Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 26. 11:01
|
|
BeautyNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 168198 offline
|
Anett1 a 1D nem vett részt az idei Teen Choice Awards-on. ÉS Demi hajából nem tűnt el a kék szín. Aki látta az egész műsort azt tudja, hogy ott egyszer Demi a színpadra már a kék hajjal sétált be!
2012. július 26. 11:15
Természetesen Chris, Lea és Chord nézett ki a legjobban.
2012. július 26. 13:14
zerintem Demi & Selena volt a legjobb.. Justin és Joe elég rosszul öltözött!
2012. július 26. 13:33
|
|
WWE Dorkaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 181428 offline
|
A jók között is vannak szörnyűek és a rosszak között is vannak jók:))
2012. július 26. 13:48
Idézet (Anett1 @ 2012.07.26. 08:50)
Selena a legszebb
1D hol marad jó ruhák között?
a 1D nem is volt a TCAs-on...
2012. július 26. 14:09
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nos, szerintem a legszebb ruhák közül a legszebbek:
-Selena Gomez -> Gyönyörű, mint mindig!
-Taylor Swift -> Megszokott, de megnyerő
-Victoria Justice -> Meseszép ruha!
-Lea Michele -> Bájos és elegáns
-Nina Dobrev -> Nagyon csinos volt
+ a fiúk is jók voltak és Gwen Stefani is "menő" volt

A legrosszabb ruhák közül a legjobb:
- Kat Graham -> Pedig szerintem nagyon szép volt
- A többiek tényleg gusztustalan ruhákban voltak (már bocs) ...
-Selena Gomez -> Gyönyörű, mint mindig!
-Taylor Swift -> Megszokott, de megnyerő
-Victoria Justice -> Meseszép ruha!
-Lea Michele -> Bájos és elegáns
-Nina Dobrev -> Nagyon csinos volt
+ a fiúk is jók voltak és Gwen Stefani is "menő" volt
A legrosszabb ruhák közül a legjobb:
- Kat Graham -> Pedig szerintem nagyon szép volt
- A többiek tényleg gusztustalan ruhákban voltak (már bocs) ...
2012. július 26. 14:44
Láttam pár tényleg szörnyű ruhát de Lea Michele nagyon tetszett.
2012. július 26. 14:50
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
istenem! Rebeca Blacc-t h lehet a legszebb ruhák közé sorolni?? sztem undorítóó
2012. július 26. 16:14
Selena elbűvölő mint mindig. Taylor is szép, meg meg Nina. Justin borzalmasan néz ki!!!
2012. július 26. 17:10
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nina, és Selena ruháját imádtam *.*<3
2012. július 26. 19:57
|
|
loricityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 18 Azonosító: 131548 offline
|
ez a cikk eléggé érdekes, már elnézést.. és most ezt nem pozitívumként emeltem ki:D Nikki Reed alakja elveszik? ez komoly? nézd már meg jobban 
Kat Grahamnak elveszik az alakja? az egy dolog, hogy csak ezt a szófordulatot tudta alkalmazni a cikk írója, de hogy már megint ennyire elnézte ezt az alak-dolgot..
a legmegdöbbentőbb, hogy Rebecca Blac és Zooey Deschanel szettjét a "kifogástalan" és a "szép" jelzőkkel illette. shame on you.
Kat Grahamnak elveszik az alakja? az egy dolog, hogy csak ezt a szófordulatot tudta alkalmazni a cikk írója, de hogy már megint ennyire elnézte ezt az alak-dolgot..
a legmegdöbbentőbb, hogy Rebecca Blac és Zooey Deschanel szettjét a "kifogástalan" és a "szép" jelzőkkel illette. shame on you.
2012. július 26. 20:12
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Szerintem Kat Graham nézett ki a legjobban és nem leveszett az alakja hanem nagyon jól illet a haja és a bőre színéhez a ruha!Egyszerűen szuperul nézett ki!!!!!
2012. július 27. 10:46
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
sok jó ruha volt itt,de én azok közé a Holland Roden-ét is besorolnűm,szerintem nagyon bájos
a legjobban Taylor Swift és Victoria Justice ruhája jön be
a Demié nem tetszik :/
a legjobban Taylor Swift és Victoria Justice ruhája jön be
a Demié nem tetszik :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: