Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 10. 20:27
|
|
LuciaElseyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182913 offline
|
tetszik a cikk, csak az a baj van velem is, hogy attól félek, hogy 20 vagy 30 év múlva hogy is fog az rajtam kinézni, mikor a bõrõm (ha csak nem leszek milliárdos mint Madonna vagy társai) hogy is fog az kinézni. Na mindegy
mindenkinek a saját ügye-baja h mit varrat magára - mit nem. Én vele is s nélküle is eltudom fogadni a személyt.
2012. augusztus 10. 20:53
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A kreativitásomból kiindulva én nagyon tetkómániás vagyok az utobbi időben, persze nem igazi tetoválásra kell gondolni, de mindig rajzolgatok magamra tollal, tussal, hennával stb. Rengeteg olyan van, amit meg szeretnék csinálni, de bennem az van, hogy lehet, 25 évesen már nem fog tetszeni az adott minta. Van pár sztár akinek tetszik a tetoválása, kezdjük Demivel a kereszt a kezén, a Stay Strong-ja(mióta nekem is vannak hegeim), a toll a füle mögött, a száj és a faith felirat is tetszik, egyedül talán a tollak az oldalán, amit én nem csináltatnék meg, mert ezek a nagyobb minták nekem nem tetszenek. Miley-nak az álomfogója ami még belefér ebbe a kategóriába, neki tetszik még a Roosevelt idézete, illetve a Just Breathe első verziós felirata. Cher Lloyd All that you have is your soul-ját imádom. Isten mentsen az arcokat ábrázoló mintákról(pl. Justiné, undorító), a nonfiguratívtól falra mászok, talán a Rihanna-féle, ami a kezén van még elmegy. Ha több tetkóm lenne biztos igazítanám Őket egymáshoz, erre most Harry Styles ugrott be, akinek olyan a keze mintha egy 5 éves firkálta volna össze. A másik meg Zayn-nek volt valami a csípőjén/hasán(?), amit egy szívvel fedett el, ami szerintem sokkal rosszabb, az elfedést is jól kell kigondolni. Nagyon tetszik az ujjon lévő tetoválás, de nekem ha lesz biztos egy idézet lesz mondjuk a karomon, kicsit kacskaringósabb betűkkel. Tetszik még az angyalszárny, és a csillag meg a szív sem taszít. Mostanában egyre jobban tetszik a nyak hátsó része, illetve fül mögött, fülön(ezeket még el is lehet takarni). A combon én nagyon nem szeretem ezeket a Hayley Williams féléket és ezeket a masnikat, meg ilyesmiket, bár ez a fenti kép nagyon szemrevaló. Ami igazából megszerettette velem a tetoválásokat az a Megan Fox féle Shakespear idézet, a We will all laugh at gilded butterflies a lapockáját. Az egyszerűen imádom, ott mutat legjobban egy szép betűtípussal egy idézet. A lábfejen, lábujjon még tetszik, ott is el lehet takarni. Szóval nekem leginkább a kézre, karra tetszik, de ez felnött korban gondot okozhat. Jó lenne ha ezeket a pár éves tetoválások tényleg nyom nélkül, szépen eltűnnének, akkor biztos lenne jó pár ilyenem. A lézeres megoldás is fejlődik, de elég Angelina Jolie-ra gondolni és máris nem olyan jó ötlet az. Az meg a legfontosabb dolog, hogy ne itéljünk el másokat, még akkor sem ha nekünk nem tetszik az adott tetoválás. Elég nehéz, de meg lehet tanulni. Kicsit hosszúra sikeredett, de nem baj.
2012. augusztus 10. 20:54
Jó lett a cikk.
Én később szeretnék csináltatni egy kisebb tetoválást a kezemre, de egy nagyobbat nem mernék bevállalni.
Én később szeretnék csináltatni egy kisebb tetoválást a kezemre, de egy nagyobbat nem mernék bevállalni.
2012. augusztus 10. 20:55
|
|
bbetti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 14 Azonosító: 177970 offline
|
A helyzet az, hogy nekem nagyon tetszenek a tetoválások, és szeretnék is majd, de mivel mostmég elég fiatal vagyok, így még szerintem várok úgy kb 20 éves koromig hogy teljesen kialakuljon a személyiségem, és akkor majd felnőtt fejjel tudok dönteni, hogy pontosan milyen mintát is szeretnék. Habár már most is sokat gondolkoztam rajta, és milyen furcsa pont az a minta tetszett meg, ami a legfelső képen van a masni, de én sokkal kisebbe képzeltem el. De a csukló belselyébe varatott csillag is nagyon tetszik.
És egyépként személyes véleményem hoy senkinek nem szabadna varratni 18 éves kora előtt.
És egyépként személyes véleményem hoy senkinek nem szabadna varratni 18 éves kora előtt.
2012. augusztus 10. 21:28
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Én is szeretnék majd, gondolkodtam is mintán, bár valószínűleg ez sokat fog változni, mert az aktuális lelkiállapotomat hivatott kifejezni a dolog, ami ugyebár nem túl nyerő... De még van időm 18 lves koromig.
2012. augusztus 10. 21:45
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
jó cikk!! én is szeretnék de valami rejtett helyen
2012. augusztus 10. 21:47
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
Csodálatos cikk! Én nagyon szeretnék tetoválást, csak nemtudom még mit és hova, de valami kicsi mintát, ink. feliratot valami eldugott helyre. Én a lábfejemre gondoltam, de az egyik tetováló ismim szerint az bitangul fáj. :S
2012. augusztus 10. 21:48
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
tényleg jó cikk
és az a love feliratú tetoválás nagyon tetszik
és az a love feliratú tetoválás nagyon tetszik
2012. augusztus 10. 22:20
Ha egy tekó izléses,kkor lehet szp.De én ne szeretnék.Adelet nem fogom abban példaképnek tekinteni,hogy agamra teoválok egy egy pennyst
2012. augusztus 10. 22:27
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Jó cikk;) Én bírom a tetoválásokat és magamnak is már kitaláltam jó párat de ezt azért alaposan meg kell gondolni..Nem tudom én nem szeretem az olyan tetkókat amiknek ez a nulla mintájuk van csak egy két vonal össze-vissza egy tetoválás az nem játék.Meg én már erősen cliché az olyan szöveg mint a love/peace stbstb..De mindenkinek saját döntése csak ne legyen tömeg cucc,mindenki egyedi:)
2012. augusztus 10. 23:17
jó cikk!
Ha felnőtt leszek akkor én is szeretnék már van pár ötletem is.Nekem a bátyám szokott tetoválni így majd nekem is ő csinálja..
2012. augusztus 11. 05:34
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Jó cikk lett!!! =)
2012. augusztus 11. 08:54
Imádom a cikket!
És akkor most jövök én.
Imádom a tetoválásokat, és mindenképp szeretnék egyet. Én úgy hallottam, hogy 16 éves kortól szülői engedéllyel tetoválnak, de van, aki ennél sokkal fiatalabb korában tetováltatott. Tényleg érdemes meggondolni és mindenképpen hozzáértő tetoválóhoz fordulni. Aki ért a dolgához, az egy esetleges elképzelésnél megmondja, hogy szerinte ez hogyan nézne ki jól, vagy, ha nem jó, akkor hogy miért nem jó. Figyel arra, hogy úgy és olyan mintát tetováljon, ami jó pár év múlva sem folyik el, és tartós lesz. Kézfejnél meg irtó hülyén néz ki, hogyha a többi részen semmi nincs. Meg nyakra és kézfejre úgy tudom, amúgy sem szívesen tetoválnak, és csak olyan mintát, aminek valóban van értelme és lényege.
Amit rohadtul utálok, az meg az, hogy itthon még mindig elég sok ember elítéli a tetováltakat, mert hogy biztos börtönben szerezted, és akkor már nem is lehetsz jó ember... Nagyon remélem, hogy mire nekem lesz, azért ez a nézet változik majd.
A fájdalomról meg annyit, hogy a kedvenc művészem Kat Von D, akin van egy rakás tetoválás, mégis utálja és nehezen bírja a fájdalmat...
Imádom a tetoválásokat, és mindenképp szeretnék egyet. Én úgy hallottam, hogy 16 éves kortól szülői engedéllyel tetoválnak, de van, aki ennél sokkal fiatalabb korában tetováltatott. Tényleg érdemes meggondolni és mindenképpen hozzáértő tetoválóhoz fordulni. Aki ért a dolgához, az egy esetleges elképzelésnél megmondja, hogy szerinte ez hogyan nézne ki jól, vagy, ha nem jó, akkor hogy miért nem jó. Figyel arra, hogy úgy és olyan mintát tetováljon, ami jó pár év múlva sem folyik el, és tartós lesz. Kézfejnél meg irtó hülyén néz ki, hogyha a többi részen semmi nincs. Meg nyakra és kézfejre úgy tudom, amúgy sem szívesen tetoválnak, és csak olyan mintát, aminek valóban van értelme és lényege.
Amit rohadtul utálok, az meg az, hogy itthon még mindig elég sok ember elítéli a tetováltakat, mert hogy biztos börtönben szerezted, és akkor már nem is lehetsz jó ember... Nagyon remélem, hogy mire nekem lesz, azért ez a nézet változik majd.
A fájdalomról meg annyit, hogy a kedvenc művészem Kat Von D, akin van egy rakás tetoválás, mégis utálja és nehezen bírja a fájdalmat...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.