Nagyjából igazak.
Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 13. 17:34
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
naomi92 Észre sem vettem, hogy nincs
igazad van 
Amúgy a metált hol a pokolban hagytátok? Nagyon-nagyon nem helyes a metált a rockkal összekeverni. -.-' És az 'indie' emo kategóriába kellene elméletileg tartoznom. És mégis... rám nem lehet azt mondani, hogy nem vagyok kreatív. Szerintem ezt az egyet ki kéne hagyni: személyiségtől függ a kreativitás, nem zenétől vagy csoporttól.
Btw. rám a 'rock' illik, de metált hallgatok.
Amúgy a metált hol a pokolban hagytátok? Nagyon-nagyon nem helyes a metált a rockkal összekeverni. -.-' És az 'indie' emo kategóriába kellene elméletileg tartoznom. És mégis... rám nem lehet azt mondani, hogy nem vagyok kreatív. Szerintem ezt az egyet ki kéne hagyni: személyiségtől függ a kreativitás, nem zenétől vagy csoporttól.
Btw. rám a 'rock' illik, de metált hallgatok.
2012. május 13. 17:35
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
rock:mintha rólam írták volna!!
8)
2012. május 13. 18:29
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
pop, rock
nagyon sok dolog igaz
2012. május 13. 19:24
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
szerintem az, hogy mennyire kreativ valaki, nem attol függ, milyen zenét hallgat..O:
pop, rock, rap.
van,. ami igaz.
pop, rock, rap.
2012. május 13. 19:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez elég nagy butaság...
Nem lehet így bekategorizálni semmit. Az elektronikus műfajt például kis túlzással, de "rühellem". Az oda írt tulajdonságok viszont nagy részben illenek rám. Meg nyilván mindegyikből van valami. Személy szerint sok mindent hallgatok, meghallgatok.
Ja, és ami ezt illeti: "Mások simán váltogatják a kedvenceiket, ami szintén nem rossz, hiszen amikor az ember szomorú, akkor nem tud pörgős, boldogságról szóló dalokat hallgatni, ilyenkor inkább a lassúbb, komorabb ütemekre vágyunk." --> Erre csak azt tudom mondani, hogy én pont, hogy a pörgősebb, esetleg "zúzósabb", dühösebb zenéket szeretem akkor, amikor nem vagyok túl jó passzban. Én nem tombolok, a zene tombol helyettem, a zenén keresztül vezetem le a feszültséget. Ha jó a kedvem, akkor viszont hallgatok érzelmesebb, lassabb dalokat is, mert van hozzá türelmem, lelkierőm, hogy egy kicsit "csöpögjek"... Na most akkor mi van..?
Ja, és ami ezt illeti: "Mások simán váltogatják a kedvenceiket, ami szintén nem rossz, hiszen amikor az ember szomorú, akkor nem tud pörgős, boldogságról szóló dalokat hallgatni, ilyenkor inkább a lassúbb, komorabb ütemekre vágyunk." --> Erre csak azt tudom mondani, hogy én pont, hogy a pörgősebb, esetleg "zúzósabb", dühösebb zenéket szeretem akkor, amikor nem vagyok túl jó passzban. Én nem tombolok, a zene tombol helyettem, a zenén keresztül vezetem le a feszültséget. Ha jó a kedvem, akkor viszont hallgatok érzelmesebb, lassabb dalokat is, mert van hozzá türelmem, lelkierőm, hogy egy kicsit "csöpögjek"... Na most akkor mi van..?
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. május 13. 21:52
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Ez azért egy elég erős általánosítás. Ezek közül általában rockot szoktam hallgatni, de nem nagyon igazak rám a leírtak. Az igaz, hogy kreatív vagyok meg ötletes, de érzékeny és törékeny? 
A rock mellett hatalmas kedvencem a jazz és a soul, de azokról meg pont nincs is szó...
Szeretem még a folkot is, és az indie-t is, de nem az emo zenét. Jesus! Létezik a rendes indie rock is. Ami pedig az indie-nél van, az egyáltalán nem igaz rám.
És ezt most csak a saját tapasztalataimra alapozom, de az ismerőseim akik dubstepet hallgatnak, nem zárkózott, romantikus, álmodozó emberek, és nem hinném, hogy általában ez a fajta hallgat dubstepet meg techno-t.
A rock mellett hatalmas kedvencem a jazz és a soul, de azokról meg pont nincs is szó...
Szeretem még a folkot is, és az indie-t is, de nem az emo zenét. Jesus! Létezik a rendes indie rock is. Ami pedig az indie-nél van, az egyáltalán nem igaz rám.
És ezt most csak a saját tapasztalataimra alapozom, de az ismerőseim akik dubstepet hallgatnak, nem zárkózott, romantikus, álmodozó emberek, és nem hinném, hogy általában ez a fajta hallgat dubstepet meg techno-t.
2012. május 14. 17:10
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
techno , pop forevör :$ ♥ legjobbak .. jó kis cikk lett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.