A Disney búcsút mond a rajzolt hősöknek
2013. március 11. 17:47
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
és tessék..szegény Walt Disney most foroghat a sírjába. Ki gondolta volna hogy a mocskos pénzhajhászok még az álomgyárat is kisemmizik?!
2013. március 11. 17:47
Hihetetlenül elegem van már a mostani Disney csatornából, egyre több és több hülyeséget tolnak a gyerekek fejébe, és ezeken a baromságokon nőnek fel. Ez pedig -mondjon bárki bármit- elszomorító. Hiányzik az a Disney, ahol még a fentebb említett meséket játszották, mert azok az összes gyereket lekötötték és csillogó szemekkel, élvezettel nézték azokat. Legalábbis, én így voltam vele, és hiába leszek idén 14 éves, a mai napig leülök és megnézem a Mickey egeret, a Hupikék Törpikéket és a többi mesét is. Ezekre mindenki emlékezni fog majd, de a mostani sorozatok tulajdonképpen mit is érnek? SEMMIT. Nincsen alaptörténetük, a 'színészek' katasztrófák, meg amúgy is.. a mostani Disney elkezdett tucatosodni, nagyon.
És tudjátok mi a legszomorúbb az egészben? Walt Disney nem ezt akarta. Ő egy új világot teremtett, aminek most véget vetnek, és mi miatt? Csak egy szó: pénz. Most is elmondom, hogy Walt bácsi most biztosan forog a sírjában, de nyugodjon békében. Megérdemelné azt, hogy nem csúfítsák be a nevét, mert igen, pontosan ezt teszik.
És tudjátok mi a legszomorúbb az egészben? Walt Disney nem ezt akarta. Ő egy új világot teremtett, aminek most véget vetnek, és mi miatt? Csak egy szó: pénz. Most is elmondom, hogy Walt bácsi most biztosan forog a sírjában, de nyugodjon békében. Megérdemelné azt, hogy nem csúfítsák be a nevét, mert igen, pontosan ezt teszik.
2013. március 11. 17:48
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Szerintem is elszomorító ez. Szerény véleményem szerint sokkal jobbak voltak a rajzolt mesék (pl. Oroszlánkirály, és a cikkben említett Mickey), mint mai agyonkomplikált lótúrók. No sebaj, én örülök annak, hogy igazi meséket néztem kisebb koromban..
2013. március 11. 17:52
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem jó, hogy modernizlják, de nekem mindegy csak Disney legyen
2013. március 11. 17:52
Ez mekkora szégyen. Felvásároltak a világ leghíresebb, legnagyobb mesegyárát, hogy aztán a sok idióta, értetlen, fölösleges, semmitmondó sorozatot lökjék rajta. Ez már NEM A DISNEY, régóta! Jobb is lenne, ha átneveznék magukat, mert csak szégyenítik a Disney nevet!
2013. március 11. 17:55
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Hát csodálkoztam is,hogy még mindig a gyökereknél tartanak.Nem a minôség számít,hanem a befolyt lové.Hát mit mondhatnék...elég elszomorító.Szegény Walt bácsi ha tudná,forgolodna a sírjában.
2013. március 11. 17:55
én is jobban szerettem/szeretem a rajzosokat... azok olyan egyediek...
pl Hamupipőke, Csipkerózsika, vagy az Aladin..
stb... hiszen azok az igazi Disney mesék, nem az ilyen modernek...
amúgy látszik, hogy MINDEN A PÉNZRÓL SZÓL!!! nem is az emberekről... ez szégyen...
2013. március 11. 17:56
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Pedig sokkal szebb minden mese, amit kézzel rajzolnak. Sajnálom a jövő generációját, talán nem is fogják látni azt a gyönyörű munkát, amit régen a Disney végzett, csak ezt a géppel készült trágyakupacot látja majd...
Ja bocs, 3D-ben! Mert ha valaki ekkora kupac sz*rt néz, annak úgy is kell éreznie, mintha benne ülne.
Ja bocs, 3D-ben! Mert ha valaki ekkora kupac sz*rt néz, annak úgy is kell éreznie, mintha benne ülne.
2013. március 11. 17:56
Pedig az igazi kézzel rajzolt mesék az igazi disney mesék. Sajnos a gyerekek már nem vevők rá.
2013. március 11. 17:57
Én megmondtam. Minden ami régen jó volt, azt most tönkreteszik. Minden a pénzre megy. Szégyen...
2013. március 11. 17:58
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Úgy se szerettem annyira ezeket!
2013. március 11. 17:58
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát ez szomorú...Pedig a rajzolt mesefilmek voltak az igazán jók, nem pedig a CGI-sek!! Szégyen, mert a 21.századi gyerekek a sok baromságon nőnek fel.
Például az eredeti Mickey egér -pedig nem szeretem a Mickey egereet- sokkal értelmesebb, mint ez a mostani pörgöncös hülyeség. Hát könyörgöm
az ilyenek csak arra tanítják a gyereket, hogy beszélgessen a TV-vel, hagy nézzék idiótának
2013. március 11. 17:59
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nekem jobban tetszettek a kézzel rajzoltak, a 3D-sek közt van 1-2 ami tényleg jó lett, de a régieknél nem jobbak. És egyetértek Chelsy-vel, jobb lenne, ha átneveznék magukat, mert szégyenítik a Disney nevet.
2013. március 11. 17:59
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
én is sokkal jobban szeretem azokat a meséket amik kézzel voltak rajzolva>azok olyan...nem is tudom, megszokott, tündéri
..., de igazából a mostanival sincs sok bajom és már régebb óta nem is csináltak olyat..
2013. március 11. 18:03
Idézet (Bérces Dániel @ 2013.03.11. 17:58)
Úgy se szerettem annyira ezeket!
Ugye most csak hülyéskedsz?
2013. március 11. 18:04
Idézet (Blaze @ 2013.03.11. 18:03)
Ugye most csak hülyéskedsz? 
Szerintem nem. De örüljünk neki, hogy nem megint azt írta, hogy ez jó hír:)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: