Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 12. 16:12
Én is szeretnék, majd egyet az ujjpercre. Jó cikk lett, fontos információkhoz jutottam.
2012. augusztus 12. 16:39
Jó cikk lett, majd én is szeretnék tetoválást ha lesz hozzá elég bátorságom, de még nem tudom
2012. augusztus 12. 18:14
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
jó cikk... énis akarok majd, de az még a jövő zenéje.. nem most lesz
2012. augusztus 12. 19:26
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Jó cikk
majd én is szeretnék egy felíratot szerintem a kezem felső részére hogy ONE DIRECTION <3 meg talán egy számuknak a címét is
meg talán azt h Harry Styles <3
2012. augusztus 12. 19:35
Nagyon tetszett a cikk, szerintem aki eddig nem volt tisztában ezekkel a tényekkel akkor annak már semmi kérdése nem lehet.
A nagy lényeg az, hogy meg kell gondolni alaposan, hogy mit szeretnénk egész életünkben a testünkön viselni. Én pl sosem tetováltatnám a kedvenc énekesem/bandám/színésznőm stb nevét mert ez elmúlik. Egyszer mindenképpen.
Nekem már csak 1 évet kell várnom, és lehet tetoválásom, amit már nagyon várok. Rengeteg ötletem van, és a fájdalom nem számít.
A nagy lényeg az, hogy meg kell gondolni alaposan, hogy mit szeretnénk egész életünkben a testünkön viselni. Én pl sosem tetováltatnám a kedvenc énekesem/bandám/színésznőm stb nevét mert ez elmúlik. Egyszer mindenképpen.
Nekem már csak 1 évet kell várnom, és lehet tetoválásom, amit már nagyon várok. Rengeteg ötletem van, és a fájdalom nem számít.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 12. 19:57
nagyon tetszik, klasszul megírt cikk
már azért egy kicsit körüljártam a témát, mert én is szeretnék egyet, már azt is tudom mit és a fenti tanácsokat figyelembe véve engem fog jellemezni és esztétikus is lesz, bár mivel irodakukac leszek a helyét még jól meg kell fontolnom... na meg persze előtte még el kell költöznöm otthonról apu ugyanis kijelentette, ha tetkóm lesz többet már haza se menjek... szerinte egy nőn nem néz ki jól egy tetoválás akárhol is legyen
2012. augusztus 13. 00:21
A "Love "felirat tényleg nagyon jó,és nagyon jócikk
2012. augusztus 13. 10:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Így a cikket olvasva most eszembe jutott; egyik barátnőm egyszer a pasija nevét tetováltatta a karjára. Egy hónap múlva szakítottak.
Hihetetlenül cinkes volt neki azt követően. Én sose csinálnék tetoválást,nem tudom,régebben nagy divat volt anno gondolkoztam is rajta,de mára már az a ritka akinek nincs tetkója.
2012. augusztus 13. 11:29
Nekem az egyik ismerősöm egy Love feliratot akart a csuklójára, de aztán rájött hogy semmi értelme,hülyeség és kicsit gagyi is. Sajnálom ha valakinek ez fáj,de ez az igazság. :/
2012. augusztus 13. 13:34
|
Sissy 90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 149 Csatolások: 1 Azonosító: 154558 offline
|
Bernyus! Nekem pont a csuklómon van egy Love felirat és szerintem egyáltalán nem gagyi sőtt ellenkezőleg. Amúgy a cikk nagyon jó, még én is szeretnék egy kisebb tetoválást a bokámra, de hogy mi lesz belőlle az még a jövő zenéje
2012. augusztus 13. 14:31
Nem szeretem a tetoválásokat, de a Love felirat az tetszik... De szerintem soha nem csináltatnék, akár fáj, akár nem.
2012. augusztus 13. 16:23
|
|
Color Bombúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 183199 offline
|
Nagyon jó cikk lett, én szeretnék majd tetoválást, akár fáj, akár nem.
2012. augusztus 13. 17:15
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Jó cikk lett!
Én szeretnék majd tetoválást, egy feliratot, a fájdalmat meg majd elviselem valahogy..
Én szeretnék majd tetoválást, egy feliratot, a fájdalmat meg majd elviselem valahogy..
2012. augusztus 13. 17:38
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
jó cikk.nekem pont,hogy ez a love-os dolog nem jön be,olyan sablon,hogy az szinte ordít...én sokkal jobbat találtam ki,pár szót,ami nekem sokat jelent.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.