Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 12. 14:30
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
én popot és rnb-t illetve rappet szoktam hallgatni
de a skrillex is bejön
2012. május 12. 14:44
a cikk maga jó, de ez is olyan, mint a csillagjegy , szemszín stb. alapján besorolni az embereket..mindenkire illik egy kicsit valamelyikből, esetleg az egyikből több mint a másikból..
2012. május 12. 14:47
Háát... nem is tudom . Jól megírt cikk , de én majdnem minden leírással tudok azonosulni .
2012. május 12. 14:49
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nem szeretném lehúzni a cikket de még is meg kell tennem. Mivel megnéztem a rám illő stílust és egyáltalán nem olyan a személyiségem..... remélem másoknak bejött a cikk tartalma
2012. május 12. 14:51
Jó cikk lett 
Én szoktam elektronikus zenéket hallgatni,közölük is a dubstep-et,és részben igaz is amit írtak,de én nem vagyok zárkózott.
Rock-ot is szoktam hallgatni,és nagyjából igaz is amit írtak.
Viszont pop-ot is szoktam hallgatni,de kicsit meglepett amit írtak.Ugyanis én nem vagyok gyengéd,titokzatos és visszafogott meg pláne nem.
Én szoktam elektronikus zenéket hallgatni,közölük is a dubstep-et,és részben igaz is amit írtak,de én nem vagyok zárkózott.
2012. május 12. 15:02
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Rock és rapp. Ez a kettő áll hozzám közel, de nem érzem azt hogy a rapperek megértenének engem
Az egyetlen ami igaz rám a leírásokból az a kreativitás
de azért jó cikk
2012. május 12. 15:05
ez olyan, mint a horoszkóp, mindenki talál benne valami magára vonatkozót, de összességében mégsem helytálló
2012. május 12. 15:06
Jó cikk, de szerintem senkit sem lehet bekategorizálni. Legtöbbször az ember nem egy stílusú zenét hallgat. Én például mindenre rákattintok, amit kiad a Youtube, ha tetszik, meghallgatom még ötvenszer, ha nem akkor meg lekapcsolom. Hülyeség, nincs olyan ember aki pl. csak pop-ot hallgatna - tapasztalat
2012. május 12. 15:06
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Párdon, de én összevetve hallgatom az egészet, és a stílus része apszólút nem érdekel. Inkább a minőségre adok. Aki beéri egy pocsék JásztinBíberBébivel mindennap csengőhangként, azzal már jellemezte is magát. Ez mondja meg ki vagy.
2012. május 12. 15:17
Az meg már egy külön téma, hogy a mai fiatalok a rock alatt nem az igazi rockot értik, mint Hendrix, Zepplin, Bowie, a Nirvana, az Iron Maiden vagy a Beatles, hanem inkább az olyanokat, mint a Fall Out Boy, a Panic! At The Disco, a Good Charlotte, az All Time Low, a You Me At Six és társaik. Nem azt mondom, hogy azok nem jó bandák, sőt én is szeretem őket, de hogy nem rockot játszanak, az tuti.
2012. május 12. 15:22
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
egyiket se hallgatom
2012. május 12. 15:28
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.05.12. 15:22)
egyiket se hallgatom
Ahhoz képest hogy a kedvenc zenészeid Justin Bieber, Selena Gomez, Eric Saade és SP, akik köztudottan mind pop énekesek.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 12. 15:33
amikor ránéztem a cikk címére,tökre lázbajöttem, és izgatottan kezdtem el olvasni a cikket.
aztán amikor a felsorolásokhoz értem, leesett az állam. nem attól lesz valaki kreatív,hogy popot vagy rockot hallgat,ez a személyéből fakad,és más tulajdonságot se lehet beazonosítani ez alapján.
vagy rossz volt a forrás,vagy pedig maga a felmérés rossz. nekem ez az egész dolog farsnak tűnik.
aztán amikor a felsorolásokhoz értem, leesett az állam. nem attól lesz valaki kreatív,hogy popot vagy rockot hallgat,ez a személyéből fakad,és más tulajdonságot se lehet beazonosítani ez alapján.
vagy rossz volt a forrás,vagy pedig maga a felmérés rossz. nekem ez az egész dolog farsnak tűnik.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. május 12. 16:06
Én csak viccből szoktam az ilyen témájú cikkeket megnézni,de nagyon igazak rám a jelzők
2012. május 12. 16:32
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
valamelyik igaz.....................
2012. május 12. 16:59
én pop-ot halgatok és nagyon igaz rám!:)Pedig csak 11 vagyok:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.