Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 10. 13:55
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
i am in love with tatto's
2012. augusztus 10. 13:56
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Az a Love feliratos tetkó nagyon tetszik
2012. augusztus 10. 13:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Én is szeretnék majd Tetoválást ha beöltöttem a 18-at
2012. augusztus 10. 14:01
Nagyon jó cikk lett!! én majd szeretnék egy kicsi tetoválást, persze jól meg kell gondolni (:
2012. augusztus 10. 14:02
Ezek nagyon jól néznek ki *o*
én vagy a csuklomra vagy a bokámra szeretnék
én vagy a csuklomra vagy a bokámra szeretnék
2012. augusztus 10. 14:06
|
kaulitzbtkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 166215 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Én hétfőn megyek tetováltatni. Az lesz az első.
A bordámra egy madártollat.
)
2012. augusztus 10. 14:08
Idézet (kaulitzbtk @ 2012.08.10. 14:06)
Nagyon jó cikk lett. Én hétfőn megyek tetováltatni. Az lesz az első.
A bordámra egy madártollat.
)
Hát akkor kitartást, az embertelen hely
2012. augusztus 10. 14:08
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
A cikk az nagyon jó, de én utálom a tetoválást.
2012. augusztus 10. 14:09
Az egyik ismerősöm már jó pár éve annyira akart egy sasos tetoválást és nem régiben meg is csináltatta. Nem szalonban mert ott jóval drágább lett volna hanem házhoz ment... nem kellett volna mivel a pasas annyira elrontotta, hogy azóta már őt nem is érdekli a tetkója... Lehet valaki jó attól függetlenül hogy szalonban vagy éppen házhoz kell menni de ajánlom mindenki figyelmébe, hogy előbb nézzék meg a munkáit, kérdezzétek ki mióta csinál tetoválásokat, ha el lehet érni valamilyen úton módon a korábbi klienseket akkor kérdezzétek meg menyire végzett jó munkát. Ez egy életre szól, nem lemosható! Ne csináljátok azt, hogy betértek az első tetováló szalonba amit épp megláttok és egyből már a székben is találjátok magatokat! Ha be is mentek nézzétek meg a portfólióját, milyen munkát végezz, mert ti sem akartok egy olyan kész művet látni magatokon amit később megbánnátok. Ami még fontos a tetoválásnak jelentenie kell valamit csak úgy ne varrassatok magatokra semmit aminek nincs jelentősége, értelme.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 10. 14:09
Mindig is érdekeltek a tetoválások. Már elég régóta tervezgetem, hogy ha betöltöttem a 18. életévemet rászánom magamat egyre, ami nem feltűnő helyen van és még ízléses is. És így, hogy ez bele lett írva egy cikkbe, nagyon örülök, mert legalább egy kicsivel több információhoz jutottam mint amennyit tudtam. Mindig is gondoltam, hogy fájdalmas és, hogy aki azt mondja hogy nem az az hazudik. Én úgy vagyok vele, hogy mindenhol fáj, csak attól függ, hogy hol van mert ha a kézfejemre akarnék, abba biztos vagyok, hogy ott helyben pisilnék be. És nem is húznám tovább, szerintem nagyon jó cikk lett!
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.