Rebecca nem tudom miért van még köztudatba, de a haja nagyon tetszik. A ruhája annyira nem, de örülök, hogy már nem szőke, ez ezerszer jobb.
Selena nagyon csini volt, hihetetlenül illik hozzá ez a ruha, és a haja is jó.
Taylor gyönyörű volt, az idei kedvencem, tényleg olyan, mint egy istennő. A cipő és a ruha is tökéletes.
Victoria és Zooey egyátalán nem jött be, nagyon semlegesek, de biztos nem a jó kategóriába sorolnám őket, főleg nem Zooeyt.
Lea olyan volt, mint egy habcsók, nagyon édes az a ruha.
Nina most egyátalán nem találta el szerintem, ha a színvilágot nézzük akkor a tavalyi MuchMusic-os kékes ruháját nem veri semmi, de a cipő nagyon jó.
Demi túl extrémül nézett ki, de természetesen gyönyörű volt, a cipő kicsit sok, de nagyon csini. Örülök, hogy a hajában az a ronda kék csak színező volt.
Ian tökéletesen egyszerű ruhája csodálatos volt, telitalálat, Chod pedig nagyon jól nézett ki ebben a rosszfiús stílusban.
Joe olyan volt, mint egy túlméretezett farsangi jelmezes gyerek.
Miranda nem nézett ki rosszul, főleg a szoknyája tetszik, meg persze a cipője.
Kat ruhájának a színvilága nagyon illett a bőréhez, bár tény, hogy elrejtette az alakját. És a nyaklánc meg a cipő sem tetszett.
Holland ruhája, bár igaz, hogy régies volt, nekem tetszett. A stílusvonal nagyon jó lett volna az arcához, de valahogy mégsem jött össze.
Justinnál meg szerintem pont, hogy a cipő és a gatya volt rendben és a póló volt sz.r. De nézett már ki rosszabul is.
Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 24. 14:40
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Demi és Selena voltak a legeslegszebbek.. 
De azért Demi volt legeslegeslegeslegszebb

Én nem értem..... Justin és Miranda Cosgrove ruhájával mi baj van?!!
Ha nekik ez a stílusuk és ez tetszik nekik és ha ők így jobban érzik magukat,akkor miről is beszélünk: Békén kell hagyni őke... Azt ők tudják hogy hogy jobb nekik. Bocsika
De azért Demi volt legeslegeslegeslegszebb
Én nem értem..... Justin és Miranda Cosgrove ruhájával mi baj van?!!
Ha nekik ez a stílusuk és ez tetszik nekik és ha ők így jobban érzik magukat,akkor miről is beszélünk: Békén kell hagyni őke... Azt ők tudják hogy hogy jobb nekik. Bocsika
2012. július 24. 15:54
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Selenaa áá..kell az a ruha *__*
2012. július 24. 16:15
|
Alexis 1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181231 offline
|
selenán az a ruha nagyon jól állt <3
2012. július 24. 16:30
Fúú majd elhánytam magam Kevin McHale ruháján. 
De Selena, NAAGYOON JÓÓ <333
De Selena, NAAGYOON JÓÓ <333
2012. július 24. 16:33
Victoria ruhája nagyon jó.
Ezzel fogok álmodni ♥ 
Hát igen...Ian így is nagyon szexi volt
Hát igen...Ian így is nagyon szexi volt
2012. július 24. 17:59
Az ilyen cikkekkel általában egyetértek,de ez most valahogy...
Rebecca Black,valami borzasztó,nem értem,hogy őt mégis mi alapján kategorizáltátok be a Legjobb ruhák kategóriába.
Selena megint ízléses volt és egyszerű
Taylor szokás szerint gyönyörű,de mostmár választhatna valami más színt is
Zooey Deschanel ruhája számomra visszataszító..
Ninával is ugyanígy vagyok..
Demi meg hát,na...mint mindig most is csodás colt,de szerintem sok volt a póthaj...
Miranda ruhájával nem értem mi a baj...
Simán helyet cserélhetne Ninával vagy Rebeccával...
Jordin szerintem szép volt..
A lábaival nem vagyok kibékűlve,de a ruha és az összkép is elég jó volt ahhoz,hogy bekerüljön a jobb kategóriába.
Justinnal sem értem,hogy mi a baj?
Most vagy azért kerül mindig ebbe a katagóriába mert nem bírjátok,vagy mert csak egyszerűen be kell rakni valakit.Justin most igazán jól nézett ki és nem lehet egy kategóriába sorolni Joeval..
Holland Roden is teljesen jó volt szerintem
Egyszóval ez a cikk szerintem nem tükrözi a valóságot...
Rebecca Black,valami borzasztó,nem értem,hogy őt mégis mi alapján kategorizáltátok be a Legjobb ruhák kategóriába.
Selena megint ízléses volt és egyszerű
Taylor szokás szerint gyönyörű,de mostmár választhatna valami más színt is
Zooey Deschanel ruhája számomra visszataszító..
Demi meg hát,na...mint mindig most is csodás colt,de szerintem sok volt a póthaj...
Miranda ruhájával nem értem mi a baj...
Jordin szerintem szép volt..
Justinnal sem értem,hogy mi a baj?
Holland Roden is teljesen jó volt szerintem
Egyszóval ez a cikk szerintem nem tükrözi a valóságot...
2012. július 24. 18:14
|
|
Sophie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 181348 offline
|
Szerintem Demi kicsit túlzásba vitte...Régen nagyon szerettem, mert teljesen természetes volt, most meg rózsaszín, kék haj, póthaj, és ilyen vad ruhák...
Egyébként, szerintem Taylor volt a legszebb.
Tényleg úgy nézett ki, mint egy istennő.
Egyébként, szerintem Taylor volt a legszebb.
2012. július 24. 18:49
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
nekem selenáé tayloré és nináé tetszik nagyon nagyíon nagyon. Demi szerintem régen sokkal sazebb volt. ez már túlzás. a haja a sminkje valahogy annyira természetellenes . nem csúnya de most komolyan régebben amíg természetesebb volt sokkal szebb volt
2012. július 24. 20:22
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Az, hogy Rebecca miért került a legjobbak közé számomra rejtély marad, akárcsak az, hogy mi a probléma Justin fehér nadrágjával és cipőjével. Ha valamibe, akkor szerintem sokkal inkább a felsőjébe lehet belekötni. De abba sem nagyon, tehát ebből az következik, hogy pár "intelligens" ember nem szimpatizál vele, ezért mindenért belekötnek.
2012. július 24. 20:34
|
|
christina1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 62 Csatolások: 282 Azonosító: 181049 offline
|
Selena, Victoria és Nina ruhája csinos, habár Holland frizurája is nagyon menő, tetszik!
Jah és a Zac Efronos szerelés is jó, mint ahogy Ian-é is!
2012. július 24. 20:46
nekem Lea Michele ruhája tetszik a legjobban!!!!!
de Ian olyan, mintha valami hétköznapi vásárlásra ment volna!!!!!!!:/// :S
de Ian olyan, mintha valami hétköznapi vásárlásra ment volna!!!!!!!:/// :S
2012. július 24. 21:10
szerintem Selena és Nina volt a legszebb!
) Ian..
mintha csak utcán lenne!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: