Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 11. 08:59
Én sosem tetováltatnék. Mert mi van, ha később megunom, és el akarom távolíttatni? Az igen fájdalmas művelet. Vannak szép tetkók, de én inkább csak nézem.
2012. augusztus 11. 09:32
Idézet (Andro @ 2012.08.11. 08:59)
Én sosem tetováltatnék. Mert mi van, ha később megunom, és el akarom távolíttatni? Az igen fájdalmas művelet. Vannak szép tetkók, de én inkább csak nézem.
Épp azért kell olyat magadra tetováltatni, amit nem unsz meg. Például anyukád/apukád, nagyszüleid, testvéreid portréját nem hiszem, hogy megunnád.
2012. augusztus 11. 10:31
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Én nem akarok tetováltatni és nem is fogok. Így alapból is szép a bőröm (önteltség magas fokon xD ) Ha tetováltatnék is, akkor is csak alig látszó helyre, és valami kis figurát ábrát, vagy feliratot.De azért szeretek tetkókat nézni, mert szépek
2012. augusztus 11. 10:51
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Jó cikk lett!
D
2012. augusztus 11. 11:58
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én szerintem sosem tetováltatnék, ha meg mégis rászánnám magam, akkor egy kis feliratot képzelnék el, vagy valami hasonlót. Persze imádom a tetkókat, olyan gyönyörűek tudnak lenni, de inkább valami nem túl tartós megoldást választanék, a hennát.
2012. augusztus 11. 12:26
Nem tudja valaki, tarkón fáj? Mert én majd egy olyan két év múlva oda szeretnék egy pici végtelen jelet!
2012. augusztus 11. 12:37
Idézet (Bubi XD @ 2012.08.11. 12:26)
Nem tudja valaki, tarkón fáj? Mert én majd egy olyan két év múlva oda szeretnék egy pici végtelen jelet! 
Én olyat hallottam, hogy igen. De szerintem ne a fájdalom határozza meg azt, hogy hova teteted, mert olyanról nem hallottam még, hogy valaki belehalt a fájdalomba miközben tetoválták.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 11. 12:40
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Igazán jó, elgondolkodtató cikk lett, grat
2012. augusztus 11. 12:41
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A jövőre nézve mindössze két kívánságom van a tetoválásokkal kapcsolatban. Első esetben az 'iankaikkisesta iankaikkiseen' díszítené az egyik csuklómat, a másik pedig egy szó dánul, amire több variációm is lenne, ráadásul több helyre is, úgyhogy az még egy elég nagy kétely. Alapvetően pedig nagy rajongója vagyok a tetoválásoknak, a tetoválóművészeknek, ép ésszel néha fel sem lehet fogni miket alkotnak. Mint nőnemű lény magamon csak a fenti apróságokat tűrném el és szerintem egy nőn nem is mutat olyan szépen ha az egész teste ki van varrva, persze ez egyénfüggő, de még így is kételyeket ébreszt bennem. A férfiak esetében nem zavar, ha kivarrt testüket közszemlére teszik, az igényes, szép tetoválások rengeteg férfin állnak jól, apropó és itt most nem a nonfiguratív idiótákra gondolok...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 11. 13:10
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
én nem tudom h nekem lesz-e, vagy nem de ha lesz akkor biztos hogy nem valami hatalmas masnit vagy ilyesmit fogok magamra varratni. xD *-*
2012. augusztus 11. 13:23
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Én már évek óta szeretnék tetoválást.
egy csillagot meg egy béke jelet, szóval nem szeretném agyontetoválni magamat, bár ez szerintem is egyéntől függ. Cher Llyod azt hiszem 16 volt mikor jelentkezett az x-factorba és már akkor is volt neki egy pár tetkója, és szerintem neki jól is áll...Na meg Miley! Az ő stílusához is passzol a tetoválás (ez magán vélemény) De Kurt Cobain lányát sem tudnám elképzelni varrott minták nélkül...
2012. augusztus 11. 13:37
Talán ha megtalálom A mintát, valami kicsi, de nekem fontos alakzatot csináltatok a tarkómra...nem is tudom...
2012. augusztus 11. 13:38
Idézet (Bubi XD @ 2012.08.11. 12:26)
Én is gondoltam erre
2012. augusztus 11. 13:41
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Olvasgatok mindenféle hozzászólásokat... Én már rég szeretnék, nekem már van, én majd fogok, satöbbi. Igen a fiatalságnak, a lázadásnak, vagy csak a felnőttekre való hasonlításnak jele ez egy tizenévesnél. Persze az érettebbek komolyan veszik és nagyon sok eleganciát és fantáziát találnak a tetoválásokban. Énis is piszok sok tetoválást láttam már életemben, s nem a rockerek agyontetovált karjától undorodok, mert azzal nem vagyok egyedül. De még a kicsi fekete yin-yang a lábszáron, még azt se tudnám elfogadni. Valahogy túl többnek tartom magamat, minthogy kárt tegyek. Nem vagyok egy hibátlan modelltest, hogy óvjam magamat a porszemektől, sokra becsülöm az egyén kinyilatkoztatását, hacsak egy kicsi figurában is. Rengeteg egyediség meg szabadságérzet van benne lehet. De én inkább szeretnék egy olyan tetoválást, amit minden nap, vagy héten újra lehet varratni, és mindig mást hamár belevarratok. A 14-15 évesek tetoválásai kicsit a nincsmitkezdjekmagammal verziónak tudható be. Ez a tetoválós dolog nagy szerethető, meg művészi is miegymás, de inkább tűnök régimódinak minthogy arról áradozzak hogy mennyire megéri tetováltatni.
2012. augusztus 11. 16:02
|
|
Edwetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 99 Csatolások: 65 Azonosító: 125896 offline
|
én is majd szeretnék, de semmiképpen sem ilyen- olyan tucatmintát, amit a kis lázadó tinédzserek varratnak magukra... szerintem, ha már valami, akkor egy egyedi tervezésű minta, amilyen csak nekem lesz, számomra fontos motívumokkal.
)
2012. augusztus 11. 16:18
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nagyon jó cikk! Abszolút egyik legjobb amit olvastam.
Én 6-ot szeretnék, de mind nagyon kicsik, és vagy emlék vagy egy jel, ami mutatja kilennék vagy mit szeretek.
Persze ebből lehet csak 3 fog megvalósulni. passz
köszönöm a cikket.
Én 6-ot szeretnék, de mind nagyon kicsik, és vagy emlék vagy egy jel, ami mutatja kilennék vagy mit szeretek.
Persze ebből lehet csak 3 fog megvalósulni. passz
köszönöm a cikket.
2012. augusztus 11. 16:52
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Én akarok egy tetkót a jobb bicepszemre egy ilyet: x_O mint DJ Blendnek
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.