Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 12. 13:38
Mindenféle műfajt szeretek, de nálam a pop viszi a pálmát
2012. május 12. 13:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
És velem mi lesz? Én klasszikus bluest és jazzt hallgatok többnyire, erről viszont egy szó sem esik a cikkben.
2012. május 12. 13:45
Szerintem ez egy ilyen hatalmas általánosítás, én legtöbbször rockot hallgatok néha popot, hááát, nem nagyon értek vele....
2012. május 12. 13:57
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
és mi a helyzet az R&B-vel?? én majdnem minden féle zenét hallgatok, de nem igazán tudok egyet érteni a személyleírásokkal, rám egyszerűen nem illenek. főleg az elektronikus zene hallgatói, többször kudarcot vallottak az életben?? hát nemtom
2012. május 12. 14:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én speciel meg tudom magam ítélni, hogy miért hallgatok ilyen meg olyan zenét. Ehez nem kell ilyen cikk
Amúgy meg úgy bírom az ilyen bekategorizálásokat...honnan tudják? Több milliárd ember közül bizonyára mindenki ugyanazért hallgat egy adott zenei stílust. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nagyon alap zenei stílusokon kívül még kismillió van, azokkal mi a helyzet? Ugyanmár...
Amúgy meg úgy bírom az ilyen bekategorizálásokat...honnan tudják? Több milliárd ember közül bizonyára mindenki ugyanazért hallgat egy adott zenei stílust. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nagyon alap zenei stílusokon kívül még kismillió van, azokkal mi a helyzet? Ugyanmár...
2012. május 12. 14:03
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
"Általában a 14-25 év közötti lányok hallgatják ezt a műfajt." aha még jó h anyum 40 éves :"D
1 felhasználónak tetszik:
ILoveTheRasmus
2012. május 12. 14:03
Aztaa
ez nagyon tuti cikk
és igaz is
Finn rock forever
2012. május 12. 14:04
Nincs kiforrott zenei ízlésem. Jellemző az ízlésemre a zenei sokszínűség. Számomra csak 3 féle zene létezik: kiváló zene, jó zene és sz@r zene.
2012. május 12. 14:06
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.12. 14:02)
Én speciel meg tudom magam ítélni, hogy miért hallgatok ilyen meg olyan zenét. Ehez nem kell ilyen cikk
Igaz. Jó a cikk ötlete, az embert idevonzza, de ha már ilyen témába ment bele az író, lehetett volna több műfajt felsorolni, nem csak az éppen népszerűeket, vagy ismerteket. Átfogóan, mindenre kiterjedően nagyon érdekes kis szösszenet lehetne ez, még akkor is, ha magam is sarkosnak gondolom az ilyen általánosításokat. Érdekesnek mindenesetre érdekes. Egyébként aki jazzt és bluest hallgat, arra általában azt szokták mondani, hogy intelligens, művelt és kifinomult.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 12. 14:15
Elektronikus zene,rock,indie.
Elektornikus zene:nem vagyok romantikus,néha hányok a romantikától,de ezzel a ténnyel más semmi bajom nincsen mert zárkózott vagyok(gyakran megesik) és utálom a hazugokat.
Rock:Nem én nem a zenei stílusommal tűnik ki a tömegből.És igen...ritkán vagyok szerelmes.
Az indie-nél meg kiakadtam mert nem rám jellemző,bocsi
Elektornikus zene:nem vagyok romantikus,néha hányok a romantikától,de ezzel a ténnyel más semmi bajom nincsen mert zárkózott vagyok(gyakran megesik) és utálom a hazugokat.
Rock:Nem én nem a zenei stílusommal tűnik ki a tömegből.És igen...ritkán vagyok szerelmes.
Az indie-nél meg kiakadtam mert nem rám jellemző,bocsi
2012. május 12. 14:18
Nagyon jó összeállítás lett, és szerintem van benne igazság
2012. május 12. 14:19
Jó lett a cikk
én a pop-ot szeretem
[One Direction-t főképp
]
2012. május 12. 14:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én személy szerint inkább pop-ot hallgatok,de nagy kedvencem mondjuk a skrillex,ami meg a dubstep műfajhoz tartozik.bár valami alapja biztosan van annak,h ezt leírták.szerintem ez egy kicsit általánosítás..nem mindenki azért hallgat egy adott műfajt,mert ilyen meg olyan a személyisége,hanem éppen az illik a hangulatához.nem hiszem,h valakit meg lehet ítélni az alapján,h mit hallgat.de ez persze csak az én véleményem.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.