Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 16:43
|
|
cyelovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 210 Csatolások: 0 Azonosító: 139664 offline
|
Nagyon jól néztek ki: Selena,Taylor,Demi,és Nina Dobrev..és még Justin is elmegy..
1 felhasználónak tetszik:
Selenago114
2012. július 23. 16:47
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Számomra egyszerűen érthetetlen, hogy mit keres a jó ruháknál Rebecca Black megjelenése(Természetesen a jelenléte is kérdéses, de nekem nem jön be a ruha.)..az a haj abszolút nem illik a ruhához, ami önmagában sem valami jó..na meg szerintem jobban kitehetett volna magáért, és valami különlegesebbet is magára ölthetett volna.:/
Selena meseszép abban a lilás pink ruhában, Taylor Swift pedig szerintem az est fénypontja volt, eszméletlenül csodás az a ruha. Kat Graham ruháját imádom, Victoria Justice meg se kellene említenem, hiszen egyértelmű, hogy mindig hozza a formáját, soha nem lő mellé. Lea Michelle rucija is nagyon tetszik.:-)
Selena meseszép abban a lilás pink ruhában, Taylor Swift pedig szerintem az est fénypontja volt, eszméletlenül csodás az a ruha. Kat Graham ruháját imádom, Victoria Justice meg se kellene említenem, hiszen egyértelmű, hogy mindig hozza a formáját, soha nem lő mellé. Lea Michelle rucija is nagyon tetszik.:-)
2012. július 23. 16:50
|
|
Demi-Miley foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 178208 offline
|
A cikk írójának üzenem ez a te véleményed pl.:hogy választották volna Justint a legjobb férfi divatikonnak ha igaz volna amit írtál?!xP
2012. július 23. 16:56
|
|
Selenago114visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 173209 offline
|
Selenáé szép volt!
Én nem szeretem Taylort de csini volt.
2012. július 23. 17:03
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Selenáé a legszebb
2012. július 23. 17:07
Háát, nekem Rebecca Black ruhája nem tetszik xP
Viszont Tayloré és Victoria-é nagyon bejön. Selena-é nem rossz, de a színe nem igazán tetszik xp
Viszont Tayloré és Victoria-é nagyon bejön. Selena-é nem rossz, de a színe nem igazán tetszik xp
2012. július 23. 17:10
Nekem Victoria-é tetszik a legjobban, a többi nem annyira
2012. július 23. 17:11
Selena ruhája nekem is nagyon tetszik pedig nem vagyok egy rózsaszín kedvelő! Kat ruhája senki másnak de neki szerintem még elment. Ian mindenbe jól néz ki!!!!!
2012. július 23. 17:15
|
|
Barbykaa26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 165442 offline
|
Holland Roden ruhája nem olyan rossz szerintem. 
Lea és Selena ruhája kib@szott szép.=p~
Lea és Selena ruhája kib@szott szép.=p~
2012. július 23. 17:16
Lea egyszerűen meseszép ebbe a ruhába.
Szerintem egyébként Kat Graham is baromi jól nézett ki, nekem tetszik a ruhája, nem értem mi vele a baj.
Bár Demivel sem éppen értek egyet. A ruha szörnyű, mert túlságosan kiemeli a combjait, ami elég nagy neki, de az arca egyszerűen gyönyörű volt, és ez a haj is nagyon jól áll neki.
2012. július 23. 17:17
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Selena a legszebb!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.