Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 15:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Selena és Nina voltak a legcsinibbek.
Chrod is Ian pedig nagyon jól néztek ki. *.*
Chrod is Ian pedig nagyon jól néztek ki. *.*
2012. július 23. 15:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
rosszul írtam: Chord.
2012. július 23. 15:57
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Szerintem Victoria Justice volt a legcsinibb...^^
|
Laura.0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 156427 offline
|
nem mindennel értek egyet, a rosszak között is voltak tök jók
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Taylor ruhája meseszép.
Demié nekem nem nagyon jön be.
Nikki Reed szépen öltözött fel, a ruhával nincs bajom, de olyan sehogyse néz ki benne.
Bieber meg mi a fenét öltött magára?!
És még ő a férfi divatikon.
Úgy néz ki itt, mint valami törpike.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. július 23. 15:58
nina gyönyörű volt, ian pedig dögösen nézett ki, de mindenben jól néz ki
kat sztem nem volt annyira vészes
selena meg mint egy barbi baba kb
kat sztem nem volt annyira vészes
selena meg mint egy barbi baba kb
2012. július 23. 15:59
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
A legszebb Taylor-é volt, egyszerűen gyönyörű! Demi kirobbanó formában van, ő is gyönyörű, bár a ruhája elég furcsa, de még ez is jól áll neki. Szerintem Miranda ruhájának nem a rosszul öltözöttek listájára kellett volna kerülni, szerintem szép volt.
Victoria ruhája is meseszép! Összességében mindenki jól választott, bár páran egy kicsit túlzásba estek...
2012. július 23. 16:01
nagyon nem értek egyet a cikkel, főleg azért mert azt veszem ki belőle hogy a cikk írója a személyes véleményét írta bele. szerintem Selena ruhája unalmas volt, és nem egy 20 éves lányhoz veló. és mért nincs a listán például Lucy Hale vagy Shay Mitchell? mikor nekik is gyönyörű ruháik voltak. Deminek pedig az este folyamán még volt másik 2 ruhája is.
2012. július 23. 16:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Én aztán nagyon nem bírom Biebert, de most meg kell védenem. Szerintem semmi rossz sincs a cuccában, sőt talán eddig itt néz ki a legnormálisabban életében.
Kat Graham ruhája sem rossz egyáltalán. Kicsit ugyan szélesít ott hastájékon, viszont a színei meg a minta rohadt jó.
Inkább a "jó" ruhák közül raknék át párat a rosszba... Pl Zooey Deschanel ruhája elég gagyi, meg Rebecca Black sem találta el (már ha életében valamit eltalált volna). Taylor Swift szűzkislány jelmezei meg kezdenek unalmassá válni...
A legjobb ruha ezek közül Demié. Végre szexi és úgy néz ki, mint egy nő, nem pedig, mint egy jóllakott napközis...
Kat Graham ruhája sem rossz egyáltalán. Kicsit ugyan szélesít ott hastájékon, viszont a színei meg a minta rohadt jó.
Inkább a "jó" ruhák közül raknék át párat a rosszba... Pl Zooey Deschanel ruhája elég gagyi, meg Rebecca Black sem találta el (már ha életében valamit eltalált volna). Taylor Swift szűzkislány jelmezei meg kezdenek unalmassá válni...
A legjobb ruha ezek közül Demié. Végre szexi és úgy néz ki, mint egy nő, nem pedig, mint egy jóllakott napközis...
2012. július 23. 16:06
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Selena és Nina ruhája nagyon csinos. Tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.