Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 15:03
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Nekem Taylor,Victoria és Lea ruhája tetszik legjobban,de főleg Tayloré
Szerintem Kat Graham ruhája sem olyan rossz
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Jaj mennyi gyönyörűség!!
Selena tényleg gyönyörű, Ő volt legeslegszebb az egész rendezvényen!
Demi-nek nagyon tetszik a frizurája, szépen meg lett csinálva. Victoria is nagyon szép, a ruhájának nem annyira tetszik a mintája, de a ruha fazonja az nagyon illik hozzá!
Csak azt sajnálom, hogy Ariana Grande nincs itt, pedig Ő is nagyon szép volt, én láttam a ruháját, igaz kicsit kislányos de Ari gyönyörű volt benne!
Rebecca-nak a haja nagyon megfogott, tényleg illik hozzá.
Demi-nek nagyon tetszik a frizurája, szépen meg lett csinálva. Victoria is nagyon szép, a ruhájának nem annyira tetszik a mintája, de a ruha fazonja az nagyon illik hozzá!
Csak azt sajnálom, hogy Ariana Grande nincs itt, pedig Ő is nagyon szép volt, én láttam a ruháját, igaz kicsit kislányos de Ari gyönyörű volt benne!
|
|
TeenGirlsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 177 Csatolások: 1 Azonosító: 159835 offline
|
Selena szerintem most nagyon nagyot hibázott azzal a kislányos rózsaszín ruhával. Demi káprázatosan nézett ki, olyan jó neki a szőke haaaj! *.* Rebecca haja volt szerintem az egyetlen jó a kinézetén ennek a szánalomnak és Nina meseszép volt *.* Ja és...Rebecca miss szánalom lack mit keres ott?! xD
2012. július 23. 15:05
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Taylor és Victoria ruhái a legjobbak szerintem 
Az ubokának meg olyan, mintha egy bokorra fehér festéket öntöttek volna O.O
Az ubokának meg olyan, mintha egy bokorra fehér festéket öntöttek volna O.O
2012. július 23. 15:09
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Selena,Taylor,Nina és Lea ruhája teszett nekem a legjobban
viszont szeintem Kat Graham ruhája nem olyan rossz, sőt nekem kifejezetten tetszik!
)
2012. július 23. 15:10
Victoria és Lea ruhája a legszebb szerintem, de nekem Holland Roden ruhája is tetszik. *-*
2012. július 23. 15:12
|
|
TheSaturdaysLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 175396 offline
|
am justin fehér nadrágja nem is olyan szörnyű...hű, baszdki, utálom.
2012. július 23. 15:14
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Taylor volt a legszebb
Selena ruhája nekem nagyon nem tetszik
2012. július 23. 15:14
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Nekem a "legrosszabb ruhák" közt is van néhány ami tetszik! De Justin Bieber és Joe Jonas... *ránézek a képükre* *ez a reakcióm:
* *fogom a konyhakést* *pápá élet...* xxddddd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: