Starity

Tetoválás: az élő művészet

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 10. 18:05 #81
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Én is nagyon szeretnék, majd idősebb koromban. Én valami jelentőség teljeset szeretnék varratni, de mivel még elég fiatal vagyok ezért szeretnék az életből "meríteni" egy kis tapasztalatot, hogy tudja mi is az ami nekem a legjobban számít. Nem tudom miért kéne elítélni bárkit is bármiért amíg nem ártott vele másoknak...Ezt sem fogom megérteni. Amúgy nekem nagyon tetszett a cikk, mert tele volt hasznos tanácsokkal biggrin.gif:D Remélem majd egyszer én is "büszkélkedhetek" egy mintával.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. augusztus 10. 18:06 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandicicaa97 @ 2012.08.10. 17:56)
BellaLove írta:
nekem már van egy olyan mint az első képen van csak nem love-s hanem peace-s. 

14 évesen? Gratula. 

és?mért.baj.hogyha.14-évesen.van.egy.tetkója.én.is.annyi.vagyok.és.nekem.is.lesz.
a.pontokért.bocs.billentyűzethiba

Csak furcsa, hogy a szülők megengedik. rolleyes.gif De lehet, hogy csak az én szüleim olyanok, hogy nem akarják, hogy ilyen fiatalon elcsúnyítsam a bőröm... szerintem kicsit felelőtlenség.
2012. augusztus 10. 18:09 #83
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
nagyon jó cikk lett. azért is volt érdemes elolvasni mert én később szeretnék tetoválást és így tudom mikre kell majd odafigyelnem smileeee.gif
2012. augusztus 10. 18:20 #84
- törölt felhasználó -    
Tényleg jó cikk lett,ráadásul hasznos is smileeee.gif
2012. augusztus 10. 18:31 #85
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Na, most leírom a hosszú, őszinte és kissé elfogult véleményemet.

Imádom a tetkókat. De tényleg - mindegy, hol van, mekkora, milyen színű, rajongok értük. Igazán egyedivé tesz egy embert, és attól, hogy örökre megbélyegzi, még nem kéne megijedni tőle. A legjobb, ha a mintának jelentése is van, de én a tetoválás-gyűjtögetőket sem ítélem el.

18. szülinapomra szerzek egyet, és nagyon nem fog érdekelni, ha a jövendőbeli főnökömnek nem tetszik. Akkor kereshet valaki mást a munkára. Olyan állásom lesz, amiben nem begyöpösödött, földhözragadt, konzervatív főnököm lesz, és ahol senkit nem érdekel, mi van a bőrömön. Most komolyan, ugyan miért rejtegetném a ruha alá csak ezért? unsure.gif

Nem csak egy szimpla hóbort, még 80 éves koromban is büszkén nézek majd az addig párszor megigazított (merthogy egy idő múlva veszt a színek élénkségéből) tetkóimra.

Aki meg az alapján ítél el egy embert, hogy mondjuk az egész karja körbe van varratva, az egy visszataszító alak.
2012. augusztus 10. 18:33 #86
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Én nagyon szeretem a tetoválásokat!!Sőt én is szeretnék majd de nem is egyet!! biggrin.gif
2012. augusztus 10. 18:35 #87
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Hustler egyetértek! biggrin.gif
2012. augusztus 10. 18:37 #88
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Csatolások: 0
Azonosító: 165595
Jó cikk.Én is szeretnék majd tetováltatni smileeee.gif
2012. augusztus 10. 18:39 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Teora @ 2012.08.10. 18:06)
Csak furcsa, hogy a szülők megengedik. rolleyes.gif De lehet, hogy csak az én szüleim olyanok, hogy nem akarják, hogy ilyen fiatalon elcsúnyítsam a bőröm... szerintem kicsit felelőtlenség.

Szerintem nem elcsúnyítás, de mint ahogy írtam, fel kell nőni hozzá agyban is, hiszen amit 15 évesen szeretnél, az 90% hogy nem egyezik azzal, amit majd 10-20 év múlva szeretnél. És pont emiatt a tucatminták és feliratok miatt nem ajánlatos tizenévesen nagyon tetováltatni, mert ilyenkor az embernek nincs élettapasztalata, nem mindenkinek van meghatározó esemény az életében, és hajlamos a páciens meggondolatlan döntéseket hozni.

Bevallom, az első tetkómat 17 évesen csináltattam, ha visszamehetnék az időben, akkor maximum azon változtatnék, hogy hova kerüljön, mert azt, hogy megcsináltattam, nem bántam meg. Van olyan tetoválásom, aminek elég komoly jelentése van számomra, olyan, amit ha a fülemet levágják, akkor sem mondom rá hogy megbántam, vagy hogy visszacsinálnám, van olyan, ami erőt ad nekem, és például érettségi ajándéknak is tetoválás(oka)t ajándékoztam magamnak laugh.gif Van egy pár, egyiket sem bántam meg, mindegyiket imádom, csak az változik néha, hogy mikor melyiket szeretem a legjobban.

Azzal viszont vigyázni kell, hogy a tetoválás olyan mint a drog: ha egyszer elkezded, akkor nem tudod abbahagyni, vagy nagyon nehezen. Egyszerűen függővé válsz.
2 felhasználónak tetszik: Hustler, Teora
2012. augusztus 10. 18:39 #90
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Egyébként én elsőnek ilyet szeretnék, pontosan ugyanide. Ez a minta nagyon sokat jelent nekem, hiszen a Harry Potter nekem egyenlő a gyerekkorommal.

Később meg egy ilyesmim lesz, csak hosszabban leér majd a lábszáramig. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, Lady Suzy
2012. augusztus 10. 18:42 #91
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Ez nagyon jó kis cikk.Majd én is akarok egyet,pár év múlva:D
2012. augusztus 10. 18:45 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hustler @ 2012.08.10. 18:39)
Egyébként én elsőnek ilyet szeretnék, pontosan ugyanide. Ez a minta nagyon sokat jelent nekem, hiszen a Harry Potter nekem egyenlő a gyerekkorommal.
Később meg egy ilyesmim lesz, csak hosszabban leér majd a lábszáramig. laugh.gif

A második, ami a cikkből van az nekem is nagyon tetszik, egyszer lehet csináltatok hasonlót. Ilyesmit szerettem volna érettségire, csak saját tervezésűt, de nincs annyi tehetségem, béna lett, így elvetettem, helyette a cikk főképéül szolgáló masnim lett - kettő - csak kicsit kisebb. smileeee.gif
2012. augusztus 10. 18:51 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2012.08.10. 18:39)
Szerintem nem elcsúnyítás, de mint ahogy írtam, fel kell nőni hozzá agyban is, hiszen amit 15 évesen szeretnél, az 90% hogy nem egyezik azzal, amit majd 10-20 év múlva szeretnél. És pont emiatt a tucatminták és feliratok miatt nem ajánlatos tizenévesen nagyon tetováltatni, mert ilyenkor az embernek nincs élettapasztalata, nem mindenkinek van meghatározó esemény az életében, és hajlamos a páciens meggondolatlan döntéseket hozni.
Bevallom, az első tetkómat 17 évesen csináltattam, ha visszamehetnék az időben, akkor maximum azon változtatnék, hogy hova kerüljön, mert azt, hogy megcsináltattam, nem bántam meg. Van olyan tetoválásom, aminek elég komoly jelentése van számomra, olyan, amit ha a fülemet levágják, akkor sem mondom rá hogy megbántam, vagy hogy visszacsinálnám, van olyan, ami erőt ad nekem, és például érettségi ajándéknak is tetoválás(oka)t ajándékoztam magamnak laugh.gif  Van egy pár, egyiket sem bántam meg, mindegyiket imádom, csak az változik néha, hogy mikor melyiket szeretem a legjobban.
Azzal viszont vigyázni kell, hogy a tetoválás olyan mint a drog: ha egyszer elkezded, akkor nem tudod abbahagyni, vagy nagyon nehezen. Egyszerűen függővé válsz.

Úgy értettem "elcsúnyításnak", hogy 14 évesen még elég fiatal a bőr, és nem hiszem, hogy a festék jót tesz neki, bárhogyan reagálhat... Én is szeretnék egyet, már írtam, csak szerintem 14 évesen nagyon korai, minimum 3-4 évet még várnék.
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Hustler
2012. augusztus 10. 19:08 #94
- törölt felhasználó -    
Ez még hasznos lehet.!
2012. augusztus 10. 19:12 #95
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Nem voltam soha megszállottja a tetoválásoknak, vannak, amik tetszenek, de a tucattetkók felével az őrületbe lehet kergetni. Azok közül egy olyan van, ami tetszik és még szívesen meg is csináltatnám, az pedig a Demi Lovato-féle kereszt a kézre. De az olyanok, mint, ami a cikkben is van, a bajusz az ujjra, vagy a szívecske ide meg oda szerintem borzasztó és még csak fantázia sincs benne. Ha én egyszer ráveszem magam, szerintem egy idézetet fogok csináltatni a karomra, vagy esetleg a csuklómra, de igazából erre még bőven van időm, nem akarom elsietni. Olyat szeretnék, amit egész életemben szívesen nézek, nem pedig olyat, amit 1-2 év után megunok.

Idézet (Szandicicaa97 @ 2012.08.10. 17:56)
és?mért.baj.hogyha.14-évesen.van.egy.tetkója.én.is.annyi.vagyok.és.nekem.is.lesz.
a.pontokért.bocs.billentyűzethiba

Szerintem ennyi idősen még nagyon korai. Nem azt mondom, hogy nem vagy elég érett hozzá, hanem azt, hogy biztos, hogy az a tetkó, amit csináltatsz pár év múlva is tetszeni fog? Nekem is van ismerősöm, aki 14 éves, két éve vitte el az anyja (!!) egy tetoválóshoz, csináltatott magára egy szájat és már meg is bánta. Nem lebeszélni akarlak róla, de szerintem még lenne időd bőven átgondolni, mit is akarsz. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, Hustler
2012. augusztus 10. 19:21 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Teora @ 2012.08.10. 18:51)
Úgy értettem "elcsúnyításnak", hogy 14 évesen még elég fiatal a bőr, és nem hiszem, hogy a festék jót tesz neki, bárhogyan reagálhat... Én is szeretnék egyet, már írtam, csak szerintem 14 évesen nagyon korai, minimum 3-4 évet még várnék.

Egyre gondoltunk ezek szerint smileeee.gif
Viszont én nem azt tartom nagy bajnak hogy a bőr fiatal, hanem az egyén, hisz 14 évesen még gyerek az illető, akármennyire magyarázza bárki is hogy nem. Viszont ez is olyan dolog, hogy tanácsot lehet adni hogy ne tegye, hisz mint mindent, ezt is ki lehet játszani, meg lehet találni a kiskaput.
2 felhasználónak tetszik: Teora, Hustler
2012. augusztus 10. 19:41 #97
- törölt felhasználó -    
egyet sosem akartam smileeee.gif
2012. augusztus 10. 19:45 #98
Blondie.Star
Blondie.Star
visszatérő vendég

StátuszMindenki egyszer lehet igazán szerelmes!
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 141807
Nekem van már egy 18,5 cm-es tetoválásom! biggrin.gif 17 évesen csináltattam a saját pénzemből, így a szüleimnek nem volt ellenére smileeee.gif Egy évig gondolkoztam, hogy végül is mi legyen a minta, és mit ábrázoljon, mit jelentsen biggrin.gif mert számomra fontos, hogy jelentsen is valamit ne csak "szép" legyen smileeee.gif) Persze egynél nem állok le, többet is szeretnék, persze csak ízlésesen (:
2012. augusztus 10. 20:02 #99
- törölt felhasználó -    
nos, nem vagyok oda azért az elvért hogy az egész testünket tetováltassuk tele, a nonfiguratívtól meg ráz a hideg, ellenben ha a megfelelő helyre kerül egy ízléses kis minta, vagy egy szép betűkkel írt szöveg az nagyon is tetszik! mint például a csukló belső felére..olyanon már énis elgondolkodtam, hogy csináltatok, meglátjuk milesz belőle:D
2012. augusztus 10. 20:08 #100
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
juj de szépek, nekem tetszenek, bár egyrészt nagyon fiatal vagyok hozzájuk, másrészt nem mernék egy ilyet felrakatni. de lehet meggondolom majd egyszer biggrin.gifD
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!