Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 13. 21:47
Sajnálom hogy csak most látom ezt a cikket, de gratulálok Cynthiának hozzá, gyönyörűen összefoglalta a tetoválás lényegét. Azt azért még hozzátenném, hogy az én személyes véleményem az, hogy egy tetoválást nem igazán lehet megbánni - inkább megunni -, legalábbis ha olyan szempontból nézed. Elvégre egy tetkót azért csináltatsz, mert egy boldog emléket vagy szeretett személyt juttat eszedbe. Vegyük példának az exem-nevét-magamra-varrattam esetet: még ha szakítottatok is, és az a személy megbántott, akkor is a pozitív emlékekre kell visszagondolni, arra hogy eleve miért tetováltattad magadra a nevét - azért mert szeretted, élvezted a vele együtt eltöltött időt. Ebből a szempontból pedig szerintem egyáltalán nem vészes belegondolni. Persze ez nem azt jelenti hogy amint eszedbe jut egy cukcsi minta akkor egyből rohanni kell magadra varratni, csak szerintem ez is egy meggondolandó nézőpont.
2012. augusztus 14. 10:39
Nagyon jó a cikk, én is régóta gondolkozom egy csukló-tetkón, és azért jó tudni a veszélyeit, hátrányait, stb, mielőtt nekivágnék.
2012. augusztus 14. 11:29
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Már én is régóta rágódom egy tetováláson. A minta is meg van, ami igazán tetszene. De valamiért mindig meggondolom magam.
Szerintem még várok vele pár évet.
Nagyon hasznos cikk, sokat segített a döntésben. Köszi Cynthia.
Nagyon hasznos cikk, sokat segített a döntésben. Köszi Cynthia.
2012. augusztus 14. 14:24
nekem van pár és annyit tudok mondani, hogy igen, fáj.. egy-két helyen nagyon is... de ez a folyamat része.
egyébként jó cikk!
egyébként jó cikk!
2012. augusztus 14. 18:21
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
nekem van egy tetoválásom az oldalamon, a bordámnál... ott kib*szottul fájt...
de imádom, és tutira nem fogom megbánni
2012. augusztus 14. 21:13
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Én is szeretnék csináltatni, csak még gyűjtöm a lélekerőt...meg a pénzt xD
2012. augusztus 14. 22:17
combon is nagyon fáj. főleg a harmadik óra után XD
2012. augusztus 14. 22:34
Idézet (B.Sziszkó @ 2012.08.14. 22:17)
combon is nagyon fáj. főleg a harmadik óra után XD
Nekem a kontúr is fájt, a színezés nem annyira, de az sem volt egy leányálom. Kibírtam, mert a valamit valamiért elvét vallom
2012. augusztus 14. 22:58
|
|
G.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 30 Azonosító: 178836 offline
|
Szeretnék majd nagyobb koromba valamit de nem is tudom hisz vannak olyan napjaim amikor minden fáj és van olyan amikor mindent kibírok!Nem is tudom.
2012. augusztus 15. 02:15
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Szépek.Bár én nem tervezem,hogy varratok magamnak de ha esetleg mégis akkor a csuklómra vagy azt,hogy Stay Strong vagy azt,hogy YOLO ezek most nagyon nagy jelentőséggel bírnak az életemben.
2012. augusztus 15. 16:30
|
|
4ewöhrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 121779 offline
|
Nem értelek titeket, hogy magyar létetekre angol szavakat vagy mondatokat akartok (vagy már varrattatok) magatokra amikor ilyen szép nyelvet beszélünk mint a magyar mert szerintem szebben hangzik és szebben néz ki egy magyar bőrön egy magyar szöveg
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

4 felhasználónak tetszik: