Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 16:08
Először is. Rebecca Black ruhája mióta volt jó? Úgy nézett ki benne mint egy kötözött sonka. Selena és Taylor mint mindig most is nagyon csinosak voltak. Demi ruhája is nagyon tetszett csak a hajával volt annyi bajom, hogy furán nézett ki oldalról. Miranda Cosgrove ruhája valami förtelem volt. Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen ruha hogyan tetszhetett neki.. Justin-ban meg úgy ahogy van nem csalódtam.
2012. július 23. 16:17
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Selena,Lea Mitchelle,Szerintem Justin,Chord,Chris Colfer és Victoria Justice nagyon jók
) Nekem ők tetszenek a legjobban
2012. július 23. 16:20
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
selená-é és niná-é a legszebb
ja és ian se rossz <3
2012. július 23. 16:27
Nekem Selena és Victoria ruhája tetszik a legjobban.
2012. július 23. 16:27
ha már Selena és Justin járnak akkor adhatott volna vmi tippet Selena Justinnak h h-an öltözzön vagy mehettek volna együtt vásárolni vmi normális ruhát.
2012. július 23. 16:29
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Nem tudom mi bajuk van Miranda ruhájával. Ja persze mert aki ezt a cikket írta vagy KITALÁLLTA ő jól öltözködik ugye??? Nem tudom de nem rossz Mirandáé. Egyáltalán. És a többi é se
2012. július 23. 16:31
Egyet értek Frixie-val!
Annyi pénzük van mint apelyva, és mégis ilyen gusztustalan semmilyen ruhában feszít!
Annyi pénzük van mint apelyva, és mégis ilyen gusztustalan semmilyen ruhában feszít!
2012. július 23. 16:33
Kevin
hogy néz ki??!
Selena gyönyörű volt mint mindig.
2012. július 23. 16:37
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Selena, Taylor, Victoria és Lea ruhája nagyon tetszett. De a legjobban Taylor. Szerintem Rebecca ruhája utálatos.
2012. július 23. 16:38
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
A legjobb ruháknál nincs kifogás mindenki jól nézett ki,habár a szerintem Kat Grahamnek is ott lenne a helye..Mellesleg örülök,hogy Demi megint szőke .Az a kék..wrágh.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: