:19
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Mondjuk tényleg nagyon sok munkával jár egy 20 perces rajzfilm megrajzolása is...
2013. március 11. 18:20
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Sajnálom, mert azoknak meg van a maga szépségük! A régi meséket, mint a Hercules, susie és tekergő, meg azokat az igazi disney-ket legalább nem tudják elvenni tőlünk, ha már nem is adnak többet
De legalább a "japán Walt Disney" Animéi ott lesznek nekünk
ott úgy sem lép(het) 10% fölé a számítógépes animáció
De legalább a "japán Walt Disney" Animéi ott lesznek nekünk
Charlotte Benning
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.11. 18:17)
Nem az, hogy erre van igény, hanem nincs más. A gyerekek nem tudnak válogatni, mert lassan már csak a ronda CGI-os mesék, meg az agyatlan sorozatok mennek a tévében. Lenne igény a szép, kézzel rajzolt mesékre is, ha a gyerekek ismernék a régieket. Nekem lesz gyerekem, tuti látni fogja a régi, klasszikus Disney-meséket. Utána el tudja dönteni, tetszenek-e neki. Egy szép, kézzel rajzolt Hófehérke szerintem élvezetesebb, mint egy CGI-os Aranyhaj, aminek a története is bugyuta.
ja ja persze, de nem a gyerekek körében az igény hanem annál a cégnél ez az igény, mert hamarabb elkészül, és tudják gyártani tömegszámra, ahelyett, hogy kevesebbet és minőségit adnának ki a kezükből.
TheDanush
Ahh! Neee már. Pedig annyira odavoltam értük. Úgy szerettem őket. Tiszta édik voltak. Pedig meg akartam tanulni miki egeret rajzolni...
2013. március 11. 18:21
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Vannak jó animációs Disney filmek, de azért a jó öreg kézzel alkotott művek hiányozni fognak. Sokunk ezeken nőtt fel... miről marad le a kövi generáció.. :'(
2013. március 11. 18:21
Idézet (rolleee @ 2013.03.11. 18:20)
ja ja persze, de nem a gyerekek körében az igény hanem annál a cégnél ez az igény, mert hamarabb elkészül, és tudják gyártani tömegszámra, ahelyett, hogy kevesebbet és minőségit adnának ki a kezükből.
Hát mondjuk ez is igaz. Az ilyen CGI-hoz kell két-három ember, és nem 100-200. Pedig inkább 1000 kézzel rajzolt Disney, mint egy igénytelen CGI-os sz*r, amit az ellenségemnek sem ajánlanék.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.