Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 17:45
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Victoria ruhája nagyon tetszett, Lea egyszerűen tündökölt, Selenának is jól állt a ruha. Imádtam Demi merész ruháját, Taylor hozta a szokásos formáját. Nina is szép volt, csak azt nem érte, hogy Rebecca mit keresett ott o.O és mi volt az a ruha, mert nekem egyáltalán nem tetszik az alakján...
2012. július 23. 17:50
selena,taylor,victoria,lea és nina ruhája a legjobb
katerina sem volt olyan rossz
2012. július 23. 17:54
Szerintem a legjobbak:
-Jordin Sparks
-Gwen Stefani
-Taylor Swift
A többi mind sz*r
-Jordin Sparks
-Gwen Stefani
-Taylor Swift
A többi mind sz*r
2012. július 23. 17:56
Szerintem Taylor, Nina, Lea nagyon jól néztek ki, tényleg odatették magukat, Ian egyszerű és szexi volt egyszerre, és Miranda ruhája sem volt rossz, de mindeképpen beleraktam volna a felsorolásba Lucy Hale ruháját is. Csodálkozom, hogy Justin lett a legjobb férfi stílusikon... Kat Graham-től jobb ruhát vártam. Joe Jonas nem tudom mit gondolt, mikor felvette ezt a ruhát... Victoria ruhája nekem nem igazán tetszett, de nem volt rossz. Fogalmam sincs, hogy pont Rebbeca Black mit keresett ott...
2012. július 23. 17:56
Nekem a legjobban Nina Dobrev, Selena Gomez, Taylor Swift és Lea Michelle ruhája tetszett!
2012. július 23. 17:57
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Selena,Victoria és Taylor volt a legszebb, az ő ruhájuk tetszett a legjobban
2012. július 23. 18:06
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Selena, Demi, Taylor, és Victoria ruhája tetszik nekem a legjobban. De szerintem Mirandá-é se volt annyira rossz
Viszont Bieber gatyája meg cipője kicsit se folyt egybe : nevet :
2012. július 23. 18:08
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Victoria ruhája mesés, Keviné gusztustalan. Az egy dolog, hogy a díjátadón fel kell magunkra hívni a figyelmet (ha már a tehetséggel nem tudjuk), de ilyen borzalmas ruhával? Túlzás.
2012. július 23. 18:26
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Ian, Chris, Nina, Lea és Selena ruhái tetszenek nekem a legjobban. Kevin McHale, Kat Graham és Justin Bieber ruhája pedig nagy mellé nyúlás volt szerintem. A többi ruha meg elmegy egynek.
2012. július 23. 18:28
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
egyet értek Fannsell egyértelmüen Justin öltözéke hétköznapi nincs semi gond ezel!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: