A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek
2013. március 11. 19:11
Hát, sajnálom, mert a Micimackót kiskoromban nagyon szerettem.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:12
|
|
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline
|
Istenem, most miért kell ezt csinálni? Miért hiszik azt az emberek, hogy a mai filmek jobbak, mint a kézzel rajzoltak?
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:15
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
NEE! Én annak is annyira örültem, hogy 2011-ben a Micimackó rajzolt formában került a mozivszonra. Az animált változat szörnyű...
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:17
Idézet (ercsi2000 @ 2013.03.11. 18:51)
Olvasgatom a kommenteket, és nem is vártam mást, minthogy mindenki azt írja, hogy ez így nem lesz jó és nem lesz ugyanaz.
De őszintén szólva, én megértem a Disney-t, és igazából csak bele kellene gondolni:
Ha a 7 hónap alatt elkészült munkáddal 30 milliót keresnél, a 4 hónap alatt elkészülttel pedig 267 milliót, akkor egyértelmű, hogy azt választod, amivel gyorsabban megvagy, ráadásul több pénzt keresel belőle.
Ezek a mesehősök, mint Mickey egér és Micimackó gyerekkorunk kedvenc sorozati voltak, amikről azt kívánjuk, bárcsak soha ne érnének véget. De ilyen igazi legendákat a csúcson kell befejezni, ráadásul már nem nagyon lehet őket folytatni, maximum fejleszteni, ami pedig még rosszabb lenne.
Nekem is hiányozni fognak, de be kell látnunk, hogy így a legjobb.
És azt gondolom, hogy az igazi Disney fanok megértik ezt a döntés, és bízni fognak benne.
De őszintén szólva, én megértem a Disney-t, és igazából csak bele kellene gondolni:
Ha a 7 hónap alatt elkészült munkáddal 30 milliót keresnél, a 4 hónap alatt elkészülttel pedig 267 milliót, akkor egyértelmű, hogy azt választod, amivel gyorsabban megvagy, ráadásul több pénzt keresel belőle.
Ezek a mesehősök, mint Mickey egér és Micimackó gyerekkorunk kedvenc sorozati voltak, amikről azt kívánjuk, bárcsak soha ne érnének véget. De ilyen igazi legendákat a csúcson kell befejezni, ráadásul már nem nagyon lehet őket folytatni, maximum fejleszteni, ami pedig még rosszabb lenne.
Nekem is hiányozni fognak, de be kell látnunk, hogy így a legjobb.
És azt gondolom, hogy az igazi Disney fanok megértik ezt a döntés, és bízni fognak benne.
Ez így van, és ez is csak bizonyítja, hogy a Disney is csak a pénzért csinál mindent. Pedig ennek nagyon nem így kellene lennie..
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:17
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Teljesen mindegy, hogy kézzel rajzolt vagy CGI-s a mese. A régieknek engem nem a látványa, hanem a története fogott meg. Felesleges és egyben hülyeség lenne a régi Disney meséket tovább vinni, mert egyre csak rosszabb lenne. Persze vannak kivételek, mint pl. a Szépség és a szörnyeteg varázslatos karácsonya nekem nagyon tetszett. Másrészt, ha kézzel rajzolnék sem lenne ugyan, olyan, mint régen. Nekem a Hercegnő és a béka sem tetszett annyira, hiába kézzel rajzolt. El kell fogadni, hogy sajnos a Disney sosem lesz olyan, mint volt, mert már annak is csak a pénz a fontos. De nem kötelező a gyerekkel a mostanit nézni, ott vannak a régi jó kis mesék, én is azt kapcsolom majd be neki(k).
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:23
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Szerintem nem az a lényeg,hogy kézzel rajzolt vagy nem,a Micimackót (a 2011-est) szerintem nem azért nem nézték...Bár a Micimackó megunhatatlan,nem értem,hogy lehet nem szeretni.
)
2013. március 11. 19:25
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Először is: a Micimackó átlagosan elég sok családnak megvan otthon a polcon. Egyértelmű, hogy nem fizetnek a moziért.
Másodszor: A hercegnő és a béka nem igazán (filmes viszonyban)hozott kevesebbet mint a Bolt.
Nem a CGI ellen van kifogásom, hanem csak szerintem nem kellene lemondani teljesen a rajzolt karakterekről.
HANGULATUK VAN!
Másodszor: A hercegnő és a béka nem igazán (filmes viszonyban)hozott kevesebbet mint a Bolt.
Nem a CGI ellen van kifogásom, hanem csak szerintem nem kellene lemondani teljesen a rajzolt karakterekről.
HANGULATUK VAN!
Charlotte Benning
2013. március 11. 19:25
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Pff ez szar
Már sosem lesz olyan mint kis koromban :'( és nem érdekel, hogy mennyibe kerül!! Amúgy meg minek 2011-es micimackót csinálni?! Én a régit szeretem...
2013. március 11. 19:27
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁR ): ez tök szomorú nekem aki pl. ezeken nőttem fel... mondjuk az animációs disney mesék is jók, és a jó üreg kézzel rajzolt disney meséket sosem fogom megunni, egy jópárszor még biztos megnézem őket (: végülis nem is olyan rossz döntés, lehet, ha most cisnálnának egy rajzolt mesét és nem lenne olyan jó mint az eddigiek az rontana a régiek varázsán x)
2013. március 11. 19:30
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ilyen keveset? Pedig a Micimackó az nagyon jó!
Aki nem tudja mi az, és gyerek, annak nincs/nem volt gyerekkora. Szerintem a rajzos Disney mesék a legjobbak. Az új, animációsak sem rosszak, de nekem a rajzolt a legmegszokottabb, és a legjobb. A jövőbeli kicsik, meg már azt se fogják tudni, hogy ki az a füles, mi a neve a piros pólós, sárga macinak. Hogyha nekem lesz majd gyerekem, én elviszem hozzá a DVD-imet, és megmutatom neki, hogy milyen jó mesék voltak az én gyermekkoromban.
Amióta Walt Disney már nincsen, a Disney fogalma is megváltozott. De nekem a régi, és az új Disney mesék egyaránt tetszenek, de néha már a "modernebb" történetek kiakasztanak, és visszagondolok a Micimackóra. *o* Mert az a mese, az bizony tökéletes!
2013. március 11. 19:32
Ez így rendben is van, lehet CGI-vel is tök jót csinálni, de én nem szeretném, hogy a gyerekem majd az akkori Hana Montana és hasonló agyf@szt nézzen, arról tényleg le kellene mondania a cégnek, mert rontja a hitelét, szerintem.
2013. március 11. 19:40
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Igazából nekem nincs bajom se az Aranyhajjal, se a Hercegnő és a békával, de százszor inkább megnéznék egy Oroszlánkirályt vagy Micimackót, amik máig a kedvenc meséim, de oda meg vissza vagyok a Mickey egeres mesékért, és nagyon örülök, hogy én kiskoromban csak ilyeneket néztem.
2013. március 11. 19:42
Idézet (linna @ 2013.03.11. 18:52)
És nem a cég hibája, hogy új technikával készült meséket gyártanak. Ők azért azt gyártyják, mert arra van kereslet... És ez a szülők hibája, mert arra szoktatják rá a gyerekeket. Véleményem szerint.
1. Igenis, a cég hibája is!
2. A szülők nem erre cipelnék el a gyerekeket, ha lenne más is a mozikban, tévében, nem csak a szemét. De mivel csak ez van, erre van igény, hiszen a gyerekeknek nincs összehasonlítási alapjuk.
ophely88
2013. március 11. 19:43
Idézet (TheWiraag @ 2013.03.11. 19:15)
NEE! Én annak is annyira örültem, hogy 2011-ben a Micimackó rajzolt formában került a mozivszonra. Az animált változat szörnyű...
Én az animálttól sokkot kaptam. Nagyon ronda.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.