Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 18. 16:12
|
|
Kittus 091új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172629 offline
|
Elektronikus és a latin a kedvencem!!
2012. május 18. 17:59
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Pop, rap
jó cikk lett
2012. május 19. 08:39
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Pop (k-pop,j-pop)
2012. május 19. 19:33
Ez nagyon felszínes.Én eleve utálom az olyan szövegeket,hogy "...és megmondom ki vagy!" Zene alapján senkit sem lehet megismerni.Ez egy óriási hülyeség.Legalábbis én így látom ezt a dolgot.
2012. május 19. 19:36
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Én popot,rockot hallgatok és elektro-t
2012. május 19. 22:50
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
K-pop
yeaaa
2012. május 20. 16:42
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Hallgatok rockot, popot, az electrót messze elkerülöm. Nem vagyok törékeny, nem próbálok heavy metállal hencegni (ami mostanság nagy divat), visszafogott sem vagyok. Inkább nagyszájú. Kimondom, amit gondolok, el tudom rejteni az érzéseimet, de nem úgy, hogy elejtek róla valami morzsát, aztán pedig titokzatoskodom. Egyetértek thNesszával, ez nagyon felszínes. Senkit nem ítélhetünk meg a zenéje alapján.
2012. május 20. 19:18
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
k-pop fighting!`w´
egyébként rap,rock,pop,és electro
és igazak az állítások
egyébként rap,rock,pop,és electro
és igazak az állítások
2012. május 22. 15:48
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Skatulya!
Egy embert nagyon is meg lehet ítélni az alapján, milyen zenét hallgat, viszont nem lehet beskatulyázni. Vannak igazságok a cikkben, ugyanakkor ami egy metált hallgató személyre (a cikk szerint) igaz, az ugyanúgy az lehet egy popzenét kedvelőre. Az sem elhanyagolható tény, hogy egy ember nemcsak egy stílust szerethet. Ha én itt mindegyik stílust szeretem (nem ugyanolyan szinten) akkor most rám minden igaz? És ha még szeretem a komolyzenét is (nem viccelek)? Ez nem így megy. Ott van még az is, hogy ha az ember csak divatból szeret egy bizonyos műfajt, vagy had ne említsem a ma oly divatos "zenéket": szimplán felszínesség. Viszont a zene, az igazi, tényleg sokat elárulhat az ember lelkivilágáról, hogy mennyire árnyalt, hogy épp most min megy keresztül az illető... Nem lehet ezeket szavakban kifejezni, ezek csak érzések, életérzések, hangulatok stb átadása. De nem ragozom tovább. Hiszen ez a zene lényege.
Egy embert nagyon is meg lehet ítélni az alapján, milyen zenét hallgat, viszont nem lehet beskatulyázni. Vannak igazságok a cikkben, ugyanakkor ami egy metált hallgató személyre (a cikk szerint) igaz, az ugyanúgy az lehet egy popzenét kedvelőre. Az sem elhanyagolható tény, hogy egy ember nemcsak egy stílust szerethet. Ha én itt mindegyik stílust szeretem (nem ugyanolyan szinten) akkor most rám minden igaz? És ha még szeretem a komolyzenét is (nem viccelek)? Ez nem így megy. Ott van még az is, hogy ha az ember csak divatból szeret egy bizonyos műfajt, vagy had ne említsem a ma oly divatos "zenéket": szimplán felszínesség. Viszont a zene, az igazi, tényleg sokat elárulhat az ember lelkivilágáról, hogy mennyire árnyalt, hogy épp most min megy keresztül az illető... Nem lehet ezeket szavakban kifejezni, ezek csak érzések, életérzések, hangulatok stb átadása. De nem ragozom tovább. Hiszen ez a zene lényege.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 22. 19:43
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Nezzetek....az en zenei stilusom kb pop-rock...de a reggie-t s a jazz-t is szeretem. A reegi zenekt is szivesen meghallgatom. Nemreg ota,bevettek egy egyuttesbe,romanok,mert ugyebar ott lakom. Szerettem volna megprobalni sokszor magyarokhoz is eljuttatni a zenenket,mondanivalonkat. Ezert ugy dontottem,csinalok egy magyar rajongoi oldalt,ahol forditom a roman dolgokat. Legyszi nezzetek be,hatha tetszik.Ha elolvasnatok a dolgokat amiket meg irnek rolunk,legyszi komizzatok az uzifalra...ha nem,az se baj,legalabb vessetek egy pillantast.http//: Www.omband.gportal.hu
2012. május 22. 20:40
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Popot hallgatok leginkább, és a legtöbb tulajdonság igaz is rám.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.