Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 27. 11:32
|
kinxvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 481 Csatolások: 11 Azonosító: 183483 offline
|
Még a love -s el is megy de nekem nem kéne tetkó és akár mit mongyanak milyen szépek meg minden akkor sem kelll :-$
Nem is tom milyen lenne rajtam egy tetkó de furi az bisztos :-)
Nem is tom milyen lenne rajtam egy tetkó de furi az bisztos :-)
2012. augusztus 28. 07:12
Nekem mindegyik tetszik.
De nekem ha lesz akkor nem lesz drága,mert anyu tesója tetováló $$
De nekem ha lesz akkor nem lesz drága,mert anyu tesója tetováló $$
2012. augusztus 28. 22:13
|
|
jennuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 182392 offline
|
Nekem is van tetkóm, de direkt olyan helyen ahol nem látható. Én tudom, hogy van és, hogy mit jelent. (: Szerintem mindegyik tetoválásnak van jelentése, ha még sem akkor csatolni kell hozzá valamit, amiért magadra varrathatod.
2012. augusztus 29. 11:33
|
|
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline
|
Én is akarok majd egyet csak félek hogy nagyon fáj és nem bírnám ki
D xd
2012. szeptember 06. 20:36
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Én is majd szeretnék egyet kettöt..
2012. szeptember 07. 15:24
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Jó cikk lett. Én nem ítélem el azokat akik tetoválva vannak. Sok olyan van ami kifejezetten szép. De megmondom mit nem szeretek. Rengeteg olyat láttam, hogy egy kisgyereknek az anyukája és az apukája is tele van tetováltatva. Nem rajta van 1-2, hanem TELE van a keze a háta a lába stb.. Az már túlzás. Van mondanivalója mindegyiknek oké. De szerintem ne az legyen a példa a gyereknek. Egyébként idős emberen is láttam már egy, jó nagy tetoválást. Hát szerintem ha lenne rá pénze eltávolítatná, mert hát, nem éppen hozzá illett, de persze én nem tudhatom. Szerintem a kicsi, háton, bokán, csuklón, esetleg tarkón lévő tetoválás jó. De amin most évekig gondolkozom, iszonyúan tetszik, lehet, hogy 30 évesen már nem tetszik és bánom a napot amikor megcsináltattam. Szóval én soha nem szeretnék tetoválást, ami/aki nekem fontos, a szívemben van és nem a bőrömön, ennyi.
2012. szeptember 08. 23:50
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Uh jó cikk, én is szeretnék egyet-kettőt és már nagyábbol meg is vannak h hova, milyet, mekkorát .D
2012. szeptember 09. 10:36
én szeretnék majd egy hangjegyet a bokámra, de félek, hogy rohadul fáj
♥
2012. szeptember 14. 21:10
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Én nagyon szeretnék majd 16 éves koromban valami kicsi mintát. Nagyon szeretem például a kis, hegyes szirmú virágokat. Vagy elég érdekes lenne, ha élénk zölddel tetováltatnék egy számot, ami a Lopott Idő-ben volt. És már csak egy másodpercem lenne hátra. De hát addig még elég sok idő van, mivel csak 13 vagyok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: