Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. augusztus 04. 21:27
Szerintem Kath-nek jól áll a ruha... na mind1.
Ninában nem is leht csalódni^^
Ninában nem is leht csalódni^^
2012. augusztus 05. 15:57
|
|
Victoria Justicefan8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 171748 offline
|
Nem értem,hogy Mirada Cosgrove-nakmért rossz a ruhája egyész sőt nekem nagyon bejött! De Victoria Justice-nak is nagyon dögös a rucija!
2012. augusztus 06. 15:56
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
Mirandának nagyon jól állt a ruha!!De Selena gyönyörű volt és miért állitják azt ,hogy kiakarja
nőn a Disney hercegnő címet!!Amúgy Joe Jonasnak borzalmasan állt a gatya és a cipővel még bozalmasabb lett!!Demi mindig jól öltözködik a díjátadókon és nekem mindig tetszik amit ő felvesz de ez valamiért nem tetszet e a cipője se!!És Justinnak tényleg jól áll a nadrág de a cipő nem illik hozzá!! Kevin Mchale szörnyen nézett ki borzalmas volt!!Lea Michele nagyon szép volt gyönyörű volt a ruhája!!Nina Dobrev és Zooey Deschane is szépek voltak!!Victoria Justice-nak tényleg nagyon dögösen állt az a ruha!!!!
nőn a Disney hercegnő címet!!Amúgy Joe Jonasnak borzalmasan állt a gatya és a cipővel még bozalmasabb lett!!Demi mindig jól öltözködik a díjátadókon és nekem mindig tetszik amit ő felvesz de ez valamiért nem tetszet e a cipője se!!És Justinnak tényleg jól áll a nadrág de a cipő nem illik hozzá!! Kevin Mchale szörnyen nézett ki borzalmas volt!!Lea Michele nagyon szép volt gyönyörű volt a ruhája!!Nina Dobrev és Zooey Deschane is szépek voltak!!Victoria Justice-nak tényleg nagyon dögösen állt az a ruha!!!!
2012. augusztus 06. 17:46
|
|
Fló.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 378 Csatolások: 16 Azonosító: 182461 offline
|
Hét,nem tudom,hogy Selena ruhája miért a legjobb kategóriában volt..Egyhangú,és rózsaszín..Nináé,és Demi tetszett a legjobban.Ia-n,és Justin ruhája sem volt semmi,de a többieké..
2012. augusztus 06. 20:24
|
|
mihok bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 161016 offline
|
selena és justin ruhája hagyon jó
2012. augusztus 06. 21:45
|
|
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline
|
Justin Bieber tök jól néz ki!! Most mi van a cipőjével?? Ha tudnád mennyibe került.... szerkoja ugy ahogy van szuper. (Demi-nek tuti h izlésficama van!!)
2012. augusztus 07. 11:10
|
|
bekikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.29. Hozzászólás: 160 Csatolások: 1 Azonosító: 164574 offline
|
justin itt szerintem tökre jol néz ki... selena ruhája nem annyira jön be... ezzel a cikkel én nem igazán értek egyet.. és nem csak azért mert justin fan vagyok , mert hogyha valami nemtetszik én azt elismerem.. még ha rolam vagy jutinrol .. vagy akárkkiröl van szó... de ez hülyeség.. szerintem marha jól áll neki.. selenának pedig jol áll ez az uj hajszin
2012. augusztus 07. 21:14
|
|
CatSmile1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182786 offline
|
Nekem tetszik Kate Graham ruhája,sztem tök jó,de Joe Jonastól többet vártam volna :DDD
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: