A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek
2013. március 11. 18:22
|
|
KáKá20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 351 Csatolások: 31 Azonosító: 174957 offline
|
Aaaaaaa,de kár !Pedig az az igazi!Én nagyon szeretem őket!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:22
mikor még voltak jó rajzfilmek: http://www.youtube.com/watch?v=37xw_IjsHfo
2013. március 11. 18:23
Idézet (kiwy @ 2013.03.11. 18:21)
Vannak jó animációs Disney filmek, de azért a jó öreg kézzel alkotott művek hiányozni fognak. Sokunk ezeken nőtt fel... miről marad le a kövi generáció.. :'(
Az én gyerekeim látni fogják a régi Disney-meséket, arról gondoskodom. És aki normális szülő, az nem a szutykot mutogatja a gyerekének.
2013. március 11. 18:23
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ezt nagyon sajnálom... az igazi Disney ott kezdődött, ez a mai 3D-s szutyok már csak olcsó utánzat, de soha nem fogja megközelíteni a régiek fényét.
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:25
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
szerintem ezzel nagy hibát követnek el! :/ sok embernek fog hiányozni
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:27
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Jajj ez még nem is lenne baj, ha a mostani meséket így készítenék el, de az, h az összes gyerekkori mesénket "felújítják" úgy, h a hányinger kap el akárhányszor meglátom Mickey egeret vagy Micimackót, az nagyon tud idegesíteni!!
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:35
Nekem ez az új stílus nem tetszik.Sokkal jobb a régi hagysományos kézzel rajzoilt!
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:36
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nagyon sajnálatos... Persze, a CGI sokkal gyorsabb, és jobban megragadja a szemet, de én akkor is jobban szerettem az eredeti, jó öreg kézzel rajzolt figurákat
Ma csak ilyen rossz hírek vannak?!
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:36
Nagyon fognak hiányozni a régi jó Disney mesék
Azt hiszem elbúcsúzom tőlük...
Azt hiszem elbúcsúzom tőlük...
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:37
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Erre mást nem is lehet mondani, csak azt hogy szánalmas és elszomorító. Szegény gyerekek meg nézzék a sok agybutító marhaságot, ahelyett hogy ezeket a tündéri meséket néznék amiből még tanulnak is. Mikor én gyerek voltam csak azon járt az agyam hogy mikor nézhetem már őket, de még a mai napig is ha meglátok egyet leülök nézni. El nem tudnám képzelni az életem ha az Indul a riszán vagy a mostani "meséken" nőttem volna fel.
Régen még az RTL is ezeket adta, én meg fejvesztve rohantam haza a suliból csakhogy le ne maradjak egy mp-ig se....
Mindenesetre egy biztos, ha egyszer gyerekem lesz nem hagyom hogy ilyeneket nézzen, inkább elindítom neki az Oroszlánkirályt.
Régen még az RTL is ezeket adta, én meg fejvesztve rohantam haza a suliból csakhogy le ne maradjak egy mp-ig se....
Mindenesetre egy biztos, ha egyszer gyerekem lesz nem hagyom hogy ilyeneket nézzen, inkább elindítom neki az Oroszlánkirályt.
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:38
Dojcy teljesen egyetértek veled!!!!
Szerintem megkéne hagyni és mindkét módszerrel készíteni filmeket, mert mindkettő másban különleges.
Szerintem megkéne hagyni és mindkét módszerrel készíteni filmeket, mert mindkettő másban különleges.
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:48
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én imádom Disneyt.De meg kéne tartani!!! Ha elveszika Disnyről huu felrobbanok mérgemben pedig énannyira imádomahogy régen is az ilyen meséket vagyis a rajzfilm hősőket!!!!!!!!!!!!!
2013. március 11. 18:49
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Én biztosan a régi Disney meséket is meg fogom mutatni a gyerekeimnek!! Sokkal jobb, mint pár mai hányadék.
Charlotte Benning
2013. március 11. 18:51
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Olvasgatom a kommenteket, és nem is vártam mást, minthogy mindenki azt írja, hogy ez így nem lesz jó és nem lesz ugyanaz.
De őszintén szólva, én megértem a Disney-t, és igazából csak bele kellene gondolni:
Ha a 7 hónap alatt elkészült munkáddal 30 milliót keresnél, a 4 hónap alatt elkészülttel pedig 267 milliót, akkor egyértelmű, hogy azt választod, amivel gyorsabban megvagy, ráadásul több pénzt keresel belőle.
Ezek a mesehősök, mint Mickey egér és Micimackó gyerekkorunk kedvenc sorozati voltak, amikről azt kívánjuk, bárcsak soha ne érnének véget. De ilyen igazi legendákat a csúcson kell befejezni, ráadásul már nem nagyon lehet őket folytatni, maximum fejleszteni, ami pedig még rosszabb lenne.
Nekem is hiányozni fognak, de be kell látnunk, hogy így a legjobb.
És azt gondolom, hogy az igazi Disney fanok megértik ezt a döntés, és bízni fognak benne.
De őszintén szólva, én megértem a Disney-t, és igazából csak bele kellene gondolni:
Ha a 7 hónap alatt elkészült munkáddal 30 milliót keresnél, a 4 hónap alatt elkészülttel pedig 267 milliót, akkor egyértelmű, hogy azt választod, amivel gyorsabban megvagy, ráadásul több pénzt keresel belőle.
Ezek a mesehősök, mint Mickey egér és Micimackó gyerekkorunk kedvenc sorozati voltak, amikről azt kívánjuk, bárcsak soha ne érnének véget. De ilyen igazi legendákat a csúcson kell befejezni, ráadásul már nem nagyon lehet őket folytatni, maximum fejleszteni, ami pedig még rosszabb lenne.
Nekem is hiányozni fognak, de be kell látnunk, hogy így a legjobb.
És azt gondolom, hogy az igazi Disney fanok megértik ezt a döntés, és bízni fognak benne.
2013. március 11. 18:52
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Kicsit eltúlozzátok ezt a CGI-s dolgot, már elnézést. Persze a réégi úgymond igazi mesék sokkal jobbak, migen és ha lessznek gyerekeim énis jobb szeretném, ha azt néznék. De akkor ti egyáltalán nem néztek tv-t, nem hallgattok zenét, mert, hogy abból is a régiek a legjobbak? Ugyanmár.
És nem a cég hibája, hogy új technikával készült meséket gyártanak. Ők azért azt gyártyják, mert arra van kereslet... És ez a szülők hibája, mert arra szoktatják rá a gyerekeket. Véleményem szerint.
És nem a cég hibája, hogy új technikával készült meséket gyártanak. Ők azért azt gyártyják, mert arra van kereslet... És ez a szülők hibája, mert arra szoktatják rá a gyerekeket. Véleményem szerint.
2013. március 11. 19:01
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Pedig én ezeket sokkal jobban szerettem. Mikor egy ilyet láttam, újra kislánynak éreztem magam.
Nem kell mindenben a " jövő nagy technológiája" legyen. Én szeretem a régimódi, szépen rajzolt meséket is. De az újakkal sincs különösebb bajom.
De hát az embereknek ez kell.
2013. március 11. 19:02
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Hogy rohadnának meg ;-;
Charlotte Benning
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.